|
FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Forum Pirotechniczne
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wojtek
|
Wysłany: Nie Gru 19, 2004 2:42 pm Temat postu: Zrobili sobie wreszcie ładną stronkę |
|
|
Firma Hobby - Model zrobiła sobie wreszcie ładną stronkę - fajne intro.
Hmm aby to zrealizować były potrzebne pieniądze z Unii
Ale przyjemnie sie teraz ogląda ofertę modeli i silników i innych akcesoriów modelarskich.
Towar mogą wysłać i biorąc pod uwagę ceny w sklepach modelarskich może to być opłacalne - ale to kwestia sprawdzenia.
http://www.hobby-model.com.pl/ |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
maxlam Gość
|
Wysłany: Nie Sty 09, 2005 11:06 pm Temat postu: |
|
|
Co do cen to wątpię czy będą niższe zazwyczaj dla odbiorców indywidualnych są wysokie podam przykład ostatnio chciałem sobie kupić głośniczki z creative no pomyślałem gdzie będzie najtaniej w sklepie producenta wszedłem sobie do sklepiku creative w polsce i patrzę na tan zestaw który mnie interesował była tam jakaś cena zapamiętałem wszedłem na creativa w wielkiej brbytanii no i widzę ten sam zestaw tańszy niż u nas ale co tam koszt przesyłki na to samo wychodzi ale dobra wchodzę na stronę firmy gdzie kiedyś kupiłem kompa i widzę że te same głośniki są taniej niż u producenta ja >nie lubię< mówię sobie idę do znajomego sklepu z komputerami i mam jeszcze taniej niż w sieci nie rozumiem tego ale tak jest
Pozdrawiam maxlam |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dodawać załączników na tym forum Nie możesz pobierać plików z tego forum
|