| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast瘼ny temat |
| Autor |
Wiadomo嗆 |
ChemikeD
Do陰czy�: 10 Kwi 2003 Posty: 54 Sk康: aa
|
Wys豉ny: Pi� Cze 04, 2004 6:26 pm Temat postu: |
|
|
| Pietruszkin napisa�: | ja tej sprawy tak nie zostawie ma kto� emaila do lazurek - pognebie ich troszku, a pozatym juz uczciwi userowie nie mog� nawet zaglosowac a p********e lazurki w trymiga tysi帷 pt nabijaj�  |
Racja JEBA� LAZURKI
P>S
ja na strone krisa da貫m 6 g這s� niech ma a i wpisujcie sie do ksiegi go軼i lasurkurw
Ostatnio zmieniony przez ChemikeD dnia Pi� Cze 04, 2004 6:28 pm, w ca這軼i zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
Pietruszkin

Do陰czy�: 21 Mar 2003 Posty: 188 Sk康: /dev/null
|
Wys豉ny: Pi� Cze 04, 2004 6:27 pm Temat postu: |
|
|
| hellhall napisa�: | Zostawilem mila opinie skurczybykom  |
Mi這  _________________ ﺖ |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
wojtek
Do陰czy�: 26 Sty 2003 Posty: 168
|
Wys豉ny: Pi� Cze 04, 2004 6:41 pm Temat postu: |
|
|
hmm a to ciekawe ja te� dosta貫m maila o tej tre軼i:
Republika WWW uprzejmie informuje, 瞠 Tw鎩 g這s (72848) oddany w 176 edycji konkursu "Podium"
z konta pocztowego .....nie zosta� policzony z powodu naruszenia regulaminu konkursu.
Decyzj� podj皻o na podstawie punktu 11. "zasad g這sowania"
(http://fabryka.republika.pl/podium/zasady.asp) konkursu "Podium"
Co ciekawsze zag這sowa貫m jeden jedyny raz czyli zasadniczo uczciwie !!!
a z drugiej strony o co tyle szumu, 瞠 wygra造 lazurki ?! przecie� z tego co widz� zastosowali r闚niez nieuczciw� metod� wielokrotnego g這sowania tak jak wielu forumowicz闚 rakietnik闚,
No c騜 jak widac byli lepsi w oszukiwaniu
Pozdrawiam
PS drugie miejsce te� nie jest z貫, reklama i tak sie juz zrobi豉 |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
jaskiniowiec

Do陰czy�: 22 Lut 2004 Posty: 597 Sk康: Krak闚
|
Wys豉ny: Pi� Cze 04, 2004 6:42 pm Temat postu: No nie |
|
|
Panowie, bez byd豉. Stukn望 si� w piersi i napisa� Laurkom co najwy瞠j laurk� z gratulacjami. Wygrali i szlus. O co pretensje ? O to, 瞠 nie uda這 si� zag這sowa� z kilkudziesi璚iu adres闚 na jednego forumowicza? Mo積a si� by這 domy郵e�, 瞠 taki numer nie przejdzie maj帷 sta造 IP. Laurki zrobi造 taki numer, jak proponowa貫m. Spoko, spoko i tu� przed zamkni璚iem: buch do przodu! To co wa積e, to to, 瞠 ta sprawa troch� zjednoczy豉 rakietowc闚 i to, 瞠 stronka o rakietach w og鏊e pojawi豉 si� w konkursie (by這 nie by這, chwilami nawet na pierwszym Miejscu).Podejrzewam (bo nie sprawdzi貫m), 瞠 Kris ma drugie miejsce, to i tak dostanie wi璚ej miejsca na serwerze, co mam nadziej� wykorzysta dobrze. KRIS ! Dzi瘯i (i do roboty )!
P.S. Ja osobi軼ie pogratuluj� (mi這) Laurkom wygranej. Przecie� mo積a podziwia� to co robi�, bo nie samymi rakietami cz這wiek 篡je....
P.S2 Wcale bym nie by� zdziwiony, jakby Laurkowicze przegl康ali to forum  |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
Pietruszkin

Do陰czy�: 21 Mar 2003 Posty: 188 Sk康: /dev/null
|
Wys豉ny: Pi� Cze 04, 2004 6:45 pm Temat postu: |
|
|
nom racja troche sie unios貫m starczy  _________________ ﺖ |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
caleb_ns

Do陰czy�: 13 Wrz 2003 Posty: 76
|
Wys豉ny: Pi� Cze 04, 2004 6:49 pm Temat postu: |
|
|
Takiego chamstwa nie r鏏cie, bo to poni瞠j krytyki normalnie Mieli farta, uda這 im si�, byli sprytniejsi od nas. Przecie� gdyby strona Krisa wygra豉 to te� bnie by這 by to fair...
Ale postawa admin闚 to ju� inna sprawa. Przecie� to s� perfidne chuje - kasuj� punkty od uczciwych g這suj帷ych. W sumie ciekawe co to za 'okoliczno軼i budz� ich w徠pliwo軼i'  _________________ Cz這wiek jest jak stolarz. Stolarz 篡je, 篡je, a potem umiera. Tak te� bywa z
cz這wiekiem.
[you] |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
rtoipb

Do陰czy�: 18 Lut 2004 Posty: 87 Sk康: Gliwice
|
Wys豉ny: Pi� Cze 04, 2004 8:27 pm Temat postu: |
|
|
Hmm... to by豉 115 edycja konkursu a g這sy kasuj� w 176 edycji konkursu "Podium"
Ale zostawmy rzeczy przyziemne i do rakiet braci rakietowa  |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
COSMO

Do陰czy�: 30 Maj 2004 Posty: 5
|
Wys豉ny: Pi� Cze 04, 2004 8:38 pm Temat postu: |
|
|
Dziekuje wszystkim. Dobrze ze glosowanie sie skonczylo bo w koncu mozna wrocic do zeczywistosci
Co do komentarzy w ksiedze gosci lazurkow to ich kochany Mati napisal otwarcie ze ksiega to nie miejsce na niepochlebne opinie i po prostu je kasuje, wiec nie liczcie ze wasz krzyk ktos uslyszy . lazurki sa trzymane w przekonaniu ze strona wszytkim sie podoba, ze sa najlepsze, najladniejsze, ze wszyscy je kochaja i wogole te wojaze zagraniczne, turne, wystepy, istne gwiazdeczki. miejmy nadzieje ze ominie je los poznanskich slowikow.
Glosowanie nie bylo uczciwe z obu stron, jednak przyznaje ze nie wszystko jest jasne. Tak jak piszecie. Przez chwile (jak skoczyli nagle o 5'000) myslalem juz ze moze w republice ktos im dopisuje glosy ale po tym jak w kolejnej edycji glupia strona wskoczyla nagle na 10'000 to zaczynam podejrzewac ze w sieci krazy jakis program do nabijania republiki.
To ja juz sie moze wezne troche do roboty nie? trzeba wykorzystac to miejsce  |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
Go嗆
|
Wys豉ny: Pi� Cze 04, 2004 9:19 pm Temat postu: |
|
|
Mr COSMOS nie poddawaj si� , oprotestuj , niech odejm� podkr璚one g這sy i zobaczymy kto wygra . Wiem Jedni i drudzy kr璚ili ale czy瘺y to byl koniec zmagania . Ja nie wierz�
Pozdr. A  |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
MICHA�
Do陰czy�: 22 Lip 2003 Posty: 283 Sk康: Centralna Polska
|
Wys豉ny: Pi� Cze 04, 2004 9:47 pm Temat postu: |
|
|
Szkoda 瞠 nie da貫m Ci tego 1000 ale sie ba貫m ze usun� strone z konkursu asle za to da貫m 200pkt i nie przysz這 mi zadne podwierdzenie ale g這sowa貫m jeden raz z jednego IP  |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
MICHA�
Do陰czy�: 22 Lip 2003 Posty: 283 Sk康: Centralna Polska
|
Wys豉ny: Pi� Cze 04, 2004 10:56 pm Temat postu: |
|
|
| Widac lazurki nie lubia krytki skasowali wszystko co o nich zle swiadczy admin jest czujny oraz zachowuje sie jak NARCYZ! i wida� nerwowy jest bo pokazuje IP uzytkownik闚. |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
hellhall Go嗆
|
Wys豉ny: Sob Cze 05, 2004 6:46 pm Temat postu: |
|
|
Fuck Lazurki