Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Arkadiusz Go¶æ
|
Wys³any: Czw Wrz 22, 2005 12:01 pm Temat postu: Filmy z Iraku |
|
|
Witam
Super filmik, robi wra¿enie.
FILM
Link z niusów militaria.
Pozdr. A |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
morb

Do³±czy³: 07 Lip 2005 Posty: 92
|
Wys³any: Czw Wrz 22, 2005 2:58 pm Temat postu: Re: Filmy z Iraku |
|
|
no nie wiem czy taki super, jak dla mnie troche niesmaczny... raczej nie powinien sie tu znale¼æ  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Arkadiusz Go¶æ
|
Wys³any: Czw Wrz 22, 2005 6:47 pm Temat postu: |
|
|
Ten jest dobry ( nawet nie co ¶mieszny ). Na filmie kinowym - strza³ i wszyscy zalegaj± po czym okupuja siê a tu
Pozdr. A
PS. To forum o militariach  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
morb

Do³±czy³: 07 Lip 2005 Posty: 92
|
Wys³any: Czw Wrz 22, 2005 7:22 pm Temat postu: |
|
|
Arkadiusz napisa³: |
PS. To forum o militariach  |
No tak, ale na filmie gina ludzie, a tu przeciez nie o to chodzi... |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Arkadiusz Go¶æ
|
Wys³any: Czw Wrz 22, 2005 7:58 pm Temat postu: |
|
|
morb napisa³: | ....ale na filmie gina ludzie.... |
Chcesz abym zap³aka³, zasmuci³ siê - a mo¿e internetow± ¶wieczkê zapali³ . Co dzieñ w Iraku gin± ludzie i to najczê¶ciej niewinni. G³ównie dziêki chciwo¶ci Ameryki. Te filmiki pokazuj± Wam oblicze prawdziwej wojny. Sceny nie s± te¿ drastyczne ( dla oka ).
No i zwróæcie uwagê na róznicê w wybuchu na ¿ywca a tym filmowym. A dla tych co za du¿± my¶l± polecam to forum
Mi³ego wieczoru A |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
TIK TAK
Do³±czy³: 26 Gru 2003 Posty: 70
|
Wys³any: Pi± Wrz 23, 2005 4:36 pm Temat postu: |
|
|
hej no wlasnie mam pare pytan bo pirotechmanie byles wojskowym moze bedziesz wiedzial film nr1 to nie byla fabryczna mina a zaplniki w ladunkch zdalnie sterowane ? wogole ja nie wiem czy oni ich nie szkola ze jak cos zrobilo bum to lepiej tam nie podchodzic to juz ktorys film z koleji z iraku na ktorym widze ten sam scenariusz widzialem cos podobnego z hammerem i z furgonem opancerzonym. hmmm..... na drugim filmie to snajper strzela do amerukancow ? _________________ jesli chcesz sciagnac cos z mojej strony wyslij mi PW to ja wlacze :] |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Arkadiusz Go¶æ
|
Wys³any: Pi± Wrz 23, 2005 8:59 pm Temat postu: |
|
|
Nie pytajcie mnie co by³o na filmie bo widaæ co by³o . W ogóle posty emocjonalne wkrótce skasujê. Jak by kto¶ mia³ ciekawy film to dajcie linka. Ogl±da³em ( ale wcie³o mi jego ) film jak pociski wali³y po murze. Przynajmniej teraz wiem jak to wygl±da na ¿ywca ( podobnie jak w filmie kinowym czyli tym z efektami specjalnymi ).
Pozdr. A |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
maxlam Go¶æ
|
Wys³any: Sob Wrz 24, 2005 8:06 am Temat postu: |
|
|
Arkadiusz napisa³: | film jak pociski wali³y po murze. Przynajmniej teraz wiem jak to wygl±da na ¿ywca |
Jak by³em na pierwszym strzelaniu z PK kole¶ by³ tak zdenerwowany, ¿e nie trafi³ przez okno strzelnicze masakra, ale widaæ, ¿e nie on pierwszy, bo belki drewnianej ju¿ tam praktycznie nie by³o i jak posz³o po betonie nikt nie zd±¿y³ nawet zareagowaæ na szczê¶cie nic siê nie sta³o wszystko posz³o w powietrze, ale ci¶nienie mi to podnios³o  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
SLEID
Do³±czy³: 27 Cze 2003 Posty: 31 Sk±d: ¦widnik
|
|
Powrót do góry |
|
 |