|
FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Forum Pirotechniczne
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
PyroSoft
Do³±czy³: 17 Mar 2009 Posty: 19 Sk±d: Toruñ
|
Wys³any: Pi± Gru 17, 2010 3:52 pm Temat postu: |
|
|
Witam Was po bardzo d³ugiej przerwie, ale to by³ taki czas azylu i nie zajmowa³em siê wtedy pirotechnik± . Ju¿ nie bêdê opisywaæ powodów, jednak¿e chcia³em Was pocieszyæ, bo moje ambicje nie zamar³y i mam zamiar dokoñczyæ projekt patentu na Girandolê . Czeka nas wszystkich trochê czasu wolnego, wiêc bêdê móg³ siê temu po¶wiêciæ i chyba za 1,5 tyg. ju¿ bêdzie mo¿na siê spodziewaæ z mojej strony jakich¶ konkretów, planów, a byæ mo¿e w po³owie stycznia pierwsze efekty pracy. W chwili obecnej jeszcze muszê zaopatrzyæ siê w parê odczynników (g³ównie KNO3, którego nie mam ani grama) i zaczynamy _________________ Gdy chcesz opisaæ prawdê, elegancjê pozostaw krawcom |
|
|
Powrót do góry |
|
|
Spanner
Do³±czy³: 31 Mar 2010 Posty: 240
|
Wys³any: Sro Sty 11, 2012 7:02 pm Temat postu: |
|
|
£adna girandola. Jaki jest dok³adny sk³ad paliwa? W jaki sposób zrealizujesz jednoczesne odpalenie silniczków?
pozdrawiam
PS i nie zapomnij o filmiku _________________ Niebo to p³ótno ja trzymam pêdzel ale nie umiem malowaæ wiec i tak gówno wyjdzie.. |
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników na tym forum Nie mo¿esz pobieraæ plików z tego forum
|