|
FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Forum Pirotechniczne
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
.cystof.

|
Wysłany: Nie Wrz 25, 2005 4:40 pm Temat postu: |
|
|
Witam,
zajmuję się pirotechniką od paru lat i niedawno się natknąłem na forum.
Czytam czytam aż tu nagle ten temat. Zainteresowałem się bo to ułatwiło by wszystkim z nas życie.
Niestety teraz będzie wprowadzona ustawa antyterrorystyczna i bedzie jeszcze gorzej niż dotychczas.
Wielu z nas jest entuzjastami pomysłu, ale wiemy że jest mała szansa żeby wypalił.
Każdy kto zna jakiegoś prawnika niech się dopyta go o coś w tym stylu...
Trzeba też znaleźć osobe która jest pełnoletnia i mogła by poświęcić DUŻO czasu, a z tym już bedzie problem.
Sam też nie wieże w sukces.
ALE JAK JEST KTOS KTO CHCIAŁBY SIĘ ZABRAĆ NIECH POWIE. _________________ Milczenie, jest dla głupców najwyższym kunsztem. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
crave
|
Wysłany: Nie Wrz 25, 2005 8:52 pm Temat postu: |
|
|
Możecie zapomnieć... PiS i pirotechnika  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Pyrotechnik

|
Wysłany: Wto Wrz 27, 2005 6:20 pm Temat postu: |
|
|
noooo.... kaczyński stworzy nam państwo policyjne... mam nadzieję, że niekt się do nas [pirotechników] nie dopieprzy _________________ http://ourpyro.w.interia.pl
pozdrawiam,
pyrotechnik
P.S. jak zapracować na gwiazdki? :P |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zbigniew

|
Wysłany: Wto Wrz 27, 2005 6:34 pm Temat postu: |
|
|
mrx1:
OZT 1,2 - ogolnopolski zlot trickzterow 1,2. Za 1 razem bylo z 30 osob, za drugim z 50, a za trzecim bedzie conajmniej 51 (ja dojde a ten kto był, to na 100% pojedzie next time, bo atmosfera wypas )
Zorganizowac mozna wszystko. _________________ Bóg sprawił, że wciąż idą... Rozsądek - że dotrą! |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Czarny Iwan Gość
|
Wysłany: Sro Lut 08, 2006 12:57 pm Temat postu: |
|
|
Wrócmy wkońcu do tego tematu i nie poddawajmy sie bo jak się poddamy to do konca życia bedziemy trzymac nasz wspaniałe hobby w podziemiach
Trzeba teraz się wziąc ostro za przygotowanie statutu, projektu ustawy.
Jeśli chodzi o lokal to cheętnie bym pomagał przy urządzaniu jak by trzebało pomóc jeśli bedzie w moich możliwościach, jeśli wszyscy chetni się wezmą do roboty klub ma szansę zaistniec w polsce, nie możemy sie poddawac wkońcu jesteśmy polakami
Konstytucja daje nam prawo do stworzenia A.K.P (K.A.P).
Wystarczy chciec
Piszę to wszystko żeby chociaż rozpaliła sie w was ta iskierka nadzieji która od dawna pali się we mnie.
A sprawy są ciekawe np. Pan Premier fizyk to raczej zrozumie.
Ps: Wystarczy chciec, niech zapali się w was nadzieja
Pozdrawiam
Czarny Iwan |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kacper

|
Wysłany: Czw Lut 09, 2006 6:53 pm Temat postu: |
|
|
Witam!
Bardziej niż chcieć i mieć nadzieję to trzeba mieć pieniądze i do tego czas no i najlepiej jakieś znajomości oraz lokal. Osobiście mam nadzieję na powstanie takiego stowarzyszenia. Tylko kiedy- za 20lat może. Ja z tego wszystkiego (jak większość forumowiczów) mam czas, chęci i nadzieję. A gdzie reszta najważniejszych potrzebnych rzeczy? I kto ją zaoferuje? |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Daltar

|
Wysłany: Wto Paź 10, 2006 6:38 pm Temat postu: |
|
|
Temat niezwykle trudny do rozgryzienia. Przeszkodą jest głownie prawo. To ono definiuje, czy zorganizowana grupa zapaleńców, to ludzie z pasją pod odpowiednia kontrolą, czy też organizacja przestepcza o potencjalnie bardzo niebezpiecznym profilu. Mamy niestety dobę teroryzmu i wszystkie tego typu organizacje będą natychmiast brade dorbiazgowo pod lupe, a ich członkowie mogą spodziewać się róznych reperkusji, począwszy od kontrolnych wizytach podczas zebrań, skonczywszy na drobiazgowych rewizjach w domu. O ile teoretycznie wszystkie sprawy zwiazane z lokalizacją siedziby, papierami, sponsorowaniem itd. są do przeskoczenia ( tak, wiem co piszę ) o tyle kwestie prawne są niezwykle sliskie i trzeba by najpierw dobiazgowo rozeznac temat pod tym kątem.
Tu niestety nie jest usa. _________________ www.nakaja.com - pirotechnika, fajerwerki, pokazy sztucznych ogni - Kraków |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Wiktor

|
Wysłany: Sro Paź 25, 2006 7:18 pm Temat postu: |
|
|
Witam
Macie link do ciekawego filmiku.
Winterblast 2006
Może to nie amatorski zlot ale warto obejrzeć.
Pozdrawiam
Wiktor _________________ Znów w branży Molinos de bolos Strzelaj szelki będziesz wielki  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dodawać załączników na tym forum Nie możesz pobierać plików z tego forum
|