|
FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Forum Pirotechniczne
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast瘼ny temat |
| Autor |
Wiadomo嗆 |
jaskiniowiec

Do陰czy�: 22 Lut 2004 Posty: 597 Sk康: Krak闚
|
Wys豉ny: Nie Maj 29, 2005 7:44 pm Temat postu: Muzeum |
|
|
Witam.
Chcia貫m si� podzieli� z Wami wra瞠niemi z Muzeum Lotnictwa w Krakowie. By貫m tam juz co prawda kt鏎y� raz z rz璠u (to tylko 15 min rowerkiem ode mnie ), ale wygenerowa貫m galeri�, wsadzi貫m j� na serwerek i polecam poogl康anie zdj耩. Opr鏂z samolot闚 jest tam sporo fotografii rakiet, to, co z rakiet by這 tam wyeksponowane. Pyta貫m si� o inne rakiety, to dowiedzia貫m si�, 瞠 maj� skurczybyki Meteory i jakie� RM, RP w magazynach, ale tego nie wystawiaj�. Zupe軟ie tego nie rozumiem. Ale pono� mo積a si� dogada� i zobaczy� te historyczne cacka. Mo瞠 popr鏏uj�.
P鏦i co, zapraszam do ogl康ania
kliknij, by wej嗆 do galerii |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
Kacper

Do陰czy�: 17 Maj 2003 Posty: 180 Sk康: Krak闚
|
Wys豉ny: Wto Cze 21, 2005 9:12 pm Temat postu: |
|
|
Witam!
Te� mam sporo (88 ) zdj耩 z muzeum, jak kto� by� by nimi zainteresowany to moge wys豉�. |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
Kacper

Do陰czy�: 17 Maj 2003 Posty: 180 Sk康: Krak闚
|
Wys豉ny: Sob Cze 25, 2005 2:09 pm Temat postu: |
|
|
Witam!
Dzi� by造 IIMa這polski piknik lotniczy na starym lotnisku w Krakowie przy muzeum lotnictwa na Czy篡nach. Jestem ciekaw czy ko� z was na nim by� bo s造cha� by豉 jakie� wybuchy i szcza造 w pobli簑 tak jak by wojsko robi這 jaki� pokaz ale nie wiem o co chodzi這 a w programie pokaz闚 nic takiego nie by這. Zrobili teraz wystawe z silnikami i jest tam kilka calkiem sporych sr na paliwo ciek貫 . Ogulne wra瞠nia z imprezki ca趾iem niez貫 ale szkoda 瞠 nic z rakietami tam nie by這 (poza wystaw�). jutro b璠zie druga cz窷� pokaz闚 (praktycznie to samo co dzi�) cena wst瘼u to normalny 10z� a ulgowy 5z�. |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
jaskiniowiec

Do陰czy�: 22 Lut 2004 Posty: 597 Sk康: Krak闚
|
Wys豉ny: Sob Cze 25, 2005 7:55 pm Temat postu: |
|
|
| Jak wracali鄉y (ja, Ksard i Ma造) z pustyni B喚dowskiej, to widzieli鄉y jak szala� jaki� artysta na samolocie akrobacyjnym. Normalnie przechece, ju� my郵eli鄉y, 瞠 spadnie. Ale pilot mia� gigantyczny zapas mocy na silniku. Przepi瘯na sprawa. |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
|
|
Nie mo瞠sz pisa� nowych temat闚 Nie mo瞠sz odpowiada� w tematach Nie mo瞠sz zmienia� swoich post闚 Nie mo瞠sz usuwa� swoich post闚 Nie mo瞠sz g這sowa� w ankietach Nie mo瞠sz dodawa� za陰cznik闚 na tym forum Nie mo瞠sz pobiera� plik闚 z tego forum
|