|
FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Forum Pirotechniczne
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
ARKO
Do³±czy³: 17 Mar 2012 Posty: 286 Sk±d: Radom
|
Wys³any: Czw Gru 26, 2019 12:46 pm Temat postu: Inne hobby |
|
|
W POSZUKIWANIU NAJWAZNIEJSZEGO - BAJKA TROCHÊ PSEUDONAUKOWA (fragment).
Witam
Na wszelki wypadek przypomnê, ¿e nie mam ¿adnej firmy. Jestem wspó³pracownikiem czyli w 100 % osob± prywatn±. Po prostu... jestem zbyt du¿a gadu³a i jak sobie przypomnê, to od zawsze by³a we mnie potrzeba pisania. Od m³odo¶ci marzy³em o tym , ¿e kiedy¶ bêdê pisa³ opowiadania s-f. I nigdy nie by³o na to czasu. Lubi³em gitarê, malowanie...te¿ wci±ga³o ale pisarstwo jednak jest the best. Pisarz jest niczym Bóg. Mo¿e kreowaæ ¶wiaty, niszczyæ je, o¿ywiaæ, do grobu wpêdzaæ. Nic nie jest zabronione. Jedynym ograniczeniem jest wyobra¼nia pisarza.
No wiêc napisa³em. Jedno ma³e powiadanie i na razie dam sobie z tym spokój. Do czasu a¿ przejdê na emeryturê. Bêdzie jeszcze druga redakcja tego opowiadania, dojdzie kilka rysunków i ca³o¶æ wrzucê w ebook. Byæ mo¿e wydrukujê 15 sztuk w cyfrze.
Mam w³asn± wizjê ciemnej materii, energii, granic wszech¶wiata i przemyci³em to w bajce dla doros³ych, bo gdybym to wyda³ jako "naukê" to by mnie pewno gremia wy¶mia³y
Zauwa¿acie niechêæ do religii. Mam tak odk±d przeczyta³em 42 lata temu "System przyrody"
W POSZUKIWANIU NAJWAZNIEJSZEGO - BAJKA TROCHÊ PSEUDONAUKOWA |
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników na tym forum Nie mo¿esz pobieraæ plików z tego forum
|