Forum FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Strona G³ówna FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL
Forum Pirotechniczne

FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

kto jeszcze

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Strona G³ówna -> TOWARZYSKIE
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
v-21

Do³±czy³: 24 Lip 2002
Sk±d: Kaszuby

PostWys³any: Czw Pa¼ 09, 2025 9:26 pm    Temat postu: kto jeszcze Odpowiedz z cytatem

Witam po latach .Czy kto¶ jeszcze jest aktywny w pirotechnice czy hobby wymar³o wraz z wiekiem .

Jak by kto¶ pyta³ to w bran¿y jestem aktywny zawodowo Wink Rolling Eyes choæ ju¿ w innej firmie i rozdziale ¿ycia Cool

KYK

Do³±czy³: 31 Sie 2007

PostWys³any: Czw Pa¼ 16, 2025 10:16 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W doros³ym ¿yciu niestety czas jest wyznacznikiem tego na co mo¿emy sobie pozwoliæ. Pirotechnika nadal fascynuje i nie zosta³a skre¶lona z listy, jednak trzeba by³o j± schowaæ do szuflady na bli¿ej nieokre¶lony termin Rolling Eyes Ale komercyjne fajerwerki nadal lubiê odpaliæ w sylwestra, mimo ¿e i one zosta³y mocno okrojone przez normy.
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Hack

Do³±czy³: 15 Cze 2006

PostWys³any: Sob Pa¼ 18, 2025 7:07 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nasze forum jest fajn± skarbnic± wiedzy, ale w tych czasach legalno¶æ dzia³añ ogranicza wypowiedzi i same dzia³ania. Pozdrawiam
Hack

Do³±czy³: 15 Cze 2006

PostWys³any: Sob Pa¼ 18, 2025 7:11 am    Temat postu: Re: kto jeszcze Odpowiedz z cytatem

v-21 napisa³:
Witam po latach .Czy kto¶ jeszcze jest aktywny w pirotechnice czy hobby wymar³o wraz z wiekiem .

Jak by kto¶ pyta³ to w bran¿y jestem aktywny zawodowo Wink Rolling Eyes choæ ju¿ w innej firmie i rozdziale ¿ycia Cool

Cze¶æ. Robisz co¶ fajnego? Je¶li mo¿esz, napisz odrobinê.

MnichU

Do³±czy³: 18 Lis 2006
Sk±d: Z klasztoru

PostWys³any: Nie Lis 16, 2025 9:59 pm    Temat postu: Re: kto jeszcze Odpowiedz z cytatem

v-21 napisa³:

Minê³o blisko 20lat Smile dzisiaj sobie przypomnia³em o tym forum i nawet uda³o mi siê zalogowaæ. Pasja nadal zosta³a, natomiast ryzyko odsiadki za pirotechnikê odsunê³o mnie ju¿ od zabawy jakie¶ 15 lat temu. Czy kto¶ z forum zosta³ w tematyce? A mo¿e kto¶ zajmuje siê zawodowo pirotechnik±? Very Happy Pozdrawiam

Do³±czy³: 23 Lip 2002
Sk±d: te piêkne kolory ?

PostWys³any: Pi± Sty 09, 2026 11:58 am    Temat postu: Re: kto jeszcze Odpowiedz z cytatem

v-21 napisa³:

Forum da³o mi hobby i u³o¿y³o ¶cie¿kê zawodow±. Jak w oko³o 2005 zacz±³em sprzedawaæ chemiê do piro tak robiê to do dzi¶. I nie robi³em nigdy nic innego Smile

Nadal s± w Polsce i Europie aktywni pirotechnicy amatorzy, ale to nie ta sama skala co przed nagonk±.

P.s. na forum umar³o wysy³anie maili. Jak kto¶ zgubi has³o to ju¿ go nie odzyska. Tak samo nie da siê zarejestrowaæ.

Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email Odwied¼ stronê autora
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Strona G³ówna -> TOWARZYSKIE Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników na tym forum
Nie mo¿esz pobieraæ plików z tego forum