Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Spanner

|
|
Powrót do góry |
|
 |
maciekb1985

|
Wysłany: Nie Gru 07, 2014 7:13 pm Temat postu: |
|
|
Na tym filmie widać prawdziwą pasję i radość Facet nawet się nie spostrzegł, że dach garażu się pali, nie wyglądał jednak na pijanego, podejrzewam że on tak wygląda na co dzień Autentycznie się ubawiłem  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Foonthomas

|
|
Powrót do góry |
|
 |
maciekb1985

|
Wysłany: Wto Gru 16, 2014 3:17 pm Temat postu: |
|
|
Ha, ha, ha, bardzo zabawne ... numer z kolejką elektryczną bardzo dobry, aktorstwo też, realizm i w ogóle. Jedna rzecz mi się nie podoba, że ta dwójka udaje swoich chłopów, efekty specjalne też mogłyby być bardziej dopracowane. _________________ Interesują mnie fajerwerki i dobra zabawa... co się w sumie nie wyklucza  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
antyvlad
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Janusz357

|
Wysłany: Czw Paź 20, 2016 7:26 am Temat postu: |
|
|
Śmieszne, ale niebezpieczne. Byłem świadkiem pewnego wypadku, gdy osoba w stanie wskazującym próbowała odpalić fajerwerki. Nie polecam  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
zaxst

|
Wysłany: Czw Paź 20, 2016 5:23 pm Temat postu: |
|
|
Pijany nie byłem na szczęście ,ale ten pan z pierwszego filmu bawił się chyba z karbidem osobiście nie polecam takich zabaw z gazami bo wylądowałem w ten sposób z popaloną ręką w szpitalu i pół wakacji poszło ...
Tu fotka dla odważnych jeśli ktoś uważa się za osobę przewrażliwioną ,nie klikać !
http://imgur.com/a/JzTsN |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mozaikistyle Gość
|
Wysłany: Sro Lis 23, 2016 12:28 pm Temat postu: zabawa po pijanemu może sie skończyć bardzo źle |
|
|
Witam,
jestem tu nowa dołączyłam do grupy bo są to tematy które mnie interesują.
A co do zabawy ogniem po alkoholu jestem całkowitym przeciwnikiem. Kuzyn się bawił w odpalanie petard w sylwester, niestety podczas głupiej zabawy jego syn stracił rękę. Smutne ale prawdziwe
pozdrawiam ,
Małgorzata |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tomash dostęp próbny do MW

Dołączył: 27 Sty 2003 Posty: 382 Skąd: Z nieba do nieba, oby nie za szybko...
|
Wysłany: Czw Lis 24, 2016 6:54 pm Temat postu: |
|
|
Nie dość że nowi userzy to jeszcze kobiety?
Nie uwierzę.
Pozdrawiam. T. _________________ Już tylko teoretyzuję, potrzeba mi rączek by rodzinę utrzymać  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|