|
FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Forum Pirotechniczne
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jaskiniowiec

Do³±czy³: 22 Lut 2004 Posty: 597 Sk±d: Kraków
|
Wys³any: Nie Maj 29, 2005 7:44 pm Temat postu: Muzeum |
|
|
Witam.
Chcia³em siê podzieliæ z Wami wra¿eniemi z Muzeum Lotnictwa w Krakowie. By³em tam juz co prawda który¶ raz z rzêdu (to tylko 15 min rowerkiem ode mnie ), ale wygenerowa³em galeriê, wsadzi³em j± na serwerek i polecam poogl±danie zdjêæ. Oprócz samolotów jest tam sporo fotografii rakiet, to, co z rakiet by³o tam wyeksponowane. Pyta³em siê o inne rakiety, to dowiedzia³em siê, ¿e maj± skurczybyki Meteory i jakie¶ RM, RP w magazynach, ale tego nie wystawiaj±. Zupe³nie tego nie rozumiem. Ale ponoæ mo¿na siê dogadaæ i zobaczyæ te historyczne cacka. Mo¿e popróbujê.
Póki co, zapraszam do ogl±dania
kliknij, by wej¶æ do galerii |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kacper

Do³±czy³: 17 Maj 2003 Posty: 180 Sk±d: Kraków
|
Wys³any: Wto Cze 21, 2005 9:12 pm Temat postu: |
|
|
Witam!
Te¿ mam sporo (88 ) zdjêæ z muzeum, jak kto¶ by³ by nimi zainteresowany to moge wys³aæ. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kacper

Do³±czy³: 17 Maj 2003 Posty: 180 Sk±d: Kraków
|
Wys³any: Sob Cze 25, 2005 2:09 pm Temat postu: |
|
|
Witam!
Dzi¶ by³y IIMa³opolski piknik lotniczy na starym lotnisku w Krakowie przy muzeum lotnictwa na Czy¿ynach. Jestem ciekaw czy ko¶ z was na nim by³ bo s³ychaæ by³a jakie¶ wybuchy i szcza³y w pobli¿u tak jak by wojsko robi³o jaki¶ pokaz ale nie wiem o co chodzi³o a w programie pokazów nic takiego nie by³o. Zrobili teraz wystawe z silnikami i jest tam kilka calkiem sporych sr na paliwo ciek³e . Ogulne wra¿enia z imprezki ca³kiem niez³e ale szkoda ¿e nic z rakietami tam nie by³o (poza wystaw±). jutro bêdzie druga czê¶æ pokazów (praktycznie to samo co dzi¶) cena wstêpu to normalny 10z³ a ulgowy 5z³. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
jaskiniowiec

Do³±czy³: 22 Lut 2004 Posty: 597 Sk±d: Kraków
|
Wys³any: Sob Cze 25, 2005 7:55 pm Temat postu: |
|
|
Jak wracali¶my (ja, Ksard i Ma³y) z pustyni B³êdowskiej, to widzieli¶my jak szala³ jaki¶ artysta na samolocie akrobacyjnym. Normalnie przechece, ju¿ my¶leli¶my, ¿e spadnie. Ale pilot mia³ gigantyczny zapas mocy na silniku. Przepiêkna sprawa. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników na tym forum Nie mo¿esz pobieraæ plików z tego forum
|