Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Jacek R.

Dołączył: 03 Wrz 2004 Posty: 1223 Skąd: Z łąk Arkadii a tak serio Kraków
|
Wysłany: Sob Paź 08, 2005 5:54 pm Temat postu: |
|
|
Dobra daje te filmy. Są tylko 2 bo reszta sie nie nadawala do pokazania :d
Dzis byly jeszcze starty 12 kijanek wszystkie poszly ladnie.
Niestety filmów nie mam mam tylko zdjecie SRów. Ten z napsem boom mial przegrode z lontem a za tym slepaka i wybuchla na wysokosci okolo 40m.
http://rapidshare.de/files/6032173/hpim6561.avi.html _________________ Czasem okoliczności zmuszają człowieka do porzucenia swojej dawnej działalności  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jacek R.

|
Wysłany: Sob Lis 19, 2005 9:09 pm Temat postu: |
|
|
witam witam, jutro start rakiety K.Z. mk III, jako pierwsza bedzie odpalana elektrycznie. Dopiero jutro bedę miał aparat wiec jutro przed startem zapodam foty silnika i zapłonnika. Aha sam silnik z rurki PCV paliwo to karmelka, dysza będzie śr 4,5mm a kanał przez cała długość śr 4mm. Zapłonnik z drutu do garów, odpalane akumulatorem samochodowym niesmiac się :p _________________ Czasem okoliczności zmuszają człowieka do porzucenia swojej dawnej działalności  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jacek R.

|
Wysłany: Nie Lis 20, 2005 10:31 am Temat postu: |
|
|
cholera start odwołany bo pogoda nie najlepsza :/ niestety... ale zaraz zapodam fotki. _________________ Czasem okoliczności zmuszają człowieka do porzucenia swojej dawnej działalności  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Joker Gość
|
Wysłany: Nie Lis 20, 2005 10:50 am Temat postu: |
|
|
Witam
Szkoda bo u nas słońce bez wiatru i mgły nie ma |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jacek R.

|
Wysłany: Nie Lis 20, 2005 10:52 am Temat postu: |
|
|
ooo u nas chmury nisko, pryszy śnieg i do tego zimno a mi sie nie chce taszczyć akumulatora na poligon w taką pogode :p I do tego jeszcze cos mi sie skisiło z łączem USB i zdjęć nie moge zgrać Jak stary zwlecze zwłoki z wyra to zapytam co moze byc nie tak. _________________ Czasem okoliczności zmuszają człowieka do porzucenia swojej dawnej działalności  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|