|
FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Forum Pirotechniczne
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
RobertG
Do³±czy³: 27 Sty 2003 Posty: 61 Sk±d: Warszawa
|
Wys³any: Pon Sie 11, 2003 9:19 pm Temat postu: Profesjonalne (komercyjne) Pokazy pirotechniczne |
|
|
http://www.zamekmocnychwrazen.pl/
Polecam. Bylem w ubieglych latach. W tym nie wiem czy dam rade ale jak tylko znajde wolny wieczor to jade
Duza doping dla milosnikow sztucznych ogni ... albo zalamk ajk oni to robia |
|
|
Powrót do góry |
|
|
RobertG
Do³±czy³: 27 Sty 2003 Posty: 61 Sk±d: Warszawa
|
Wys³any: Pi± Sie 15, 2003 12:41 pm Temat postu: |
|
|
lamerwd napisa³: | Mam chêæ te¿ siê na t± imprezkê wybraæ, oczywi¶cie w sobotê bo to mnie najbardziej interesuje. By³em w 1997 w Olsztynie to chyba warto by³oby odnowiæ wra¿enia. |
Ja bylem dwukrotnie. Ale w tym roku wychodzi ze nie pojade |
|
|
Powrót do góry |
|
|
ku ku
Do³±czy³: 29 Wrz 2002 Posty: 72 Sk±d: ³ód¿
|
Wys³any: Pon Wrz 01, 2003 5:11 pm Temat postu: ????????????? |
|
|
w Olsztynie to by³a niez³a kaszana organizatorska
Musieli blokowaæ gierkówkê a¿eby mo¿na by³o wyjechaæ
Sta³em a w³a¶ciwie porusza³em siê w super wolnym ¿ó³wim tempie
Tak pozatym to efekty pirotechniczne by³y ok.
Jednak na 10 lecie firmy art dom w ³odzi odwalili taki pokaz ¿e naprawdê by³a to poezja na niebie
nie wspomnê o muzyce oczywi¶cie jean michaela jeara
za b³êdy ma³a sorka
bardzo du¿o je¿d¿ê na pokazy i z tego co siê orientujê to najlepiej je robi firma z KRAKOWA
wiem bo zbieram pó¿niej po nich baterie tzw. KLS
i je sam nape³niam
tak na marginesie to w tematach o fajerwerkach tak naprawdê nic siê nie dzieje, a skoro P.PIROTECHMAN w którym¶ po¶cie napisa³ , ¿e nie widzi w tym nic tajemniczego to mo¿e podzieli³by siê z nami jakimi¶ ciekawymi przepisami
Chodzi mi g³ównie o gwiazdki aleNIE TO CO OPISUJ¡ W PO¦CIE to tylko malutki wstêp do ca³ej zabawy
czy kto¶ siê pofatyguje i mo¿e poda przepis na rozmieszczenie gwiazdek w szelce 5 calowej aby wysz³a na niebie bu¿ka
SZCZʦLIWEGO NOWEGO ROKU
to ju¿ nied³ugo jak chce siê dobrze przygotowaæ
sorry za takiego tasiemca bez sensy? |
|
|
Powrót do góry |
|
|
v-21
Do³±czy³: 24 Lip 2002 Posty: 834 Sk±d: Kaszuby
|
Wys³any: Sob Wrz 13, 2003 9:09 pm Temat postu: |
|
|
mnie zastanawia aspekt zaufania fajerwerkowi ze kilka milisek po strzale w piknym basie rozpyla sie meduza... ach ten czas... i lont _________________ ....a reszta niech se jaja li¿e..... |
|
|
Powrót do góry |
|
|
B&G
Do³±czy³: 12 Wrz 2003 Posty: 275 Sk±d: Uæ
|
Wys³any: Sob Wrz 13, 2003 10:00 pm Temat postu: Re: ????????? |
|
|
ku ku napisa³: |
czy macza³e¶ w tym pokazie palce? |
Scenariusz powstaje w chwili sk³adania wszystkiego do kupy. Koñcowy efekt jest wprost proporcjonalny do zasobno¶ci kieszeni klienta, wyboru materia³ów i do¶wiadczenia.
Co do zgrania to hm... mo¿na by powiedzieæ, ¿e to 10 lat do¶wiadczenia,...
Je¿eli za¶ chodzi o program komputerowy to najczê¶ciej u¿ywam "TROPICO", bo tylko do tego mo¿e s³u¿yæ komputer, no mo¿e jeszcze do wystawiania faktur.
Wyobra¼ sobie sytuacjê gdy w ¶rodku pokazu dostajesz pozdrowienia od Billa Geatsa.
Pozostaj± stare sprawdzone metody: stoper i klawiatura centralki.
Pozdrowienia G.M.
Ostatnio zmieniony przez B&G dnia Nie Lip 10, 2005 1:06 am, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
Powrót do góry |
|
|
Administrator
Do³±czy³: 13 Kwi 2002 Posty: 8
|
Wys³any: Nie Wrz 21, 2003 8:09 pm Temat postu: Proponuje... |
|
|
Proponujê wymieniaæ "uklony" na gg albo e-mail bo kilka postow i ........... ZERO o piro . A B&G proponujê te¿ aby w profilu umie¶ci³ swoj± stronê www a wcze¶niej "kopsn±³" stówkê na forum dla HMIW bo widaæ, ¿e masz opanowane podstawy biznesu a wiêc wiesz, ¿e "nic za darmo" . Napisz co¶ o bhp czy samych fajerwrkach ( producent, asortyment , ceny, kupujesz od hurtownika czy importujesz ) . Jest to forum o piro i wskazane s± jakie¶ informacje z tej dziedziny wiedzy.
Admin
PS. Op³ata jest dobrowolna wiêc gdyby¶ nie mia³ stówki to "nie ma problemu". |
|
|
Powrót do góry |
|
|
B&G
|
Wys³any: Nie Wrz 21, 2003 9:34 pm Temat postu: Proponuje.. |
|
|
WIELCE SZANOWNY ADMINISTRATORZE
Z przykro¶ci± muszê poinformowaæ, ¿e moja strona www znajduje siê "w przygotowaniu"(od 5 lat zreszt±). Ostatnio by³em bardzo blisko - mia³em nawet skompletowane materia³y, ale zli ludzie bezczelnie buchneli mi neseser z samochodu - p³yty, kasety wideo i referencjie dlibli wzieli. jak na z³o¶æ tydzieñ wcze¶niej robi³em g³êboki format:c.
Co do odpowiedzi na pytania forumowiczów, chêtnie na nie odpowiem. Mo¿e nie na wszystkie (np. w stylu "jak wysadziæ Pa³ac Kultury i ile to by kosztowa³o"), ale na rozs±dne zwi±zane z np. bezpieczeñstwem i eksploatacj± MPW (materia³y pirotechniczne widowiskowe), transportem ADR, sprzêtem i wszystkim co zwi±zane z praktycznym zastosowaniem.
Moja wiedza chemiczna koñczy siê na poziomie szko³y ¶redniej, tak ¿e nie spodziewajcie siê genialnych przepisów na TNT lub tym podobne zajzajery.
Co do ¿róde³ zaopatrzenia i cen - nich to pozostanie s³odk± tajemnic± firmy.
Je¿eli bêdê robi³ co¶ ciekawego to postaram siê o tym powiadomiæ.
Przy okazji pragnê przypomnieæ, ¿e obrót -czyli zakup i sprzeda¿ MPW oklasy 1.3 ADR (wszystkie profesjonalne) od 1 stycznia tego roku wymaga koncesji MSW, specjalnych magazynów i ¶rodków transportu.
Na zakoñczenie kilka praktycznych rad dla piromaniaków:
1.Je¿eli kupi³e¶ w hurtowni za ciê¿kie pieni±dze np KLS czy jak kto woli zestaw wielostrza³owy (w klasie 1.4G ADR) i beztrosko przewozisz go w samochodzie to pamiêtaj, ¿e:
a) musi byæ w oryginalnym zamkniêtym opakowaniu oznaczony zgodnie z przepisami ADR (naklejka 1.4G i opis: UN 0336,OGNIE SZTUCZNE)
b) musisz posiadaæ DOKUMENT PRZEWOZOWY z odpowiednim o¶wiadczeniem, który ma obowi±zek wydaæ ci nadawca (hurtownik).
Powy¿sze wy³±czenie dotyczy tylko ³adunku o masie netto 333kg.
Sankcje - dociekliwy smerf mo¿e skierowaæ ciê na parking strze¿ony, i mo¿esz mieæ kupe nieprzyjemno¶ci.
Przy niewielkim ³adunku w opakowaniach handlowych mo¿esz siê t³umaczyæ przewozem na potrzeby rozrywkowe... he,he.
2.Je¿eli kto¶ organizuje pokaz to nie wchod¼ na wygrodzony teren, nie spaceruj po przewodach, bo mo¿esz je zerwaæ, i na mi³o¶æ bosk± NIE WK£ADAJ G£OWY W WYLOTY MO¬DZIERZY.
3.Zabawa i eksperymenty z wszelkiego typu domowymi i nie tylko wynalazkami pirotechnicznymi, podobnie jak kichanie w kucki, efekt mo¿e daæ nieludzki.
Pozdrawiam piromaniaków G.M
P.S.
Co do stówki, to mam lichy monitor i strasznie rozmazuje tekst - nie mog³em sie doczytaæ.
To nie ja podaje kontakty do GG na ogólnej.
Odkry³em w sobie predyspozycje grafomañski. Bardzo lubie {[(nawiasy)]}. |
|
|
Powrót do góry |
|
|
v-21
Do³±czy³: 24 Lip 2002 Posty: 834 Sk±d: Kaszuby
|
Wys³any: Nie Wrz 21, 2003 9:49 pm Temat postu: Re: Proponuje.. |
|
|
B&G napisa³: | WIELCE SZANOWNY ADMINISTRATORZE
Je¿eli bêdê robi³ co¶ ciekawego to postaram siê o tym powiadomiæ.
Przy okazji pragnê przypomnieæ, ¿e obrót -czyli zakup i sprzeda¿ MPW oklasy 1.3 ADR (wszystkie profesjonalne) od 1 stycznia tego roku wymaga koncesji MSW, specjalnych magazynów i ¶rodków transportu.
Na zakoñczenie kilka praktycznych rad dla piromaniaków:
1.Je¿eli kupi³e¶ w hurtowni za ciê¿kie pieni±dze np KLS czy jak kto woli zestaw wielostrza³owy (w klasie 1.4G ADR) i beztrosko przewozisz go w samochodzie to pamiêtaj, ¿e:
a) musi byæ w oryginalnym zamkniêtym opakowaniu oznaczony zgodnie z przepisami ADR (naklejka 1.4G i opis: UN 0336,OGNIE SZTUCZNE)
b) musisz posiadaæ DOKUMENT PRZEWOZOWY z odpowiednim o¶wiadczeniem, który ma obowi±zek wydaæ ci nadawca (hurtownik).
Powy¿sze wy³±czenie dotyczy tylko ³adunku o masie netto 333kg.
Sankcje - dociekliwy smerf mo¿e skierowaæ ciê na parking strze¿ony, i mo¿esz mieæ kupe nieprzyjemno¶ci.
Przy niewielkim ³adunku w opakowaniach handlowych mo¿esz siê t³umaczyæ przewozem na potrzeby rozrywkowe... he,he.
2.Je¿eli kto¶ organizuje pokaz to nie wchod¼ na wygrodzony teren, nie spaceruj po przewodach, bo mo¿esz je zerwaæ, i na mi³o¶æ bosk± NIE WK£ADAJ G£OWY W WYLOTY MO¬DZIERZY.
3.Zabawa i eksperymenty z wszelkiego typu domowymi i nie tylko wynalazkami pirotechnicznymi, podobnie jak kichanie w kucki, efekt mo¿e daæ nieludzki.
Pozdrawiam piromaniaków G.M
P.S.
Co do stówki, to mam lichy monitor i strasznie rozmazuje tekst - nie mog³em sie doczytaæ.
To nie ja podaje kontakty do GG na ogólnej.
Odkry³em w sobie predyspozycje grafomañski. Bardzo lubie {[(nawiasy)]}. |
o ile dobra mi wiadomo to na obrót wydaje koncesje wojewoda a MSWiA wydaje kocesje na wytwarzanie co do spraw innh czyli kórsów badan psychitrycznych i psychologicznych ...to tylko dodam ze zal dupe sciska
a samorobne efekty pirotechniczne daja wiele wiecej satsfakcji ni profesjonalny pokaz ztreszta przy odrobinie wiedzy i sprzetu(i kilku latach ) ex perymebntów mo¿na ca³kiem niezle efekty pokazac _________________ ....a reszta niech se jaja li¿e..... |
|
|
Powrót do góry |
|
|
c4
Do³±czy³: 15 Maj 2002 Posty: 76 Sk±d: centralna Polska
|
Wys³any: Pon Wrz 22, 2003 4:18 pm Temat postu: |
|
|
No tak , ADR trzeba miec jak sie wiezie powyzej 333kg.
A kupic to mozna wszystko, mi w jednej z firm z wielkopolski chcieli wcisnac 10".
A ja i tak najbardziej lubie duzo 3".
Do B&G - niezle wykombinowane zakonczenie pokazu, zamiast jednego duzego efektu, chyba z 5 (czy 6) mniejszych koron (czy to byly wierzby?).
Wygladalo to jak seria wloskich 3" cylindrycznych, he he, tyle ze cena bez porownania.
Mi sie podobalo, ludziom zreszta tez.[/list] _________________ <<C4>> |
|
|
Powrót do góry |
|
|
B&G
|
Wys³any: Pon Wrz 22, 2003 11:05 pm Temat postu: |
|
|
Muszê Ciê rozczarowaæ v-21, ale wojewoda mo¿e wydaæ tylko jednorazowe zezwolenie na konkretn± transakcjê.
Koncesje wydaje MSWiA.
A z tym ¿alem co dupe ¶ciska to niestety masz racjê.
Co do eksperymentów , to mam jeszcze w ³ydce kawa³ek ³uski od naboju do wstrzeliwania ko³ków - pami±tka z lat m³odo¶ci. Osobi¶cie nie polecam
Pozdro G.M.
P.S. Na przysz³o¶æ staraj siê nie pisaæ w Asemblerze lub czym¶ takim. |
|
|
Powrót do góry |
|
|
B&G
|
Wys³any: Pon Wrz 22, 2003 11:21 pm Temat postu: |
|
|
Masz racjê C-4.
Lepsza chmara 3" lub 4", ni¿ jedna 12". Nie wszyscy to rozumiej±.
Co do efektu, to by³o 3x 6" z odstêpem 20 stopni. Jeszcze wiêkszy efekt jest przy 6x 6" ze skrzy¿owanymi p³aszczyznami. Pe³ne pokrycie.
Samo zakoñczenie zaczyna mnie ju¿ nudziæ. Musze wymy¶liæ co¶ innego.
Pokazik w Skierniewicach ogólnie nie wypad³ najgorzej. Gdyby nie ta fajansiarska 5" która zakoñczy³a swój nêdzny ¿ywot na 20 metrach i ten dziadowski KLS któremu wcale siê nie spieszy³o (oba KLS z jednego kontenera) pokazik mo¿na by zaliczyæ do udanych.
Podk³adzik muzyczny dostarczy³ sponsor.
Pozdro G.M. |
|
|
Powrót do góry |
|
|
Damian
Do³±czy³: 03 Sie 2004 Posty: 260 Sk±d: Poznañ
|
Wys³any: Pon Lip 11, 2005 10:42 am Temat postu: |
|
|
Poznañ. Imieniny Miasta.
Nad "Wart±"
25.06.05r godz. 22:00
Film jeszcze za mojego ¿ycia tutaj sie pojawi
Nastêpnego dnia po pokazie:
a o to mój "³up":
Statyw. Na pokazie s³u¿y³ do podtrzymania rzymskich ogni.
20 metrów kabla dwu¿y³owego. Trochê zgupia³em jak to zobaczy³em
Okaza³o siê ¿e ca³y pokaz poszed³ za jednym przyciskiem, a poszczególne fajerwerki mia³y miêdzy sob± odstêp czasowy tylko dziêki visco...
Autorzy pokazu bardzo lubi± piæ wodê mineraln± Perry, do tego Red Bulla oraz paliæ LM.
Kacper napisa³: | Witam!
To i ja co¶ dorzucê
Wianki
Kraków 26czerwca 2005
pokaz ca³kiem niez³y(chyba w Polsce lepszych nie robi± )
i pare fotek
kliknij na zdjêcie aby powiêkszyæ
Fajerwerki by³y wysztrzeliwane z 3 barek na ¶rodku Wis³y
Szkoda ¿e wszystkie korpusy zosta³y na barkach albo powpada³y do wody
By³ te¿ jaki¶ piknik na stadionie zak³adów tytoniowych w ten sam dzieñ tyle ¿e godzinê wcze¶niej fajerwerki nie gorsze ale mniej i krócej by³y.
Za rok to samo w tych samych miejscach |
artpi napisa³: | Witam , kto ma czas i mo¿liwo¶æ to warto pojechaæ do USTKI w dniach od 07 lipca do 10 lipca czyli przez cztery noce pokolei odbywaæ siê bêdzie ju¿ IV BA£TYCKI FESTIWAL OGNI SZTUCZNYCH . Co noc dwie firmy prezentuj± swoje pokazy , naprawdê warto jadê tam ju¿ poraz drugi aby oczy nacieszyæ , naprawdê warto.
Szkoda tylko ¿e dopiero teraz zauwa¿y³em ¿e mozna cos ciekawego dopisaæ .
A wiec kamerê , aparat szykuj i do USTKI na pokazy jedz , czasu coraz mniej , a jest na co popatrzeæ !!! |
_________________ 5, 10, 15 ?
75 : 15 : 10... i wszystko jasne
Ostatnio zmieniony przez Damian dnia Wto Cze 27, 2006 12:42 pm, w ca³o¶ci zmieniany 9 razy |
|
|
Powrót do góry |
|
|
yetihehe
Do³±czy³: 26 Pa¼ 2002 Posty: 459 Sk±d: Znienacka
|
Wys³any: Nie Sie 07, 2005 10:36 am Temat postu: Pokaz w Mi³om³ynie |
|
|
Witam, sfilmowa³em aparatem pokaz na 670-lecie Mi³om³yna(7mb). Kto chce, mo¿e obejrzeæ . Jako¶æ ¶rednia, ale dziêki temu nie zajmuje orginalnych 56mb. Trwa 4 minuty. _________________ Motyle trotylem pachn± jak nigdy.
ogl±daj±cy, niepraktykuj±cy |
|
|
Powrót do góry |
|
|
Damian
|
Wys³any: Sob Wrz 10, 2005 11:35 am Temat postu: |
|
|
Oba pokazy zrobione przez firmê FIREBALL.
3 wrze¶nia.
Sprzêt:
- PC
- PyroBox
- sprawna, refleksowa rêka
4 wrze¶nia.
Wróci³ sprzêt z Nowego Tomy¶la jak i schemat pokazu. Je¶li chodzi o to pierwsze to by³y to bardzo ciekawe rzeczy. "Centrum dowodzenia" sk³ada³o ciê z laptopa, dekodera sygna³u z AadaSystem czyli do tego co tygryski lubi± najbardziej Sprzêcior dzia³a w 3 trybach:
- AUTO Pokaz idzie za jednym przyciskiem. Ka¿dy z zapalników jest ustawiany rêcznie przy u¿yciu klawiatury numerycznej, bez udzia³u komputera.
- MAN Wszystko jst odpalane rêcznie.
- PC Prawdziwy automat Komputer daje muzyczke, oraz poszczególny sygna³ do odpalania. Tutaj nie ma mowy o pomy³ce, chyba ¿e komputer siê zawiesi
Do tego posiada:
- tester ca³ego systemu
- test steperów
- 2 wierszowy wy¶wietlacz LCD
- prze³±cznik w³±czenia systemu
- prze³±cznik uzbrojenia
- informacje o u¿ytym zasilaniu (sterownicze/robocze)
_________________ 5, 10, 15 ?
Ostatnio zmieniony przez Damian dnia Sob Lis 19, 2005 11:47 am, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy |
|
|
Powrót do góry |
|
|
Piroman2
Do³±czy³: 12 Maj 2002 Posty: 834 Sk±d: z mo¼dzierza ;)
|
Wys³any: Nie Lis 13, 2005 1:53 pm Temat postu: |
|
|
Có¿ mogê powiedzieæ.
W ca³o¶ci pokaz nie by³ jako¶ zbytnio rewelacyjny, tak wszystko ³adowane w jedno miejsce jedno za drugim, w wiêkszo¶ci bez ciekawych efektów.
Choæ doskonale wiem, ¿e na ¿ywo by³o to 3 razy lepsze.
Ale koñcóweczka naprawde ³adna.. piêkne chryzantemy i tak¿e chryzantemy z dragon eggsami, które bardzo mi siê podobaj±.
Bo wcze¶niej to sz³y jakie¶ cylindryki, a na koniec ju¿ by³o pare ³adnych szeleczek.
I podziêkowanie dla panów pirotechników widze te¿ ladne
pzdr.
P2 _________________ Szelka jest ma³ym nasionkiem, z którego na niebie wyrasta piêkny kwiat. |
|
|
Powrót do góry |
|
|
Damian
|
Wys³any: Sob Lis 19, 2005 12:16 pm Temat postu: |
|
|
Imieniny ulicy ¶w. Marcin
Data: 11 listopada 2005
Firma: Fireball, Poznañ (prawdopodobnie; wywnioskowa³em to po "stylu")
Czas trwania: 10 minut
FILM (36,3MB)
Mam nieodparte wra¿enie ¿e przez przypadek fina³ poszed³ wcze¶niej, a dok³adniej w siódmej minucie - koñcowe emocje w¶ród publiczno¶ci by³y ró¿ne. _________________ 5, 10, 15 ?
75 : 15 : 10... i wszystko jasne |
|
|
Powrót do góry |
|
|
HellFire
Do³±czy³: 04 Mar 2004 Posty: 292
|
Wys³any: Sob Lis 19, 2005 2:24 pm Temat postu: |
|
|
No coz...pokaz szczerze mowiac byl malo imponujacy.
Wygladalo to tak, jakby na sile mial dluzej trwac, wypelniali czas rzymskimi ogniami i starmine'ami, ktore jakby nie patrzec sa znacznie tansze od szelek...
"Dziury" w pokazie, brak dobrej synchronizacji z muzyka i niewiele naprawde efektownych wejsc (z punktu widzenia kogos, kto wie czego moze sie spodziewac) sprawiaja, iz cale widowisko bylo raczej malo spektakularne. Mowie tak, bo mam porownanie z pokazem ktory odbyl sie u mnie i ktory tutaj zamiescilem. Byl on o wiele krotszy, ale ciaglosc ognia i lepsze efekty wizualne moim zdaniem sa warte tego, aby pokaz skrocic (ze wzgledow finansowych oczywiscie). W przypadku pokazu zamieszczonego przez ciebie sprawa ma sie inaczej-widocznie pokaz z zalozenia mial miec ok.9min, ale kasiorki brak. Szkoda, ale to Polska nie "elegancja Francja"
Suma sumarum lepszy rydz niz nic i warto bylo bejrzec, co by oko nacieszyc. Milo ze pofatygowales sie zeby sie z nami tym podzielic.
pozdrawiam HF _________________ over...kszszszszszsz |
|
|
Powrót do góry |
|
|
maxlam Go¶æ
|
Wys³any: Sob Sty 14, 2006 8:54 pm Temat postu: |
|
|
Witam
Chcê przedstawiæ film z "pokazu" fajerwerków jaki mia³ miejsce w mojej mie¶cinie (jak widaæ na filmie nie wy³±czono ¶wiate³ na ulicy co zawsze czyniono lipa do kwadratu) z okazji Wielkiej Orkiestry ¦wi±tecznej Pomocy nie jest to ca³y pokaz tylko fragment który pokazuje jak ³atwo jest o wypadek na pokazach na szczê¶cie tym razem panom "pirotechnikom" uda³o siê i oby³o siê bez ofiar ale wygl±da³o gro¼nie film nie oddaje tego, na tym parkingu by³o naprawdê sporo ludzi a ta bateria sieka³a prosto w nich i basen z miejsca w którym sta³em by³o widaæ jak rakiety uderzaj±ce w ¶cianê basenu rozbryzgiwa³y siê z b³yskiem reasumuj±c wiêcej szczê¶cia ni¿ rozumu.
Your file 1.00.avi.AVI (7311360 Bytes) is now online.
LINK
Arkadiusz ---> Fajny . Wepchn±³em fim na serwer HNIW :- ) |
|
|
Powrót do góry |
|
|
CmOs
Do³±czy³: 29 Gru 2004 Posty: 61 Sk±d: okolice Europy a konkretnie z Polski
|
Wys³any: Pi± Lut 10, 2006 11:05 pm Temat postu: |
|
|
POKAZ Z IGRZYSK
Króciutki pokaz z rozpoczêcia igrzysk.
Jak dla mnie to troszkê cienko jak na te 2 tony _________________ Tylko ja i moja ............... PIROTECHNIKA!
www.repliki-broni.com |
|
|
Powrót do góry |
|
|
Damian
|
Wys³any: Sob Maj 27, 2006 10:22 am Temat postu: |
|
|
8 stycznia 2006
¦wiate³ko do nieba w Poznaniu, jak zwykle imprezka przed CK Zamek
Pobierz plik
Mirror
By³em trochê gulgul _________________ 5, 10, 15 ?
Ostatnio zmieniony przez Damian dnia Czw Cze 29, 2006 9:46 am, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników na tym forum Nie mo¿esz pobieraæ plików z tego forum
|