Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
fryś
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Czw Lip 08, 2004 2:05 pm Temat postu: |
|
|
ja próbowałem zrobić speedboata, waterdraga, czy jak kto sobie to nazwie... z kory sosnowej wystrógałem coś na kształt wysokiego trójkąta (szerokość podstawy 8cm, wysokość 20cm, grubość 3cm) tak że wyglądało to jak łódka (miało kil i te wszystkie inne bajery, nie znam sie na żeglarstwie). silnik z karmelkiem umieściłem z tyłu i odpalałem lontem. fajnie popłynęło (na rzece), wybiło się na kamieniu, przeleciało 5 m i wylądowało w krzalunach |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
SAS

|
Wysłany: Sob Sie 21, 2004 7:30 am Temat postu: |
|
|
mam pomysł może by tak zdalne sterowanie ........
ale po co spadochron nie lepiej jakaś twarda powierzchnia przed draksterem  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Łodygin

|
Wysłany: Sob Sie 21, 2004 8:08 am Temat postu: |
|
|
Cytat: | mam pomysł może by tak zdalne sterowanie ........ |
już dawno nad tym myślałe, ale dopiero niedawno zabrałęm sie do "roboty" -przerobiłem wyścigówke na zdalnie sterowaną- ojjj było zabawy z tym pieruństwem już prawie skończyłem-docelowo ma być napędzna silnikiem pulsacyjnym.....
POZDRAWIAM _________________ Nieskonczony jest wszechswiat i ludzka glupota choc co do tego pierwszego nie mam pewnosci A.E. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tomek J.

|
Wysłany: Sob Sie 28, 2004 7:26 pm Temat postu: |
|
|
Do usuniecia
Ostatnio zmieniony przez Tomek J. dnia Sob Mar 07, 2009 8:53 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
jaskiniowiec

|
Wysłany: Sob Sie 28, 2004 8:56 pm Temat postu: |
|
|
TomekJ napisał: | witam,
w USA robią takie. Musimy my Polacy terz takie cuś robić. Polak potrafi!!! |
Otóż to, potrafi, ale nasladować.....
bo co odkryjemy sami, to zawsze cięęężka droga...... |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tomek J.

|
Wysłany: Sob Sie 28, 2004 9:26 pm Temat postu: |
|
|
witam,
Musimy coś w kierunku wymyślania pracować!! Dawajcie przykłady wymyślenia czegoś przez nas forumowiczów i Polaków.
Pozdro |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Łodygin

|
Wysłany: Sob Sie 28, 2004 9:33 pm Temat postu: |
|
|
ja tam nie uważam żeby polacy byli lepsi czy gorsi od ludzi o innej narodowości ... to prawie jak rasizm-totalnie bezsensu...
a o co wam tak wogóle chodzi....? moim zdaniem człowiek to kopiarak zkrzyżowana z mikserem,,, rejestuje wszsstko co widzi,, miksuje wszsytko co wcześniej skopiowała,, i czasami jej coś wyjdzie z tego "nowego" ....
POZDRAWIAM _________________ Nieskonczony jest wszechswiat i ludzka glupota choc co do tego pierwszego nie mam pewnosci A.E. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tomek J.

|
Wysłany: Nie Sie 29, 2004 9:32 am Temat postu: |
|
|
witam,
Łodygin masz racje bezsensu to copisałem kilka postów wcześniej wyszłan na głupka!! Usuńcie teposty jak możecie!!!
Pozdro |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
yetihehe

|
Wysłany: Nie Sie 29, 2004 9:58 am Temat postu: |
|
|
Łodygin napisał: | moim zdaniem człowiek to kopiarak zkrzyżowana z mikserem,,, rejestuje wszsstko co widzi,, miksuje wszsytko co wcześniej skopiowała,, i czasami jej coś wyjdzie z tego "nowego" .... | A ja się z tobą niezgodzę. Człowiek potrafi też tworzyć nowe rzeczy. Gdybyśmy nie tworzyli, to nie mielibyśmy dzisiaj rzadnych narzędzi itd. _________________ Motyle trotylem pachną jak nigdy.
oglądający, niepraktykujący  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Łodygin

|
Wysłany: Nie Sie 29, 2004 4:03 pm Temat postu: |
|
|
dobra, zostawmy temat twożenia i twurczości-bo nadaje sie na dłuższą debate (a pozatym to out off topic)..
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tomek J.

|
Wysłany: Nie Sie 29, 2004 6:55 pm Temat postu: |
|
|
witam,
racja!! Nie byłoby rakiet!! |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
alpha

|
Wysłany: Pon Sie 30, 2004 8:26 am Temat postu: |
|
|
a moze to polacy wymyslili grillowanie zapiekanek serowych w kserokopiarkach
a tak serio to postep jak sama nazwa wskazuje polega na ulepszaniu starych rzeczy, wiec moze wszystko wywodzi sie od kamyczka  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|