Forum FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Strona G堯wna FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL
Forum Pirotechniczne

FAQFAQ   SzukajSzukaj   U篡tkownicyU篡tkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si�, by sprawdzi� wiadomo軼iZaloguj si�, by sprawdzi� wiadomo軼i   ZalogujZaloguj 

UWAGA NA PLAGIAT

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Strona G堯wna -> Inne (mod. rakietowe)
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast瘼ny temat  
Autor Wiadomo嗆
eltopsj

Do陰czy�: 22 Cze 2003

PostWys豉ny: Pi� Sie 06, 2004 1:09 am    Temat postu: UWAGA NA PLAGIAT Odpowiedz z cytatem

Witam wyj徠kowo nieserdecznie!

Dzi瘯i piromanowi dosta貫m link do takiej oto stronki:

http://republika.pl/saper007/

Kole� o ksywce saper007 zer積掖 篡wcem (s這wo w s這wo) z prowadzonego przeze mnie portalu ELTOP-HOBBY teksty mojego (i nie tylko, bo r闚nie� IrkacK zosta� "zgwa販ony") autorstwa, oczywi軼ie bez podania 廝鏚e� i autor闚. Nawet moje odr璚zne rysunki nie zosta造 "oszcz璠zone". Podejrzewam, 瞠 to jaki� "go這w御", ale przecie� o prawach autorskich dzieci w przedszkolu juz wiedz�. Poda� na swojej stronie link do forum pirotechnicznego, a wi璚 "buszuje" r闚nie� na naszym forum tylko pod inn� ksywk�.

Tu mo瞠cie por闚na� teksty.

Plagiat:

http://republika.pl/saper007/silnik1.html

... i oryginalny tekst napisany przez IrkacK,

http://eltop.bitel.lublin.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=9

a to plagiat mojego tekstu (mocno okrojony):

http://republika.pl/saper007/silnik2.html

... i tekst oryginalny:

http://eltop.bitel.lublin.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=2#r5

Sami os康嬈ie co z takim FANIEM zrobi� Exclamation Twisted Evil
Powr鏒 do g鏎y
Ogl康a profil u篡tkownika Wy郵ij prywatn� wiadomo嗆 Wy郵ij email
Tchemik

Do陰czy�: 11 Sty 2004
Sk康: Warszawa

PostWys豉ny: Pi� Sie 06, 2004 5:10 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najpierw spokojnie napisz maila, a jesli to nie poskutkuje zglos to REPUBLIKA.PL, no chyba ze jestes nerwowy i zglosisz do prokuratury doniesienie o przestepstwie Smile

Pozdrawka
Tchemik

Go嗆

PostWys豉ny: Pi� Sie 06, 2004 8:40 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja bym to "ola�" Rolling Eyes . Jesli nie ma w tym komercji ( a gdyby by豉 to teskty by by造 nie kompletne ) to pal diabli tak� kradzie�. Kiedy� si� raz wkurzy貫m ale po 5 minutach ni to przesz這 Wink . To co jest dla mnie POUFNE po prostu o tym nie pisz� Wink

Mi貫go dnia A Wink
Powr鏒 do g鏎y
υdygin

Do陰czy�: 22 Maj 2004

PostWys豉ny: Pi� Sie 06, 2004 10:35 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no-ale linka do strony eltopsj'a mogli poda� Rolling Eyes

-kradzie� to kradzie� ! nie mo積a popuszcza� ! ...

POZDRAWIAM

Go嗆

PostWys豉ny: Pi� Sie 06, 2004 11:40 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pyrotechman napisa�:
Ja bym to "ola�" Rolling Eyes . Jesli nie ma w tym komercji ( a gdyby by豉 to teskty by by造 nie kompletne ) to pal diabli tak� kradzie�. Kiedy� si� raz wkurzy貫m ale po 5 minutach ni to przesz這 Wink . To co jest dla mnie POUFNE po prostu o tym nie pisz� Wink

Mi貫go dnia A Wink

wedug mnie nie mo積a zostawic to w spokoju, Rolling Eyes bardzo ladnie ujo� to 這dygin "-kradzie� to kradzie� ! nie mo積a popuszcza� ! ... ". Dokladnie jestem tego samego zdania

Pozdrawiam
Powr鏒 do g鏎y
υdygin

PostWys豉ny: Pi� Sie 06, 2004 11:44 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja nawet na wiek bym nie patrzy�... ostatnio 8 latek zajeba� mi komure Rolling Eyes naszcz窷cie go z豉pa貫m-od matki dosta� "lanie" Rolling Eyes cho� nie jestem za "biciem" dzieci-czasami skraci� trzeba-瞠by potem(jak bedzie wiekszy) problem闚 nie by這...
POZDRAWIAM

Go嗆

PostWys豉ny: Pi� Sie 06, 2004 1:48 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam

Ale co innego podw璠zi� kom鏎�
a co innego co� nie ma prze這瞠nia na "d德i璚z帷� monet�" Wink . Datego te� teraz umieszczam napisy na moich filmach.

Pozdr. A
Powr鏒 do g鏎y
υdygin

PostWys豉ny: Pi� Sie 06, 2004 2:01 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

z tym瞠 -ja pracowa貫m 瞠by sobie kupi� komure,,, a eltopsj np. w這篡� duuu穎 pracy 瞠by stronke zrobi�... ( ten czas mug� po鈍i璚i� na zarobienie grosza) -wi璚 jednak ma prze這積ie na ... Wink
-raczej nie zrobi貫 jej po to 瞠by jakie� **** mu j� rozkradali Wink

jaskiniowiec

Do陰czy�: 22 Lut 2004
Sk康: Krak闚

PostWys豉ny: Pi� Sie 06, 2004 3:36 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A z drugiej strony, to dobrze 瞠 kto� wykorzysta� porz康ny tekst. R闚nie dobrze m鏬� sam nawymy郵a� pierdo造 w stylu: do puszki po dezodorancie sypiemy lu幡o proch czarny, lekko ubijamy (lekko ubity pali si� szybciej, co da naszej rakiecie wi瘯szego kopa)i dalej.....tym podobny blekot. Uwa瘸m 瞠 saper post徙i� niew豉軼iwie, ale je郵i faktycznie nie ci庵nie z tego zysku, to chyba najlepiej ola�. Poza tym, a ilu z Nas jest bez winy? Ilu z Nas skorzysta這 np. z ilustracji z ksi捫ki nie pytaj帷 autora o zgod�? Wrzuci� na luz i jazda dalej. Jak z tego sapera jest taki saper, to spoko. Wcze郾iej czy p騧niej wdepnie na jak捷 min�
Powr鏒 do g鏎y
Ogl康a profil u篡tkownika Wy郵ij prywatn� wiadomo嗆 Odwied� stron� autora
hemist
Go嗆

PostWys豉ny: Sro Wrz 01, 2004 10:31 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja bym gnoja zaciuka� jak bym nie dal rady to jakas propagande nie wiem kontrstronke albo cos ja ma radio bieszczady jest stronka tego radia i kontr stronka www.radiobezczadu.prv.pl Idea

to by napewno pomog這 Idea

pozdro4all
Powr鏒 do g鏎y
maxlam
Go嗆

PostWys豉ny: Sro Wrz 29, 2004 9:16 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Faktycznie to plagiat!!!
Jakby kolego saper007 zrobi�, cho� raz rakiet� wed逝g Siemianowicza napisa豚y ten artyku� sam, bo nie ma nic pi瘯niejszego ni� lot tej rakiety, gdy zaczyna貫m bawi� si� piro jakie� 14lat temu robi貫m takie rakietki super chyba sobie jutro tak� zrobi� Wink albo dwie
Powr鏒 do g鏎y
Wy鈍ietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Strona G堯wna -> Inne (mod. rakietowe) Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Nie mo瞠sz pisa� nowych temat闚
Nie mo瞠sz odpowiada� w tematach
Nie mo瞠sz zmienia� swoich post闚
Nie mo瞠sz usuwa� swoich post闚
Nie mo瞠sz g這sowa� w ankietach
Nie mo瞠sz dodawa� za陰cznik闚 na tym forum
Nie mo瞠sz pobiera� plik闚 z tego forum