Forum FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Strona G堯wna FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL
Forum Pirotechniczne

FAQFAQ   SzukajSzukaj   U篡tkownicyU篡tkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si�, by sprawdzi� wiadomo軼iZaloguj si�, by sprawdzi� wiadomo軼i   ZalogujZaloguj 

Muzeum

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Strona G堯wna -> Inne (mod. rakietowe)
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast瘼ny temat  
Autor Wiadomo嗆
jaskiniowiec

Do陰czy�: 22 Lut 2004
Sk康: Krak闚

PostWys豉ny: Nie Maj 29, 2005 7:44 pm    Temat postu: Muzeum Odpowiedz z cytatem

Witam.
Chcia貫m si� podzieli� z Wami wra瞠niemi z Muzeum Lotnictwa w Krakowie. By貫m tam juz co prawda kt鏎y� raz z rz璠u (to tylko 15 min rowerkiem ode mnie Laughing ), ale wygenerowa貫m galeri�, wsadzi貫m j� na serwerek i polecam poogl康anie zdj耩. Opr鏂z samolot闚 jest tam sporo fotografii rakiet, to, co z rakiet by這 tam wyeksponowane. Pyta貫m si� o inne rakiety, to dowiedzia貫m si�, 瞠 maj� skurczybyki Meteory i jakie� RM, RP w magazynach, ale tego nie wystawiaj�. Zupe軟ie tego nie rozumiem. Ale pono� mo積a si� dogada� i zobaczy� te historyczne cacka. Mo瞠 popr鏏uj�.
P鏦i co, zapraszam do ogl康ania
kliknij, by wej嗆 do galerii
Powr鏒 do g鏎y
Ogl康a profil u篡tkownika Wy郵ij prywatn� wiadomo嗆 Odwied� stron� autora
Kacper

Do陰czy�: 17 Maj 2003

PostWys豉ny: Wto Cze 21, 2005 9:12 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam!

Te� mam sporo (88 Very Happy ) zdj耩 z muzeum, jak kto� by� by nimi zainteresowany to moge wys豉�.
Powr鏒 do g鏎y
Ogl康a profil u篡tkownika Wy郵ij prywatn� wiadomo嗆 Wy郵ij email Odwied� stron� autora
Kacper

Do陰czy�: 17 Maj 2003

PostWys豉ny: Sob Cze 25, 2005 2:09 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam!

Dzi� by造 IIMa這polski piknik lotniczy na starym lotnisku w Krakowie przy muzeum lotnictwa na Czy篡nach. Jestem ciekaw czy ko� z was na nim by� bo s造cha� by豉 jakie� wybuchy i szcza造 w pobli簑 tak jak by wojsko robi這 jaki� pokaz ale nie wiem o co chodzi這 a w programie pokaz闚 nic takiego nie by這. Question Zrobili teraz wystawe z silnikami i jest tam kilka calkiem sporych sr na paliwo ciek貫 Very Happy . Ogulne wra瞠nia z imprezki ca趾iem niez貫 ale szkoda 瞠 nic z rakietami tam nie by這 Sad (poza wystaw�). jutro b璠zie druga cz窷� pokaz闚 (praktycznie to samo co dzi�) cena wst瘼u to normalny 10z� a ulgowy 5z�.
Powr鏒 do g鏎y
Ogl康a profil u篡tkownika Wy郵ij prywatn� wiadomo嗆 Wy郵ij email Odwied� stron� autora
jaskiniowiec

Do陰czy�: 22 Lut 2004

PostWys豉ny: Sob Cze 25, 2005 7:55 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak wracali鄉y (ja, Ksard i Ma造) z pustyni B喚dowskiej, to widzieli鄉y jak szala� jaki� artysta na samolocie akrobacyjnym. Normalnie przechece, ju� my郵eli鄉y, 瞠 spadnie. Ale pilot mia� gigantyczny zapas mocy na silniku. Przepi瘯na sprawa.
Powr鏒 do g鏎y
Ogl康a profil u篡tkownika Wy郵ij prywatn� wiadomo嗆 Odwied� stron� autora
Wy鈍ietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Strona G堯wna -> Inne (mod. rakietowe) Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Nie mo瞠sz pisa� nowych temat闚
Nie mo瞠sz odpowiada� w tematach
Nie mo瞠sz zmienia� swoich post闚
Nie mo瞠sz usuwa� swoich post闚
Nie mo瞠sz g這sowa� w ankietach
Nie mo瞠sz dodawa� za陰cznik闚 na tym forum
Nie mo瞠sz pobiera� plik闚 z tego forum