Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
MeHow
Do³±czy³: 14 Lis 2008 Posty: 131 Sk±d: ze wsz±d
|
Wys³any: Nie Sty 10, 2010 1:49 pm Temat postu: |
|
|
Wydzia³ nowych Technologii i Chemii _________________ po ulicy szed³ pies i wydala³ H2S |
|
|
Powrót do góry |
|
|
konrad65
Do³±czy³: 02 Cze 2009 Posty: 17 Sk±d: Nie wiem
|
Wys³any: Nie Sty 10, 2010 2:58 pm Temat postu: |
|
|
Dzêki _________________ Koniec z piro z powodu wypadku, pewna mieszanka zapali³a mi siê na grzejniku ;/ zakaz rodziców.... |
|
|
Powrót do góry |
|
|
radziet
Do³±czy³: 16 Wrz 2005 Posty: 32 Sk±d: Warszawa
|
Wys³any: Nie Sty 10, 2010 4:38 pm Temat postu: |
|
|
Ripper87 napisa³: | Ja z kolei zapytam, jakie wyniki srednio trzeba miec na maturze coby sie dostac na sekcje mw na WAT? Czy matematyka koniecznie rozszerzona? |
Ja zdawa³em:
chemiê rozszerzon± - 82%
matma podstawowa - 70%
I bez problemu siê dosta³em. Ogólnie u nas na roku s± "fachowcy" np. klasie jêzykowej
Tak na prawdê bardzo ³atwo siê dostaæ (jak na wiêkszo¶æ uczelni technicznych), tylko trzeba siê utrzymaæ. I tu siê zaczynaj± schody. |
|
|
Powrót do góry |
|
|
Yancyk
Do³±czy³: 13 Lut 2010 Posty: 1
|
Wys³any: Sob Lut 13, 2010 4:44 pm Temat postu: |
|
|
Witam, orientuje siê kto¶ jakie s± przedmioty na studiach drugiego stopnia na WACie na kierunku Samoloty i ¦mig³owce??? Na jakie przedmioty jest k³adziony nacisk??? Proszê o odpowied¼ pozdrawiam |
|
|
Powrót do góry |
|
|
andrew1989a
Do³±czy³: 13 Pa¼ 2005 Posty: 90
|
Wys³any: Sob Lut 13, 2010 5:28 pm Temat postu: |
|
|
S³ysza³em, ¿e koñcz±c budownictwo, mo¿na zrobiæ uprawnienia do pracy z materia³ami wybuchowymi przy wyburzaniu budowli. Tak siê sk³ada, ¿e studiuj± ten kierunek (jak narazie, wytrzyma³o¶æ materia³ów do poprawki jeszcze ) i my¶la³em nad wyrobieniem sobie takowych uprawieñ. Orientuje siê kto¶ jak to dok³adnie zrobiæ, czy jest ciê¿ko i czy trzeba mieæ znajomo¶ci? U nas w Polsce to ¿eby zwyk³e uprawnienia budowlane zdobyæ trzeba, ¿e tak powiem w³aziæ w d*pê ró¿nym ludziom i siê mêczyæ bardziej ni¿ na studiach. |
|
|
Powrót do góry |
|
|
vis2
Do³±czy³: 02 Maj 2008 Posty: 16
|
Wys³any: Pi± Lut 19, 2010 5:11 pm Temat postu: |
|
|
andrew1989a napisa³: | Orientuje siê kto¶ jak to dok³adnie zrobiæ, czy jest ciê¿ko i czy trzeba mieæ znajomo¶ci? |
...tak samo jak na uprawnienia bud. do proj. i nadzoru! Dz.U.z 2003r. nr120 poz.1135!
andrew1989a napisa³: |
U nas w Polsce to ¿eby zwyk³e uprawnienia budowlane zdobyæ trzeba, ¿e tak powiem w³aziæ w d*pê ró¿nym ludziom i siê mêczyæ bardziej ni¿ na studiach. |
pieprzysz trzy po trzy... |
|
|
Powrót do góry |
|
|
andrew1989a
Do³±czy³: 13 Pa¼ 2005 Posty: 90
|
Wys³any: Wto Mar 11, 2014 3:25 am Temat postu: |
|
|
Od¶wie¿am temat. My¶lê o studiach podyplomowych TMW na P¦. https://www.polsl.pl/Wydzialy/RCh/Strony/StudiaPodyplomowe.aspx#spd
Skoñczy³ kto¶ mo¿e? Ma kto¶ jakie¶ informacje na ten temat? Co ten papierek daje w ogóle? Jakie perspektywy w Polsce? Bêdê bardzo wdziêczy za jakiekolwiek informacje. |
|
|
Powrót do góry |
|
|
bogusia-kowal
Do³±czy³: 18 Gru 2013 Posty: 1 Sk±d: Warszawa
|
Wys³any: Pon Kwi 07, 2014 9:18 am Temat postu: |
|
|
Nie wydaje mi siê, by taki papier dawa³ cokolwiek. Mój kuzyn go ma i tak czy owak musia³ wyjechaæ do UK... Tak¿e lepiej siê zastanów. _________________ Wypoczynek? Tylko kajaki rzeszów - o tym na pewno nie s³ysza³e¶! |
|
|
Powrót do góry |
|
|
|