|
FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Forum Pirotechniczne
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
crave
Do³±czy³: 27 Wrz 2003 Posty: 481
|
Wys³any: Sro Gru 01, 2004 9:34 pm Temat postu: |
|
|
Paul S napisa³: | Co sie stalo z moimi wszystkimi zdjeciami ???
Maslalem, ze to przejsciowy problem ale w tej chwili moge juz chyba powiedziec - ZEGNAJCIE!
Szkoda! Tyle pracy........ |
To nie kwestia forum - serwer yetihehe nie dzia³a i wszystkie zdjêcia tam wstawiane nie dzia³aj±. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kafar

Do³±czy³: 19 Maj 2004 Posty: 10 Sk±d: Po³udniowy wschód... chyba :)
|
Wys³any: Sro Gru 01, 2004 10:51 pm Temat postu: |
|
|
Witam.
Nie dzia³a bo serwer Yetiemu pad³ razem ze wszystkimi zdjêciami . Ale kiedy¶ ¶ci±gn±³em prawie wszystkie zdjêcia z jego serwa i mia³em je do tej pory na dysku (m.in. z tego konkusu) Ostatnio wys³a³em Yetiemu zdjêcia na maila, ale co¶ siê nie odzywa. Z tego co mi wiadomo to bêdzie sukcesywnie wrzuca³ jak kto¶ bêdzie chcia³(bo kiedy¶ jak mi systme pad³ to musia³em skopiowac zdjêcia pod dosem wiêc wszystkie nazwy skróci³y siê do 8 liter ).
Ps1. A wiêc zdjêcia wrzuci³em na swój serwer Róbcie co chcecie, mi one na razie nie przeszkadzaj±. Oto adres:
http://members.lycos.co.uk/kafar13/forum/
Ps2. Dobrze by by³o aby który¶ z modów pozmienia³ linki do zdjêæ, bo o to chyba chodzi³o
Pozdrawiam Kafar _________________ gg: 5930599 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników na tym forum Nie mo¿esz pobieraæ plików z tego forum
|