|
FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Forum Pirotechniczne
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast瘼ny temat |
| Autor |
Wiadomo嗆 |
A_O Go嗆
|
Wys豉ny: Czw Pa� 22, 2009 2:27 pm Temat postu: Lot na 10 km :-) |
|
|
Witam
Gdzie� tu napisa貫m, 瞠 pr璠zej moje wnuki sko鎍z� gimnazjum zanim lot na 10 km zako鎍zy si� sukcesem ( wnuki nadal jeszcze si� mi nie narodzi造 ).
Je郵i kto� my郵a�, 瞠 by貫m niegrzeczny, zgry幢iwy to si� myli. Po prostu, moje zdanie wynika這 ze tzw. "zdrowego rozs康ku". A na dow鏚, 瞠 jest tak jak pisz� czyli, 瞠 nie jestem zgry幢iwy, oddam na ten cel zdalne sterowanie PRM (bez radiotelefon闚), autorstwa eltopsij o ile autor nie zechce sam rakiety przetestowa� na tym wynalazku. A jak ma to le瞠� i si� popsu� to wol� da� ku chwale ojczyzny
Chcia貫m napisa� w temacie 10 km ale nie mam uprawnie� .
Ciekawi mnie jak autorzy tego pomys逝 oceniaj� dzi� szanse na cel jaki sobie postawili. Ale ogl康a貫m stron� rakietowc闚, i tak sporo osi庵n瘭i - gratuluj� sukces闚 bo s� imponuj帷e .
Ciekawi mnie te� jak oceniaj� moje wcze郾iejsze zdanie, 瞠 silnik do tego celu ( nawet na ni窺ze wysoko軼i) nie powinien by� wykonany z metalu, bo wg mnie nie powinien.
A.
Ostatnio zmieniony przez A_O dnia Sro Pa� 28, 2009 7:04 pm, w ca這軼i zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
eltopsj

Do陰czy�: 22 Cze 2003 Posty: 367
|
Wys豉ny: Sro Pa� 28, 2009 12:05 pm Temat postu: ZS-PMR do wzi璚ia!!! |
|
|
Witam serdecznie Arek!
Ja na pewno nie b璠� w stanie cokolwiek testowa� w najbli窺zym czasie wi璚 je郵i chcesz to przekaza� aktywnym obecnie konstruktorom, to jestem jak najbardziej za! Przekazujesz razem ze swoimi radiotelefonami PMR (oba radiotelefony zosta造 przeze mnie przerobione do zasilania ZS-PMR z wewn皻rznego akumulatora), czy oddajesz tylko sam� elektronik� zdalnego sterowania, tzn. koder i dekoder? W razie czego s逝輳 wyja郾ieniami, jak przystosowa� ZS-PMR do innych radiotelefon闚.
Pozdrawiam |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
A_O Go嗆
|
Wys豉ny: Sro Pa� 28, 2009 9:57 pm Temat postu: Re: ZS-PMR do wzi璚ia!!! |
|
|
| eltopsj napisa�: | | ...Przekazujesz razem ze swoimi radiotelefonami PMR (oba radiotelefony zosta造 przeze mnie przerobione do zasilania ZS-PMR z wewn皻rznego akumulatora), czy oddajesz tylko sam� elektronik� zdalnego sterowania, tzn. koder i dekoder? |
No w豉郾ie, my郵a貫m ,瞠 oddam ca這嗆 ale rezygnuj� z pomys逝. W ko鎍u mia貫m by� drobnym sponsorem a o sponsora trzeba dba� i szybko reagowa� na jego oferty . Wi璚 elektronik� ode郵� a og這szenie prosz� zamkn望 albo skasowa� bo jest nieaktualne.
A. |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
eltopsj

Do陰czy�: 22 Cze 2003 Posty: 367
|
Wys豉ny: Sro Pa� 28, 2009 10:32 pm Temat postu: |
|
|
Arek nie zrozumielismy si�. Nic mi nie odsy豉j! Jak najbardziej jestem za oddaniem w "dobre r璚e" ZS-PMR, w CAΜ列I, je郵i chcesz 陰cznie z elektronik� (koder/dekoder ZS-PMR) przekaza� komu� SWOJE radiotelefony, sponsoruj帷 w ten spos鏏 aktywnego konstruktora rakietowego. Je郵i oddasz komu� sam� elektronik� ZS-PMR to te� b璠zie fajnie, ja pomog� (z braku czasu tylko wirtualnie) dostosowa� to do innych radiotelefon闚, jak ten kto� bedzie potrzebowa� takiej pomocy, rzecz jasna.
PS
Oby tylko KOMU� nie przyszed� do g這wy pomys� wykorzystania ZS-PMR do innych cel闚 ni� modelarstwo rakietowe. Tego bym si� bardziej obawia�. Urz康zenie nie do TAKICH cel闚 by這 projektowane przeze mnie. |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
A_O Go嗆
|
Wys豉ny: Czw Pa� 29, 2009 8:31 am Temat postu: |
|
|
| eltopsj napisa�: | | .... Nic mi nie odsy豉j! Jak najbardziej jestem za oddaniem w "dobre r璚e" ZS-PMR, w CAΜ列I, je郵i chcesz 陰cznie z elektronik� (koder/dekoder ZS-PMR) przekaza� komu� SWOJE radiotelefony, sponsoruj帷 w ten spos鏏 aktywnego konstruktora rakietowego. |
Moja oferta jest nieaktualna. Elektronik� Ci ode郵� i Ty zdecydujesz komu j� dasz. To cenna rzecz i niech s逝篡 Tobie czy komu� innemu. Zapalark� ode郵� koledze adibeat bo u mnie si� tylko ona "kisi"
Mi貫go dnia A |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
|
|
Nie mo瞠sz pisa� nowych temat闚 Nie mo瞠sz odpowiada� w tematach Nie mo瞠sz zmienia� swoich post闚 Nie mo瞠sz usuwa� swoich post闚 Nie mo瞠sz g這sowa� w ankietach Nie mo瞠sz dodawa� za陰cznik闚 na tym forum Nie mo瞠sz pobiera� plik闚 z tego forum
|