Forum FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Strona Główna FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL
Forum Pirotechniczne

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Konkurs- zagadka
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Strona Główna -> Modele rakiet.
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
crave

PostWysłany: Sro Gru 01, 2004 9:34 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Paul S napisał:
Co sie stalo z moimi wszystkimi zdjeciami ???
Maslalem, ze to przejsciowy problem ale w tej chwili moge juz chyba powiedziec - ZEGNAJCIE!
Szkoda! Tyle pracy........

To nie kwestia forum - serwer yetihehe nie działa i wszystkie zdjęcia tam wstawiane nie działają.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość  
Kafar

PostWysłany: Sro Gru 01, 2004 10:51 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam.
Nie działa bo serwer Yetiemu padł razem ze wszystkimi zdjęciami Crying or Very sad . Ale kiedyś ściągnąłem prawie wszystkie zdjęcia z jego serwa i miałem je do tej pory na dysku (m.in. z tego konkusu) Laughing Ostatnio wysłałem Yetiemu zdjęcia na maila, ale coś się nie odzywa. Z tego co mi wiadomo to będzie sukcesywnie wrzucał jak ktoś będzie chciał(bo kiedyś jak mi systme padł to musiałem skopiowac zdjęcia pod dosem Mad więc wszystkie nazwy skróciły się do 8 liter Mad ).

Ps1. A więc zdjęcia wrzuciłem na swój serwer Laughing Róbcie co chcecie, mi one na razie nie przeszkadzają. Oto adres:
http://members.lycos.co.uk/kafar13/forum/
Ps2. Dobrze by było aby któryś z modów pozmieniał linki do zdjęć, bo o to chyba chodziło Wink

Pozdrawiam Kafar

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Strona Główna -> Modele rakiet. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do: