| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast瘼ny temat |
| Autor |
Wiadomo嗆 |
maxlam Go嗆
|
Wys豉ny: Nie Wrz 18, 2005 10:07 am Temat postu: |
|
|
Mam kilka wydaje si� uzasadnionych w徠pliwo軼i po pierwsze zam闚 i zobaczymy co dostaniesz za te 7z� (nie chc� m闚i� 瞠 kto� jest nieuczciwy itd. ale wybaczcie takie rycinki w chwili jak kto� chce faktycznie co� sprzeda�??) po drugie je郵i faktycznie uda ci si� kupi� to jak my郵isz co b璠zie w zestawie za 7z� papierowa rura z szarego papieru, jaka� g這wica pewnie cienki plastik, i kawa貫k deszczu趾i balsowej (jak dobrze p鎩dzie) i to wszystko w徠pi� czy co� wi璚ej no mo瞠 jeszcze kawa貫k bibu趾i na spadochron wi璚 lipa to nie model kt鏎y mo積a por闚na� z modelem ma貫go kt鏎y posiada elektroniczne sterowanie spadochronem itd.
Je郵i bawimy si� w cyferki to pewnie widzia貫� m鎩 silnik z postu:
http://forum.pirotechnika.one.pl/viewtopic.php?t=7510&start=40
Jak my郵isz ile kosztuje zrobienie takiego silnika??
Widz� 瞠 napisa貫� drugiego pasta mi璠zy czasie wi璚 odpowiem ci na niego teraz kup co� i powiedz co dosta貫� a dopiero potem rad� komu� by wydawa� kask�... |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
X-Men Go嗆
|
Wys豉ny: Nie Wrz 18, 2005 11:06 am Temat postu: |
|
|
| Kupowa貫m wszystkie opr鏂z emi16 i emi11 i s� eXtra |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
maxlam Go嗆
|
Wys豉ny: Nie Wrz 18, 2005 12:14 pm Temat postu: |
|
|
| xXx napisa�: | | Kupowa貫m wszystkie opr鏂z emi16 i emi11 i s� eXtra |
No to daj fotki
A ja i tak pozostan� przy swoim i� wi璚ej frajdy jest zrobi� samemu... i zaczynam ju� robi� model do oblatywania silnika fi20 my郵� 瞠 w przysz造m tygodniu b璠� jakie� fotki i filmiki... |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
X-Men Go嗆
|
Wys豉ny: Nie Wrz 18, 2005 12:31 pm Temat postu: |
|
|
| nie mam cyfr闚ki |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
szpaner

Do陰czy�: 11 Pa� 2004 Posty: 561
|
Wys豉ny: Pon Wrz 19, 2005 5:55 pm Temat postu: |
|
|
nie wykr璚aj si�.
jak nie masz cyfr闚ki, to mo瞠 masz karte tv, albo aparat cyfrowy, a jak nie masz, to id� do s御iada, albo do kolegi. kto� w twojej okolicy musi miec sprz皻 z kt鏎ego wrzucisz film /fotki do kompa _________________
 |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
X-Men Go嗆
|
Wys豉ny: Pon Wrz 19, 2005 8:07 pm Temat postu: |
|
|
| serio nie mam ale spr鏏uje poszuka� a jak nie znajde to kupie aparat do telefonu i kabelek |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
Kacper

Do陰czy�: 17 Maj 2003 Posty: 180 Sk康: Krak闚
|
Wys豉ny: Wto Wrz 20, 2005 4:08 pm Temat postu: |
|
|
Witam!
Odgrzeba貫m fotki ze startu Leny2,5
Lot ca趾iem niez造 jak na tak� ma陰 rakietk� ale i tak niewarty 15z�(na szcz窷cie to nie ja j� kupowa貫m).
Jak kto� ma forse i jest lewy to niech sobie kupuje. Ja nigdy w 篡ciu nie kupi貫m 瘸dnej rakiety ani sr, po prostu niewarte swojej ceny. |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
maslak666

Do陰czy�: 27 Wrz 2003 Posty: 110 Sk康: Radom
|
Wys豉ny: Sob Wrz 24, 2005 8:50 pm Temat postu: |
|
|
| xXx, 14 wrze郾ia napisa�: | | ale nie zawsze tak jest!!! i tak najlepie jest lata� na orginalnych silnikach lub na prochu czarnym |
| xXx, 24 wrze郾ia napisa�: | Siema
Chci豚ym sie zapyta� czy mo瞠 by� silnik na proch czarny??? |
:/ |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
maxlam Go嗆
|
Wys豉ny: Sob Wrz 24, 2005 8:55 pm Temat postu: |
|
|
| maslak666 napisa�: | | xXx, 14 wrze郾ia napisa�: | | ale nie zawsze tak jest!!! i tak najlepie jest lata� na orginalnych silnikach lub na prochu czarnym |
| xXx, 24 wrze郾ia napisa�: | Siema
Chci豚ym sie zapyta� czy mo瞠 by� silnik na proch czarny??? |
:/ |
ehhh
Dajcie ch這pakowi spok鎩 jak posiedzi troch� tu zobaczy, 瞠 ludzie zajmuj帷y si� piro s� naprawd� bystrzy i rzek豚ym s� elit� nauk musz� zna� si� na chemii, fizyce, elektronice itd.... d逝go by wymienia�
Mo瞠 doro郾ie i nie znudzi si� piro  |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
X-Men Go嗆
|
Wys豉ny: Nie Wrz 25, 2005 5:53 am Temat postu: |
|
|
siema
sorka za tamten temat "silnik na proch czarny" to m鎩 brzd瘯ni皻y w 貫b brat to napisa� on lata tylko na orgina豉� i na orginalnych rakietach ale powoli bankrutuje i nie wie na czym lata�. |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
|