Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
DJ MHz

Dołączył: 06 Sie 2004 Posty: 380 Skąd: z domu do lasu z Minelabem Sovereign GT i fiskarsem :)
|
Wysłany: Pon Mar 06, 2006 3:55 pm Temat postu: |
|
|
Ej co nikt nie gada :/ _________________ www.polkowice.xbr.pl |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Adrian
|
Wysłany: Pon Mar 06, 2006 4:30 pm Temat postu: |
|
|
Nie ma o czym gadac.
Pozdrawiam Adrian
ps. Jak to do skzoły to mogles sie bardziej postarac.... |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
DJ MHz

Dołączył: 06 Sie 2004 Posty: 380 Skąd: z domu do lasu z Minelabem Sovereign GT i fiskarsem :)
|
Wysłany: Pon Mar 06, 2006 4:40 pm Temat postu: |
|
|
nie mam doświadczenia w robieniu takich makiet . malowalem plakatówkami. moglem jeszcze potem lakierem bezbarwnym by wygladalo lepiej tak by sie blyszczalo. no ale $ brak i w piwnicy tez nie ma .  _________________ www.polkowice.xbr.pl |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Hubcio

|
Wysłany: Pon Mar 06, 2006 5:57 pm Temat postu: |
|
|
Może być ważne żeby działało ja też może cos takiego zrobie z kopalnią rudy żelaza w mym miasteczku albo z najstarszą hutą żelaza w królestwie polskim _________________
 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
szpaner

|
Wysłany: Pon Mar 06, 2006 8:42 pm Temat postu: |
|
|
Hubcio napisał: | albo z najstarszą hutą żelaza w królestwie polskim | czyżby termit? _________________
 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
DJ MHz

|
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 4:31 pm Temat postu: |
|
|
powiem wam dzisiaj mialem te projekty. zanioslem sprzet ciezki dalem rade z ksiazkami w plecaku tez . i kolejka chodzila koledzy czytali czyli nasza grupa. kolej na mnie. podlaczam krece krece silno. 3,2,1 ... >tyłek<... >tyłek< ... >tyłek< !!!!!! jak sie wkurzylem !! tu przed cala klasa a nie wallo !! jeny myslalem ze ta makiete podpale i wywale przez okno poprostu !!! :/. A miernikiem sprawdzalem prad przechodzil nie bylo urwanego kabelka nic. a nie odpalilo :/. na petardce probnej wszystko dobrze szlo no kotrde ta nie poszla :/ ;( . I moja grupa przegrala. wygrala grupa kuzyna (nie lubie go od zawsze) bo sobie filmik zrobili :/ i pania sie podobalo :/. dupnie :/ powiem wam. wkurzony na maxa jestem dzisiaj :/
Pozdro
DJ MHz _________________ www.polkowice.xbr.pl |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Hubcio

|
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 4:58 pm Temat postu: |
|
|
Jaki termit Szpaner ?? _________________
 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tomash dostęp próbny do MW

Dołączył: 27 Sty 2003 Posty: 382 Skąd: Z nieba do nieba, oby nie za szybko...
|
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 5:11 pm Temat postu: |
|
|
To nawaliłeś na maksa. Robi sie kilka prób żeby było ok.
Ja do sql robiłem kiedyś coil-guna. Dopiero po oddaniu 1000 strzałów stwierdziłem że moge go poszwendać do szkoły.
Nio i miałem zapasowych części odsyć by prawie drugi złożyć.
Tsh. _________________ Już tylko teoretyzuję, potrzeba mi rączek by rodzinę utrzymać  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
DJ MHz

|
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 5:12 pm Temat postu: |
|
|
zrobilem jedną odpalila pieknie na tym samym kablu. a tu korde ten sam :/ i >tyłek<. ech. ide grac bo wytrzymac nie moge . _________________ www.polkowice.xbr.pl |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Andrew
|
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 10:44 pm Temat postu: |
|
|
Buahahaha DJ tak to jest jak nie porobisz masy prób... no i jak robisz juz takie makiety to ja bym dal asekuracyjnie 2 kabel taki na wszelkim, ze jak z pierwszego nie odpali to szybko zwara na drugiego. Kiedyś z kumplem na działce makiete taką złożyliśmy i było chyba z 10 ładuneczków podłączonych i mierzyliśmy napięcia i czy są jakieś przebicia no i oczywiście jak odpaliliśmy to coś, to zamiast pojedynczo odpalać nam odpalilo 3 petardki na raz więc wiesz lepiej się jakoś zaasekurować było tym bardziej, że ja tu widze to jakaś była pracka na konkurs czy coś takiego... |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|