Forum FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Strona G³ówna FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL
Forum Pirotechniczne

FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

rakietki-propozycja-[FAQ]
Id¼ do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Nastêpny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Strona G³ówna -> Rakietowe przedszkole
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
Zbigniew

Do³±czy³: 11 Cze 2004
Sk±d: z Piek³a

PostWys³any: Wto Sie 31, 2004 7:26 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no ja to skomentuje:
Nierozumiem Pirotechmana, my¶lê, ¿e on ¿artuje. Fajny z ciebie chlopak masz sexy klapki ale te glosy dzieciakow mnie sie nie podobaja, a gdyby ta rakieta miala duzy ciag i "pochlapala" syfami z karmelka cala ta widownie?(wiem ze przy startach rakiet u.s.a tez jest widownia ale ty to nie nasa) Niepodobasz mi siê, nie podoba mi sie twoj nick, jeszcze z bledem. ¯eby¶ ty mia³ jeszcze jakie¶ pojêcie o chemii. Baw sie w piro, testuj prubój i za pare lat moze bedzie z ciebie normalny chlop. A i nakoniec dodam, ¿e ogólnie twoje posty s± ¿a³osne a ten podpis pod nickiem.... n/c (i wiem ze nie wiesz co to znaczy)

Delta

Do³±czy³: 17 Maj 2004
Sk±d: siedziba ABW w Olsztynie pokuj 235 III pietro ;)

PostWys³any: Wto Sie 31, 2004 7:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ta bakun jest zazdrosny Very HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy:
nie a tak naprawde niespoczywaj na laurach bo duzo ci brakuje do osob ktore posiadaja juz 2 gwiazdki wiec odwdziecz sie P. Pirotechmanowi i poducz. A co do bledu w nicku to jest naprawde rozbrajajacy Wink

jaskiniowiec

Do³±czy³: 22 Lut 2004
Sk±d: Kraków

PostWys³any: Wto Sie 31, 2004 7:52 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czasem mam wra¿enie, ¿e niektórych bardziej interesuj± gwiazdki ni¿ rakiety. A od gwiazdek jest astroforum Razz . Co do punktowania, to zawsze bêdzie to subiektywne i mo¿na dyskutowaæ. Osobi¶cie nie zawsze punktacja wydaje mi siê sprawiedliwa, ale to chyba normalne.
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Odwied¼ stronê autora
hemist
Go¶æ

PostWys³any: Wto Sie 31, 2004 7:56 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czujê siê wyró¿niony choæ wydaje mi sie ¿e dobre inwestycje procentuj± i bêdê ptacowea nad wiadomosciami Wink
Powrót do góry
Zbigniew

PostWys³any: Wto Sie 31, 2004 8:04 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hemik mam do ciebie pytanie off topicowe: byles na ircu dzis?
Tomek J.

Do³±czy³: 02 Sie 2004

PostWys³any: Wto Sie 31, 2004 8:12 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam,
gratulujê ci tych dwóch gwiazdek. Wsumie te¿ bym chcia³ chocia¿ dwie!! Tylko nie wiem jak mam to zrobiæ pomó¿cie!! Piszcie i dajcie jaki¶ pomys³. Mo¿e przys³aæ jakie¶ zdjêcie mojej rakiety jak sobie leci?? Albo daæ przepis na prost± rakiete, a mo¿e zrobiæ naprawde mini sinik, mo¿e zbudowaæ wyrzutniê 21 wieku??? Wiem!! Zrobie rakiete z odzyskiem na ¶migie³ko!!! Co o tym pomy¶le my¶licie?? Podejme siê tego wyzwania tylko musze wymy¶leæ uk³ad wywalania tego. Ale cu¿ musze co¶ zrobic bo mi siê nudzi i musze uczciæ tegoroczne wakacje bo sie koñcz±!! Sad Wiê og³aszam ¿e od tej setnej sekiundu rozpoczynam prace nad rakiet± z odzyskiem na ¶migie³ko (bo na skrzyd³o ju¿ by³o co¶) Wiêc napiszcie co o tym myslicie.

Pozdro
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
hemist
Go¶æ

PostWys³any: Wto Sie 31, 2004 8:14 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bakun napisa³:
hemik mam do ciebie pytanie off topicowe: byles na ircu dzis?

by³em
a co do gwiezdek to zobacz za co ja je dostalem i sproboj tak jak ja Idea

pozdro
Powrót do góry
Zbigniew

PostWys³any: Wto Sie 31, 2004 8:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie mam takich kapci ;/ i nie umiem robic rakiet !
palazi

Do³±czy³: 20 Cze 2004

PostWys³any: Wto Sie 31, 2004 8:33 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

[quote="hemik:::::....."
a co do gwiezdek to zobacz za co ja je dostalem i sproboj tak jak ja Idea

pozdro[/quote]
nie podoba mi siê to... ledwo dosta³ gwiazdki i jak siê wywy¿sza... zrobi³ filmik który nie chce siê ¶ci±gn±æ... zapewne przedstawia zwyk³y lot rakiety... ale jak na takiego ma³ego smyka zrobiæ lataj±c± rakiete to jest nawet niez³e posuniêcie - mimo ze tobie Bakun nigdy takiego co¶ nie wysz³o... HMMM ??Wiêc zostaw go w spokoju... mo¿e i racja o chemii(i ortografii Smile ) nie ma on zielonego pojêcia, ale ty te¿ nie masz przeciez samych zalet.
Pozdrowienia
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Go¶æ

PostWys³any: Wto Sie 31, 2004 9:25 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bakun napisa³:
no ja to skomentuje:
Nierozumiem Pirotechmana, my¶lê, ¿e on ¿artuje. ......a gdyby ta rakieta miala duzy ciag i "pochlapala" syfami z )

Hejka

Dwie * ³atwo dostaæ a do trzeciej daleko. Czwarta jeszcze dalej a o pi±tej nie wspomnê Wink . Mam nadziejê, ¿e jedengo ZAMULACZA bêdzie mniej bo ju¿ ** zobowi±zuj± Wink . Napiszcie mi komu ile daæ * ( do trzech ). Poczytam posty i zobaczê.

Pozdr. A
Powrót do góry
piroman

Do³±czy³: 16 Cze 2004

PostWys³any: Sro Wrz 01, 2004 7:01 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

k³aniam sie Smile
kurcze Panowie Wink jeno do anfo aparatu nie zd±¿e za³atwiæ Embarassed A to ¿e nie daje filmików czy zdjêæ ¶wiadczy nie o mojej bezczynno¶ci a raczej o braku sprzêtu do nagrywania/fotografowania.... Teraz du¿o czasu, co¶ sie zmajstruje Razz
pozdrawiam
Powrót do góry
Toxic

Do³±czy³: 11 Lip 2004
Sk±d: z Chemikalii

PostWys³any: Sro Wrz 01, 2004 9:58 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam!
Nie wiem o co wam chodzi!!! Gwiazdki ka¿dy mo¿e mieæ kto ma kamerê i kartê teklwizyjn±. Niestety nie mam ani tego ani tego. Gdybym nakrêci³ moj± rakietê, petardê, wyrzutniê komety, fugasa to zapewne bym mia³ ju¿ pare gwiazdek ale siê tym nie chwalê. Mo¿e kiedy¶ od kogo¶ po¿ycze kamerê ale to robie dla w³asnej satysfakcji. Bo respekt u ludzi te¿ zale¿y czy piszesz m±dre posty a chocia¿ mo¿esz byæ bez gwiazdek a jak ju¿ chodzi wam o inne rzeczy to nie wiem po co wam te gwiazdki.

Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email Odwied¼ stronê autora
Tomek J.

PostWys³any: Sro Wrz 01, 2004 10:25 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam,
pyrotechman, ja chce chocia¿ dwie tylko co mam zrobiæ, zdjêcie daæ?

Pozdro
Powrót do góry
Zbigniew

PostWys³any: Sro Wrz 01, 2004 2:13 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

petarde, fugasa, kometke moze zrobic kazdy, gwiazdek sie nie dostaje tylko i wy³±cznie za filmy. Ja nie mam kamerki ani aparatu cyfrowego, ale swoje 1 anfo bêdê mial nagrane(to sie nazywa zaradno¶æ ¿yciowa). Jak widaæ mam 3* a nieda³em ¿adnego filmika na forum...
p.s thx za gwiazdki, nie wiem czy zas³u¿y³em, ale sie zmobilizuje i postaram dorównaæ innym 3-gwiazdkowcom.

Toxic

Do³±czy³: 11 Lip 2004
Sk±d: z Chemikalii

PostWys³any: Sro Wrz 01, 2004 2:16 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bakun... przecie¿ za co hemik dosta³ gwiazdki. Ka¿dy mo¿e mieæ gwiazdki kto ma kamerê(tylko nie pokazywa³ filmów jak szajse gruppe, chodzi mi o wózek). Czy ja co¶ mówie ¿e wy³±cznie dostajesz za filmy ??
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email Odwied¼ stronê autora
Zbigniew

PostWys³any: Sro Wrz 01, 2004 2:22 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hemik dostal gwiazdki na zachête. Bo to napewno nie za t± rakiet(k)ê!
cystof

Do³±czy³: 23 Mar 2004
Sk±d: :d±kS

PostWys³any: Sro Wrz 01, 2004 5:37 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Shocked Bakun ma 3* a Anemik ma tylko 2* TO jest niez³e. je¿eli ju¿ tak wystawiamy * to mówie ¿e anem!kowi siê nale¿y *.

Mo¿e i ja dostanê??
Napisa³em ³adnego arta o kwasie pikrynowym i nitroglikolu na www.piroportal.one.pl ZOBACZCIE

Mateusz(l33t)

Do³±czy³: 10 Lis 2003
Sk±d: chyba moge ju¿ napisaæ ¿e jestem st±d xD

PostWys³any: Sro Wrz 01, 2004 6:05 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

robi sie offtopicowo ale uwazam ze cystof tez zasluguje na 3* (chyba pozneij sie wywali te ostatnie posty nie?)
piroman

Do³±czy³: 16 Cze 2004

PostWys³any: Sro Wrz 01, 2004 6:42 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ha Razz ja postaram siê co¶ ³adnego przyszykowaæ i mam nadziejê zostanê doceniony SmileWink a jak sie nie uda zalatwiæ sprzêtu to sie wiedz± wykazaæ mo¿na Smile
Powrót do góry
Tomek J.

PostWys³any: Czw Wrz 02, 2004 1:44 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam,
choæ roku szkolnego zacz±³em ostro prace nad moj± rakiet± na odzysk "Helikopterkowy", ju¿ mam w planach ¿e ¶migie³ko bêdzie wyrzucone pirotechnicznie przez ³adunek (chyba przez jedn± lub dwie petardy Picolo te ma³e). ¦mig³o bêdzie ze sklejki lub balsy (mam do tego dostêp mój tata jest stolarzem Wink ). Jeszcze tylko musze pomy¶leæ jak to¶mig³o bêdzie sie poruszaæ, prawdopodobnie si³± wiatru tak jak te chelikopterki z jakiego¶ drzewa (zapomnia³em nazwy). Rakieta gotwa. Silniczek musze zrbiæ zamontowaæ ¶mig³o i morzna zrobiæ zdjêcia ze startu. Very Happy Very Happy Mam nadzieje ¿e siê uda!! Bêde wam pisa³ z postêpów mojej rakiety w³a¶ciwie tego nietypowego odzysku. Jutro, albo dzi¶ wieczorem dam wam rysunki projekty wszystkiego.

Pozdro
Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Strona G³ówna -> Rakietowe przedszkole Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Id¼ do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Nastêpny
Strona 5 z 12

Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników na tym forum
Nie mo¿esz pobieraæ plików z tego forum