Forum FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Strona Główna FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL
Forum Pirotechniczne

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

rakietki-propozycja-[FAQ]
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Strona Główna -> Rakietowe przedszkole
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Zbigniew

PostWysłany: Wto Sie 31, 2004 7:26 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no ja to skomentuje:
Nierozumiem Pirotechmana, myślę, że on żartuje. Fajny z ciebie chlopak masz sexy klapki ale te glosy dzieciakow mnie sie nie podobaja, a gdyby ta rakieta miala duzy ciag i "pochlapala" syfami z karmelka cala ta widownie?(wiem ze przy startach rakiet u.s.a tez jest widownia ale ty to nie nasa) Niepodobasz mi się, nie podoba mi sie twoj nick, jeszcze z bledem. Żebyś ty miał jeszcze jakieś pojęcie o chemii. Baw sie w piro, testuj prubój i za pare lat moze bedzie z ciebie normalny chlop. A i nakoniec dodam, że ogólnie twoje posty są żałosne a ten podpis pod nickiem.... n/c (i wiem ze nie wiesz co to znaczy)

Delta

PostWysłany: Wto Sie 31, 2004 7:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ta bakun jest zazdrosny Very HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy:
nie a tak naprawde niespoczywaj na laurach bo duzo ci brakuje do osob ktore posiadaja juz 2 gwiazdki wiec odwdziecz sie P. Pirotechmanowi i poducz. A co do bledu w nicku to jest naprawde rozbrajajacy Wink

jaskiniowiec

PostWysłany: Wto Sie 31, 2004 7:52 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czasem mam wrażenie, że niektórych bardziej interesują gwiazdki niż rakiety. A od gwiazdek jest astroforum Razz . Co do punktowania, to zawsze będzie to subiektywne i można dyskutować. Osobiście nie zawsze punktacja wydaje mi się sprawiedliwa, ale to chyba normalne.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  
hemist
Gość

PostWysłany: Wto Sie 31, 2004 7:56 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czuję się wyróżniony choć wydaje mi sie że dobre inwestycje procentują i będę ptacowea nad wiadomosciami Wink
Powrót do góry

Zbigniew

PostWysłany: Wto Sie 31, 2004 8:04 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hemik mam do ciebie pytanie off topicowe: byles na ircu dzis?
Tomek J.

PostWysłany: Wto Sie 31, 2004 8:12 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam,
gratuluję ci tych dwóch gwiazdek. Wsumie też bym chciał chociaż dwie!! Tylko nie wiem jak mam to zrobić pomóżcie!! Piszcie i dajcie jakiś pomysł. Może przysłać jakieś zdjęcie mojej rakiety jak sobie leci?? Albo dać przepis na prostą rakiete, a może zrobić naprawde mini sinik, może zbudować wyrzutnię 21 wieku??? Wiem!! Zrobie rakiete z odzyskiem na śmigiełko!!! Co o tym pomyśle myślicie?? Podejme się tego wyzwania tylko musze wymyśleć układ wywalania tego. Ale cuż musze coś zrobic bo mi się nudzi i musze uczcić tegoroczne wakacje bo sie kończą!! Sad Wię ogłaszam że od tej setnej sekiundu rozpoczynam prace nad rakietą z odzyskiem na śmigiełko (bo na skrzydło już było coś) Więc napiszcie co o tym myslicie.

Pozdro
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość  
hemist
Gość

PostWysłany: Wto Sie 31, 2004 8:14 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bakun napisał:
hemik mam do ciebie pytanie off topicowe: byles na ircu dzis?

byłem
a co do gwiezdek to zobacz za co ja je dostalem i sproboj tak jak ja Idea

pozdro
Powrót do góry

Zbigniew

PostWysłany: Wto Sie 31, 2004 8:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie mam takich kapci ;/ i nie umiem robic rakiet !
palazi

PostWysłany: Wto Sie 31, 2004 8:33 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

[quote="hemik:::::....."
a co do gwiezdek to zobacz za co ja je dostalem i sproboj tak jak ja Idea

pozdro[/quote]
nie podoba mi się to... ledwo dostał gwiazdki i jak się wywyższa... zrobił filmik który nie chce się ściągnąć... zapewne przedstawia zwykły lot rakiety... ale jak na takiego małego smyka zrobić latającą rakiete to jest nawet niezłe posunięcie - mimo ze tobie Bakun nigdy takiego coś nie wyszło... HMMM ??Więc zostaw go w spokoju... może i racja o chemii(i ortografii Smile ) nie ma on zielonego pojęcia, ale ty też nie masz przeciez samych zalet.
Pozdrowienia
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  
Gość

PostWysłany: Wto Sie 31, 2004 9:25 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bakun napisał:
no ja to skomentuje:
Nierozumiem Pirotechmana, myślę, że on żartuje. ......a gdyby ta rakieta miala duzy ciag i "pochlapala" syfami z )

Hejka

Dwie * łatwo dostać a do trzeciej daleko. Czwarta jeszcze dalej a o piątej nie wspomnę Wink . Mam nadzieję, że jedengo ZAMULACZA będzie mniej bo już ** zobowiązują Wink . Napiszcie mi komu ile dać * ( do trzech ). Poczytam posty i zobaczę.

Pozdr. A
Powrót do góry

piroman

PostWysłany: Sro Wrz 01, 2004 7:01 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kłaniam sie Smile
kurcze Panowie Wink jeno do anfo aparatu nie zdąże załatwić Embarassed A to że nie daje filmików czy zdjęć świadczy nie o mojej bezczynności a raczej o braku sprzętu do nagrywania/fotografowania.... Teraz dużo czasu, coś sie zmajstruje Razz
pozdrawiam
Powrót do góry
Toxic

PostWysłany: Sro Wrz 01, 2004 9:58 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam!
Nie wiem o co wam chodzi!!! Gwiazdki każdy może mieć kto ma kamerę i kartę teklwizyjną. Niestety nie mam ani tego ani tego. Gdybym nakręcił moją rakietę, petardę, wyrzutnię komety, fugasa to zapewne bym miał już pare gwiazdek ale się tym nie chwalę. Może kiedyś od kogoś pożycze kamerę ale to robie dla własnej satysfakcji. Bo respekt u ludzi też zależy czy piszesz mądre posty a chociaż możesz być bez gwiazdek a jak już chodzi wam o inne rzeczy to nie wiem po co wam te gwiazdki.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora  
Tomek J.

PostWysłany: Sro Wrz 01, 2004 10:25 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam,
pyrotechman, ja chce chociaż dwie tylko co mam zrobić, zdjęcie dać?

Pozdro
Powrót do góry
Zbigniew

PostWysłany: Sro Wrz 01, 2004 2:13 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

petarde, fugasa, kometke moze zrobic kazdy, gwiazdek sie nie dostaje tylko i wyłącznie za filmy. Ja nie mam kamerki ani aparatu cyfrowego, ale swoje 1 anfo będę mial nagrane(to sie nazywa zaradność życiowa). Jak widać mam 3* a niedałem żadnego filmika na forum...
p.s thx za gwiazdki, nie wiem czy zasłużyłem, ale sie zmobilizuje i postaram dorównać innym 3-gwiazdkowcom.

Toxic

PostWysłany: Sro Wrz 01, 2004 2:16 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bakun... przecież za co hemik dostał gwiazdki. Każdy może mieć gwiazdki kto ma kamerę(tylko nie pokazywał filmów jak szajse gruppe, chodzi mi o wózek). Czy ja coś mówie że wyłącznie dostajesz za filmy ??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora  
Zbigniew

PostWysłany: Sro Wrz 01, 2004 2:22 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hemik dostal gwiazdki na zachęte. Bo to napewno nie za tą rakiet(k)ę!
cystof

PostWysłany: Sro Wrz 01, 2004 5:37 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Shocked Bakun ma 3* a Anemik ma tylko 2* TO jest niezłe. jeżeli już tak wystawiamy * to mówie że anem!kowi się należy *.

Może i ja dostanę??
Napisałem ładnego arta o kwasie pikrynowym i nitroglikolu na www.piroportal.one.pl ZOBACZCIE

Mateusz(l33t)

PostWysłany: Sro Wrz 01, 2004 6:05 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

robi sie offtopicowo ale uwazam ze cystof tez zasluguje na 3* (chyba pozneij sie wywali te ostatnie posty nie?)
piroman

PostWysłany: Sro Wrz 01, 2004 6:42 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ha Razz ja postaram się coś ładnego przyszykować i mam nadzieję zostanę doceniony SmileWink a jak sie nie uda zalatwić sprzętu to sie wiedzą wykazać można Smile
Powrót do góry
Tomek J.

PostWysłany: Czw Wrz 02, 2004 1:44 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam,
choć roku szkolnego zacząłem ostro prace nad moją rakietą na odzysk "Helikopterkowy", już mam w planach że śmigiełko będzie wyrzucone pirotechnicznie przez ładunek (chyba przez jedną lub dwie petardy Picolo te małe). Śmigło będzie ze sklejki lub balsy (mam do tego dostęp mój tata jest stolarzem Wink ). Jeszcze tylko musze pomyśleć jak tośmigło będzie sie poruszać, prawdopodobnie siłą wiatru tak jak te chelikopterki z jakiegoś drzewa (zapomniałem nazwy). Rakieta gotwa. Silniczek musze zrbić zamontować śmigło i morzna zrobić zdjęcia ze startu. Very Happy Very Happy Mam nadzieje że się uda!! Będe wam pisał z postępów mojej rakiety właściwie tego nietypowego odzysku. Jutro, albo dziś wieczorem dam wam rysunki projekty wszystkiego.

Pozdro
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Strona Główna -> Rakietowe przedszkole Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Następny
Strona 5 z 12

Skocz do: