Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
eltopsj

Do³±czy³: 22 Cze 2003 Posty: 367
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tchemik

Do³±czy³: 11 Sty 2004 Posty: 496 Sk±d: Warszawa
|
Wys³any: Pi± Sie 06, 2004 5:10 am Temat postu: |
|
|
Najpierw spokojnie napisz maila, a jesli to nie poskutkuje zglos to REPUBLIKA.PL, no chyba ze jestes nerwowy i zglosisz do prokuratury doniesienie o przestepstwie
Pozdrawka
Tchemik _________________ Tchemik.Pl |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Go¶æ
|
Wys³any: Pi± Sie 06, 2004 8:40 am Temat postu: |
|
|
Ja bym to "ola³" . Jesli nie ma w tym komercji ( a gdyby by³a to teskty by by³y nie kompletne ) to pal diabli tak± kradzie¿. Kiedy¶ siê raz wkurzy³em ale po 5 minutach ni to przesz³o . To co jest dla mnie POUFNE po prostu o tym nie piszê
Mi³ego dnia A  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
£odygin

Do³±czy³: 22 Maj 2004 Posty: 277
|
Wys³any: Pi± Sie 06, 2004 10:35 am Temat postu: |
|
|
no-ale linka do strony eltopsj'a mogli podaæ
-kradzie¿ to kradzie¿ ! nie mo¿na popuszczaæ ! ...
POZDRAWIAM _________________ Nieskonczony jest wszechswiat i ludzka glupota choc co do tego pierwszego nie mam pewnosci A.E. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Go¶æ
|
Wys³any: Pi± Sie 06, 2004 11:40 am Temat postu: |
|
|
Pyrotechman napisa³: | Ja bym to "ola³" . Jesli nie ma w tym komercji ( a gdyby by³a to teskty by by³y nie kompletne ) to pal diabli tak± kradzie¿. Kiedy¶ siê raz wkurzy³em ale po 5 minutach ni to przesz³o . To co jest dla mnie POUFNE po prostu o tym nie piszê
Mi³ego dnia A  |
wedug mnie nie mo¿na zostawic to w spokoju, bardzo ladnie ujo³ to ³odygin "-kradzie¿ to kradzie¿ ! nie mo¿na popuszczaæ ! ... ". Dokladnie jestem tego samego zdania
Pozdrawiam |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
£odygin

|
Wys³any: Pi± Sie 06, 2004 11:44 am Temat postu: |
|
|
ja nawet na wiek bym nie patrzy³... ostatnio 8 latek zajeba³ mi komure naszczê¶cie go z³apa³em-od matki dosta³ "lanie" choæ nie jestem za "biciem" dzieci-czasami skraciæ trzeba-¿eby potem(jak bedzie wiekszy) problemów nie by³o...
POZDRAWIAM _________________ Nieskonczony jest wszechswiat i ludzka glupota choc co do tego pierwszego nie mam pewnosci A.E. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Go¶æ
|
Wys³any: Pi± Sie 06, 2004 1:48 pm Temat postu: |
|
|
Witam
Ale co innego podwêdziæ komórê a co innego co¶ nie ma prze³o¿enia na "d¼wiêcz±c± monetê" . Datego te¿ teraz umieszczam napisy na moich filmach.
Pozdr. A |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
£odygin

|
Wys³any: Pi± Sie 06, 2004 2:01 pm Temat postu: |
|
|
z tym¿e -ja pracowa³em ¿eby sobie kupiæ komure,,, a eltopsj np. w³o¿y³ duuu¿o pracy ¿eby stronke zrobiæ... ( ten czas mug³ po¶wiêciæ na zarobienie grosza) -wiêc jednak ma prze³o¿nie na ...
-raczej nie zrobi³e jej po to ¿eby jakie¶ **** mu j± rozkradali  _________________ Nieskonczony jest wszechswiat i ludzka glupota choc co do tego pierwszego nie mam pewnosci A.E. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
jaskiniowiec

Do³±czy³: 22 Lut 2004 Posty: 597 Sk±d: Kraków
|
Wys³any: Pi± Sie 06, 2004 3:36 pm Temat postu: |
|
|
A z drugiej strony, to dobrze ¿e kto¶ wykorzysta³ porz±dny tekst. Równie dobrze móg³ sam nawymy¶laæ pierdo³y w stylu: do puszki po dezodorancie sypiemy lu¼no proch czarny, lekko ubijamy (lekko ubity pali siê szybciej, co da naszej rakiecie wiêkszego kopa)i dalej.....tym podobny blekot. Uwa¿am ¿e saper post±pi³ niew³a¶ciwie, ale je¶li faktycznie nie ci±gnie z tego zysku, to chyba najlepiej olaæ. Poza tym, a ilu z Nas jest bez winy? Ilu z Nas skorzysta³o np. z ilustracji z ksi±¿ki nie pytaj±c autora o zgodê? Wrzuciæ na luz i jazda dalej. Jak z tego sapera jest taki saper, to spoko. Wcze¶niej czy pó¼niej wdepnie na jak±¶ minê |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
hemist Go¶æ
|
Wys³any: Sro Wrz 01, 2004 10:31 am Temat postu: |
|
|
ja bym gnoja zaciuka³ jak bym nie dal rady to jakas propagande nie wiem kontrstronke albo cos ja ma radio bieszczady jest stronka tego radia i kontr stronka www.radiobezczadu.prv.pl
to by napewno pomog³o
pozdro4all |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
maxlam Go¶æ
|
Wys³any: Sro Wrz 29, 2004 9:16 pm Temat postu: |
|
|
Faktycznie to plagiat!!!
Jakby kolego saper007 zrobi³, choæ raz rakietê wed³ug Siemianowicza napisa³by ten artyku³ sam, bo nie ma nic piêkniejszego ni¿ lot tej rakiety, gdy zaczyna³em bawiæ siê piro jakie¶ 14lat temu robi³em takie rakietki super chyba sobie jutro tak± zrobiê albo dwie |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|