| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
v-21

Do³±czy³: 24 Lip 2002 Posty: 835 Sk±d: Kaszuby
|
Wys³any: Czw Pa¼ 09, 2025 9:26 pm Temat postu: kto jeszcze |
|
|
Witam po latach .Czy kto¶ jeszcze jest aktywny w pirotechnice czy hobby wymar³o wraz z wiekiem .
Jak by kto¶ pyta³ to w bran¿y jestem aktywny zawodowo choæ ju¿ w innej firmie i rozdziale ¿ycia  _________________ ....a reszta niech se jaja li¿e..... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
KYK

Do³±czy³: 31 Sie 2007 Posty: 117
|
Wys³any: Czw Pa¼ 16, 2025 10:16 am Temat postu: |
|
|
W doros³ym ¿yciu niestety czas jest wyznacznikiem tego na co mo¿emy sobie pozwoliæ. Pirotechnika nadal fascynuje i nie zosta³a skre¶lona z listy, jednak trzeba by³o j± schowaæ do szuflady na bli¿ej nieokre¶lony termin Ale komercyjne fajerwerki nadal lubiê odpaliæ w sylwestra, mimo ¿e i one zosta³y mocno okrojone przez normy. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hack

Do³±czy³: 15 Cze 2006 Posty: 359
|
Wys³any: Sob Pa¼ 18, 2025 7:07 am Temat postu: |
|
|
Nasze forum jest fajn± skarbnic± wiedzy, ale w tych czasach legalno¶æ dzia³añ ogranicza wypowiedzi i same dzia³ania. Pozdrawiam _________________ tekst sluzy do celow edukacyjnych i nie ponosze odpowiedzialnosci za jego inne wykorzystanie |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hack

Do³±czy³: 15 Cze 2006 Posty: 359
|
Wys³any: Sob Pa¼ 18, 2025 7:11 am Temat postu: Re: kto jeszcze |
|
|
| v-21 napisa³: | Witam po latach .Czy kto¶ jeszcze jest aktywny w pirotechnice czy hobby wymar³o wraz z wiekiem .
Jak by kto¶ pyta³ to w bran¿y jestem aktywny zawodowo choæ ju¿ w innej firmie i rozdziale ¿ycia  |
Cze¶æ. Robisz co¶ fajnego? Je¶li mo¿esz, napisz odrobinê. _________________ tekst sluzy do celow edukacyjnych i nie ponosze odpowiedzialnosci za jego inne wykorzystanie |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
MnichU

Do³±czy³: 18 Lis 2006 Posty: 83 Sk±d: Z klasztoru
|
Wys³any: Nie Lis 16, 2025 9:59 pm Temat postu: Re: kto jeszcze |
|
|
| v-21 napisa³: | Witam po latach .Czy kto¶ jeszcze jest aktywny w pirotechnice czy hobby wymar³o wraz z wiekiem .
Jak by kto¶ pyta³ to w bran¿y jestem aktywny zawodowo choæ ju¿ w innej firmie i rozdziale ¿ycia  |
Minê³o blisko 20lat dzisiaj sobie przypomnia³em o tym forum i nawet uda³o mi siê zalogowaæ. Pasja nadal zosta³a, natomiast ryzyko odsiadki za pirotechnikê odsunê³o mnie ju¿ od zabawy jakie¶ 15 lat temu. Czy kto¶ z forum zosta³ w tematyce? A mo¿e kto¶ zajmuje siê zawodowo pirotechnik±? Pozdrawiam _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
IrkaceK

Do³±czy³: 23 Lip 2002 Posty: 216 Sk±d: te piêkne kolory ?
|
Wys³any: Pi± Sty 09, 2026 11:58 am Temat postu: Re: kto jeszcze |
|
|
Forum da³o mi hobby i u³o¿y³o ¶cie¿kê zawodow±. Jak w oko³o 2005 zacz±³em sprzedawaæ chemiê do piro tak robiê to do dzi¶. I nie robi³em nigdy nic innego
Nadal s± w Polsce i Europie aktywni pirotechnicy amatorzy, ale to nie ta sama skala co przed nagonk±.
P.s. na forum umar³o wysy³anie maili. Jak kto¶ zgubi has³o to ju¿ go nie odzyska. Tak samo nie da siê zarejestrowaæ. _________________ Koniec z praktyka amatorska
www.PyroGarage.pl - Akcesoria pirotechniczne, odczynniki oraz lonty! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|