Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Joker Dostęp próbny
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 9:57 pm Temat postu: Silnik Stożkowy |
|
|
LINK
Możecie wytłumaczyc jak to dziala? _________________
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
arda
|
Wysłany: Czw Sty 30, 2014 11:00 am Temat postu: arda |
|
|
Zadbam też o wdrożenie (koszta znaczne), o piękny wygląd, opakowanie, znaki CE i dystrybucję. Nie liczę na cuda ale rok w rok sprzedaż by rosła. Nie będzie to wyrób klasy 1.4 ale jak to sprzedać potem się wymyśli.
Dobrze jest połączyć hobby, choćby z nadzieją na kasę :]. Ta oferta to dla mnie w 80 % hobby, jestem realistą. Kieruję się sentymentem do starego hobby. _________________ http://www.free-braindumps.net/70-463-pdf.html |
|
|
Powrót do góry |
|
|
Achtung
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 11:59 pm Temat postu: |
|
|
przede wszystkim trzeba ogarnąć utlenianie gazem. jak ogarniesz jak na dyszy lavala utrzymać jako taki ciąg, stożek to już tylko dodatek. _________________ wierzący nie praktykujący |
|
|
Powrót do góry |
|
|
Hack
|
Wysłany: Pią Kwi 11, 2014 10:55 pm Temat postu: |
|
|
Czołem Achtung.
Informacja do kolegi który pytał o tę dyszę.
Kiedyś już było na forum o aerostożku. To z filmiku zrobione jest dla silnika hybrydowego, z dyszą aerostożkową. Jak działa? W wielgachnym skrócie :strugi "przyklejają się do stożka a po zewnętrznej stronie strumienia odchodzą bez barier. Stożek ogranicza rozprężanie się jednostronnie. Rozprężanie i kierowanie strugi gazów korzystniejsze dla próżni, w atmosferze lepsze wyniki daje dysza Laval'a . _________________ tekst sluzy do celow edukacyjnych i nie ponosze odpowiedzialnosci za jego inne wykorzystanie |
|
|
Powrót do góry |
|
|
|