Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
oktogenek
Do³±czy³: 15 Kwi 2002 Posty: 415
|
Wys³any: Pi± Lis 02, 2018 7:47 pm Temat postu: Zbyhk RIP |
|
|
Witam
niestety odszed³ od Nas Nasz kolega Zbigniew, lepiej znany tutaj jako ZBYHK, pogrzeb odbêdzie siê w ¶rodê w £odzi o godzinie 14:15 na cmentarzu przy ulicy Zak³adowej 4 |
|
|
Powrót do góry |
|
|
methyl
Do³±czy³: 30 Kwi 2002 Posty: 166 Sk±d: NeW York
|
Wys³any: Pi± Lis 02, 2018 11:43 pm Temat postu: |
|
|
Siedzia³em u znajomych i nagle widzê ¿e Zbyszek dzwoni do mnie.
Nie nie mog³em w tym momencie odebraæ telefonu wiêc roz³±czy³em i mia³em za chwile wyj¶æ i oddzwoniæ. Szybszy by³ SMS z jego numeru, od syna, z informacjami o tym ¿e ju¿ nie mam do kogo oddzwaniaæ.
Przybi³o mnie to, bo przecie¿ zna³em Zbycha osobi¶cie.
Poczciwy cz³owiek by³.
Z dusz± naukowca, ciekawski, m±dry.
Takie dobre ch³opisko z du¿ym serduchem do wszystkiego a g³ównie do swoich kolegów.
Smutno... |
|
|
Powrót do góry |
|
|
oktogenek
Do³±czy³: 15 Kwi 2002 Posty: 415
|
Wys³any: Nie Lis 04, 2018 9:52 pm Temat postu: |
|
|
te¿ strasznie mi³o bêdê wspominaæ Zbyszka, dobry by³ z niego kolega i dociekliwy naukowiec, szkoda ¿e dawno nie mieli¶my okazji siê spotkaæ niech mu ziemia lekk± bêdzie |
|
|
Powrót do góry |
|
|
ARKO
Do³±czy³: 17 Mar 2012 Posty: 286 Sk±d: Radom
|
Wys³any: Pi± Lis 09, 2018 7:54 pm Temat postu: |
|
|
Jak siê domy¶lam, zd±¿y³ dzieci odchowaæ. To minimum ile powinno siê ¿yæ. Potem ka¿dy kolejny rok jest chyba jakim¶ darem. Chce siê widzieæ jak dzieci wchodz± w ¿ycie, daj± nam wnuki , widzieæ jak i one rosn±.
Wspó³czujê rodzinie. Mam wra¿enie, ¿e ¿ycie tak siê jemu potoczy³o, ¿e nie dane by³o jemu rozwin±æ talentu do nauki a my¶lê, ¿e mia³ ogromny potencja³. Lubi³ sobie wszystko pouk³adaæ, znale¼æ w tym jaki¶ porz±dek i zale¿no¶ci. Nie mia³em z nim kontaktu bo jak zauwa¿y³em zadawa³ du¿o pytañ i nie mia³ kto jemu odpowiedzieæ. Zreszt± nie ma co sie temu dziwiæ bo nauka to kosmos. Czasami odnosi³em wra¿enie, ¿e brakiem odpowiedzi by³ trochê rozczarowany.
Raz jego widzia³em z 15 lat temu. Krótka rozmowa ale pozotywne na mnie wra¿enie zrobi³.
My¶lê, ¿e ¶mieræ nie jest koñcem a pocz±tkiem. I cokolwiek bym o tym nie napisa³/powiedzia³/pomy¶la³ - bêdzie fa³szem. |
|
|
Powrót do góry |
|
|
v-21
Do³±czy³: 24 Lip 2002 Posty: 834 Sk±d: Kaszuby
|
Wys³any: Wto Gru 25, 2018 10:06 pm Temat postu: |
|
|
Szkoda nie mialem okazji poznac osobiscie. Ale to byly fajne czasy w ktorych pisal . To forum i jegobautorzy dali mi kawal wiedzy i sposobu p9strzegania chemii i MW.
Kondolencje od v21 dla rodziny _________________ ....a reszta niech se jaja li¿e..... |
|
|
Powrót do góry |
|
|
Hack
Do³±czy³: 15 Cze 2006 Posty: 353
|
Wys³any: Nie Sty 13, 2019 6:22 pm Temat postu: [*] |
|
|
By³ i pozostanie cz³onkiem tego forum. Do³±czy³: 05 Mar 2003
Jego niedawny post, w którym narzeka³ na zdrowie oraz na to ¿e nie da siê podyskutowaæ jak by chcia³.. "nie uwierzê w to "o¿ycie" forum - teraz wlaz³em bo pietruszkimn do mnie napisa³ po latach
z nikim nie da³o sie podyskutowaæ na poziomie, a tylko strach przed smutnymi to w koñcu wyleczy³em siê
za to problemów ze zdrowiem z ka¿dym rokiem coraz wiêcej szlag by to..."
Mia³ ¿y³kê do dr±¿enia na nowych polach. Kondolencje... _________________ tekst sluzy do celow edukacyjnych i nie ponosze odpowiedzialnosci za jego inne wykorzystanie |
|
|
Powrót do góry |
|
|
|