|
FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Forum Pirotechniczne
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
crave
|
Wysłany: Sro Gru 01, 2004 9:34 pm Temat postu: |
|
|
Paul S napisał: | Co sie stalo z moimi wszystkimi zdjeciami ???
Maslalem, ze to przejsciowy problem ale w tej chwili moge juz chyba powiedziec - ZEGNAJCIE!
Szkoda! Tyle pracy........ |
To nie kwestia forum - serwer yetihehe nie działa i wszystkie zdjęcia tam wstawiane nie działają. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kafar

Dołączył: 19 Maj 2004 Posty: 10 Skąd: Południowy wschód... chyba :)
|
Wysłany: Sro Gru 01, 2004 10:51 pm Temat postu: |
|
|
Witam.
Nie działa bo serwer Yetiemu padł razem ze wszystkimi zdjęciami . Ale kiedyś ściągnąłem prawie wszystkie zdjęcia z jego serwa i miałem je do tej pory na dysku (m.in. z tego konkusu) Ostatnio wysłałem Yetiemu zdjęcia na maila, ale coś się nie odzywa. Z tego co mi wiadomo to będzie sukcesywnie wrzucał jak ktoś będzie chciał(bo kiedyś jak mi systme padł to musiałem skopiowac zdjęcia pod dosem więc wszystkie nazwy skróciły się do 8 liter ).
Ps1. A więc zdjęcia wrzuciłem na swój serwer Róbcie co chcecie, mi one na razie nie przeszkadzają. Oto adres:
http://members.lycos.co.uk/kafar13/forum/
Ps2. Dobrze by było aby któryś z modów pozmieniał linki do zdjęć, bo o to chyba chodziło
Pozdrawiam Kafar _________________ gg: 5930599 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dodawać załączników na tym forum Nie możesz pobierać plików z tego forum
|