Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pon Wrz 15, 2003 8:47 pm Temat postu: dysza [przeniesc 2 posty temat wywalic] |
|
|
Mam pytanko.
Jak przytwierdzić dyszkę do silnika.
Bo tego nie mogłem znaleść na forum. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mały

|
Wysłany: Wto Wrz 16, 2003 6:55 pm Temat postu: |
|
|
SIPO napisał: | Dobra ale co ma być na paliwie. |
Witaj !
Jak robię silnik w korpusie z PCW to wkładam deko głębiej dyszę(zależy od śred,i grubości rurki)ogrzewam wystający rant i zaginam walcowym ruchem -przytrzymuję do ostygnięcia.Proste . silne i estetyczne .Od góry można tak samo -ale jak jest już w korpusie paliwo trzeba z deka uważać. _________________ Mały
..."Jak mam czas to siedzę i myślę jak nie mam czasu to tylko siedzę" |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mały

|
Wysłany: Pią Wrz 26, 2003 5:31 pm Temat postu: |
|
|
Dołączam jeszcze foto silnika z pcw.
[/img] _________________ Mały
..."Jak mam czas to siedzę i myślę jak nie mam czasu to tylko siedzę" |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mały

|
Wysłany: Sob Wrz 27, 2003 3:57 pm Temat postu: Re: Witam |
|
|
Pyrotechman napisał: | A działa u Ciebie to to . Masz czwartą * bo widze, że sporo w tej dziupli siedziś i "kombinujesz" . A skąd to wiem . hehe masz brudny paznokieć
Pozdr. A |
Poprawię się i następnym razem umyję rączki -a czy to działa - nie zdarzyło się by mi zagięte na gorąco PCW puściło.Tylko te ostatnie na zdjęciu jak się okazało to kicha za cienkie pcw (przepala korpus) i w dodatku jak sie nie da osłony przy ubijaniu to lubi pękać wzdłuż .Wcześniej miałem
popielate ,trwardsze o grubszej ściance i nie było problemu.[/b]
Tutaj "jeszcze gorący"" przykład --dysza osadzona na wikolu izagięte PCW na gorąco.Urwało rurkę a nie puściło dyszy. _________________ Mały
..."Jak mam czas to siedzę i myślę jak nie mam czasu to tylko siedzę"
Ostatnio zmieniony przez Mały dnia Pon Gru 08, 2003 7:43 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|