Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
B&G
|
Wysłany: Pią Sty 13, 2023 1:03 pm Temat postu: 20 lat forum :) |
|
|
...a nawet ponad dwadzieścia. Łezka w oku się kręci.
Jestem ciekawy czy ktoś tu jeszcze z tych poważnych obecnie panów zagląda? _________________ www.fabrykaognia.pl |
|
|
Powrót do góry |
|
|
IrkaceK
|
Wysłany: Czw Sty 26, 2023 12:15 pm Temat postu: |
|
|
Tak ten czas leci.
Szkoda, że pirotechnika umarła, a fajerwerki umierają. Ja ostatni raz na pokazie (od strony realizacji) byłem 3 lata temu. Już mnie nie ciągnie do marznięcia w środku nocy, albo brodzenia w błocie po kolana.
Nawet się nie orientuję w kwestii festiwali. Coś w Polsce w tym roku jest planowane?
A tak mniej poważnie:
Pozdrawiam! _________________ Koniec z praktyka amatorska
www.PyroGarage.pl - Akcesoria pirotechniczne, odczynniki oraz lonty! |
|
|
Powrót do góry |
|
|
B&G
|
Wysłany: Pią Sty 27, 2023 1:49 pm Temat postu: |
|
|
Nie wiem. Ostatnio strzelałem 27 Finał WOŚP w Łodzi.
Już człekowi się nie chce, ale szlak mnie trafia, jak widzę jaką żenadę zrobili u nas w zeszłym roku na WOŚP.
GM _________________ www.fabrykaognia.pl |
|
|
Powrót do góry |
|
|
Piroman2
|
Wysłany: Sro Lut 08, 2023 8:18 pm Temat postu: |
|
|
Aż trudno pomyśleć, że już tyle lat... Kurde człowiek się stary robi i leniwy
A na poważnie jest pewien paradoks, kiedyś się miało czas i chęci, do tego zapał nastolatka. Był za to brak kasy, nie było tylu informacji o poradników co dzisiaj (YT jest niesamowity!). Brakowało też tej solidnej wiedzy.
A dzisiaj jest $$, ale nie ma czasu, chęci są mniejsze (bo inne rzeczy na głowie), a nawet chęci są zerowe. Dlaczego? Bo pirotechnika została zdemonizowana przez działania wszystkich nierozsądnych debili (niestety tak trzeba ich nazwać) i psycholi robiących bomby... A koniec poprzez ostre zmiany w prawie unijnym.
Tak to już jest. Ale w polskiej bazie to forum jest największą skarbnicą solidnej wiedzy. Aż się łezka w oku kręci... Czasami sobie oglądam swoje dawne pokazy i testy przy piwku. To było coś, nie żałuje ani minuty tamtego czasu.
pzdr.
P2 _________________ Szelka jest małym nasionkiem, z którego na niebie wyrasta piękny kwiat. |
|
|
Powrót do góry |
|
|
Front
|
Wysłany: Pią Mar 17, 2023 3:29 pm Temat postu: |
|
|
Też tu zaglądam od 17 już lat, kiedyś to byli czasy... _________________
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
v-21
|
Wysłany: Czw Mar 30, 2023 6:26 am Temat postu: |
|
|
Każdy poszedł własna droga .osiągnął sukces lub odpuścił ja swoje pasje realizuje dalej
To chyba mój życiowy sukces. Mogę już teraz otwarcie o tym pisać. jest jeszcze 100o1 innych rzeczy ale to inne tematy. Gdyby nie forum to bym sie nie zastanawiał nad tym czy robić kwity czy tez nie miałbym wiedzy o HME . wszytko ma swój czas i sens.
https://gazeta.policja.pl/997/archiwum-1/2019/numer-172-lipiec-2019/176241,Beczka-na-brudna-bombe.html _________________ ....a reszta niech se jaja liże..... |
|
|
Powrót do góry |
|
|
manin88
|
Wysłany: Sro Maj 24, 2023 10:42 pm Temat postu: |
|
|
Pozdrawiam wszystkich, na Waszych postach oraz odczynnikach od BG się uczyłem w 2007 roku |
|
|
Powrót do góry |
|
|
HNIW
|
Wysłany: Sro Cze 21, 2023 8:17 am Temat postu: |
|
|
Czas biegnie nieubłaganie.
Właśnie przedłużam domenę forum na kolejny rok, chyba ostatni raz i forum potem przeniosę na starą domenę forum.pirotechnika.one.pl, która jest darmowa.
Niestety w moim przypadku nie udało się utrzymać pasji. Życie nie dało okazji na załapanie się na coś profesjonalnego obok rodziny i kariery w innej dziedzinie.
Chyba nie da się w tej profesji robić połowicznie, szczególnie w dzisiejszych czasach. W głębi jednak człowiek zawsze tęskni.
Częściową satysfakcję daje tylko dostęp do MW w ramach dostępu do broni palnej. To jednak jak wyrób czekoladopodobny.
Wiedza jednak zostaje w głowie. A przede mną jeszcze jak to opowiedzieć synowi, który póki co jest za młody aby to zrozumieć.
Oby do usłyszenia ! |
|
|
Powrót do góry |
|
|
Hack
|
Wysłany: Nie Lip 02, 2023 11:18 am Temat postu: Czołem |
|
|
Jedyna co można zrobić, to zapłakać razem nad minionym czasem... _________________ tekst sluzy do celow edukacyjnych i nie ponosze odpowiedzialnosci za jego inne wykorzystanie |
|
|
Powrót do góry |
|
|
oktogenek
|
Wysłany: Sob Sie 12, 2023 9:03 pm Temat postu: |
|
|
u mnie pozostało tylko teoretyczne zainteresowanie już od dawna, za to z powodzeniem realizuje się w praktyce z strzelectwem i uzbrojeniem, właśnie w tym tygodniu przywiozłem do domu nowy nabytek, S&W model 29 w kalibrze 44 remington magnum od dziecka chciałem go mieć, jak tylko pierwszy raz obejrzałem brudnego Harrego
Pozdrowienia dla wszystkich
Okti |
|
|
Powrót do góry |
|
|
oktogenek
|
Wysłany: Nie Sie 27, 2023 6:54 pm Temat postu: |
|
|
HNIW, luk ktoś inny kto ma uprawnienia, czy możecie uaktywnić konto blastmaster ? pisze że po próbie zmiany danych między innymi adresu mailowego dezaktywowało się pozdrawiam |
|
|
Powrót do góry |
|
|
manin88
|
Wysłany: Sob Gru 30, 2023 6:59 pm Temat postu: |
|
|
Wszystkiego dobrego na nowy rok! |
|
|
Powrót do góry |
|
|
Hack
|
Wysłany: Nie Gru 31, 2023 4:34 pm Temat postu: |
|
|
Wszystkiego dobrego! _________________ tekst sluzy do celow edukacyjnych i nie ponosze odpowiedzialnosci za jego inne wykorzystanie |
|
|
Powrót do góry |
|
|
DaKo
|
Wysłany: Wto Maj 14, 2024 11:57 am Temat postu: |
|
|
Ale ten czas leci. |
|