Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Hack

|
Wysłany: Nie Sty 01, 2017 12:11 am Temat postu: Wszystkiego dobrego Wam Życzę. Właśnie zaczął się 2017 rok |
|
|
Mam nadzieję, że nikt nie dozna obrażeń w czasie nocy sylwestrowej. Te dwa dni "testowe" przeżyjmy spokojowo:) _________________ tekst sluzy do celow edukacyjnych i nie ponosze odpowiedzialnosci za jego inne wykorzystanie |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
fanta Gość
|
Wysłany: Nie Sty 01, 2017 2:02 pm Temat postu: |
|
|
Mi dzisiejszej nocy udała mi się moja pierwsza szelka chociaż mogło być niebezpiecznie chciałem podejść do rury a tu wielkie bum ale na szczęście nic się nie stało |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
hajp Gość
|
Wysłany: Wto Sty 03, 2017 3:08 pm Temat postu: |
|
|
2-dniowy najazd pirotechniczny na świecie zakończony  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
slu_1982
|
Wysłany: Pią Lut 03, 2017 11:01 pm Temat postu: |
|
|
No!
już pierwszy miesiąc nowego roku za nami, jeszcze pozostało 11  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
nilko
|
Wysłany: Wto Lut 28, 2017 2:20 am Temat postu: |
|
|
Dwa... zostało 10  _________________ Połowa zła na tym świecie wynika stąd, że ktoś chce czuć się ważnym. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
slu_1982
|
Wysłany: Pią Mar 10, 2017 6:17 pm Temat postu: |
|
|
No już trzy. Boże, od kiedy jest dzieciak, to czuje się, jakbym przewijał kasetę do przodu. Masakra. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
MnichU

|
Wysłany: Sro Lis 08, 2017 11:41 pm Temat postu: |
|
|
Ja pierdziele zaraz 27 na karku... a pamiętam jak siedziałem tutaj mając 15-16lat... i jeszcze był tu duży ruch i te słynne żaróweczki za osiągnięcia. Moja dobra rada po latach dla młodziaków którzy zaczynają nie bawcie się w petardy, bomby, ani nic co wybucha na ziemi jeśli chcecie mieć ręce i nogi i nie chcecie mieć problemów z policją, a jeszcze lepsza rada nie zajmujcie się tym wcale. Slu_1982 myślę że zemną się zgadza. No ale jak już musicie to róbcie to dokładnie, starannie, a najważniejsze czytajcie ile wlezie czytajcie, uczcie się do bólu. Pozdrawiam wraz z moją narzeczoną starą gwardię forum no i początkujących oczywiście p.s. 53dni do końca roku _________________
 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
JPalikot
|
Wysłany: Pią Gru 22, 2017 2:08 pm Temat postu: Zyczenia |
|
|
No to i ja się przyłączę do życzeń bożonarodzeniowych i noworocznych.
No to wszystkiego najlepszego i żeby nasze hobby mogło się spokojnie rozwijać.... Żeby nigdy już nie powtórzyły się te lata, gdzie jak pamiętacie, co kilka miesięcy CBS, ABW i inne służby masowo wpadają do mieszkań pirotechników/chemików amatorów zaś dziennikarze wybuchający "świętym oburzeniem" robili sensacje medialne.... Nigdy więcej tego dziadostwa.
Niechaj będzie jak np. w Niemczech. Nie mam co prawda dokładnej orientacji jak tam sytuacja wygląda, ale zobaczcie chociaż forum "Xplosives Deutsch".... Ludzie, oni tam oprócz spraw czysto chemiczno-pirotechnicznych dyskutują nad..... syntezami narkotyków!!!
Można zobaczyć wątki na temat np usprawnień w syntezie amfetaminy i oni cały czas o tym dyskutują otwartym tekstem, że każdy może czytać i nie słyszałem aby były tam masowe zatrzymania.
Kurde gdyby w Polsce ktoś na jakimś forum zakładał takie tematy to już po kilku godzinach byłby na "dołku"......
No dobra sorry za przydługawy post i jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla Was z rodzinami. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Hack

|
Wysłany: Nie Gru 31, 2017 6:48 pm Temat postu: |
|
|
Co prawda temat ten jest sprzed roku, ale nadal aktualny:) Żyjemy w cyklu rocznym w końcu. Na hiperrealu, takie forum narko, jest wiele syntez, doświadczeń etc. Nikt nie kasuje:) _________________ tekst sluzy do celow edukacyjnych i nie ponosze odpowiedzialnosci za jego inne wykorzystanie |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
MnichU

|
Wysłany: Pon Sty 01, 2018 11:57 pm Temat postu: |
|
|
qba82222 napisał: | Nie zajmować się wcale? To byśmy dalej na koniach jeździli bo w silniku coś wybucha i najlepiej to zostawić bo niebezpieczne Apropo 2017 już się kończy, będzie okazja bezkarnie pohałasować  |
" nie bawcie się w petardy, bomby, ani nic co wybucha na ziemi " miałem to na myśli, bo szkoda czasu, policja uzna was za przestępce i być może pracujących na zlecenie dla kogoś, za każdą pirotechnikę są problemy ale mówię to z autopsji petardy i bomby lepiej se odpuścić jeśli nie chce być ciągani po sądach i większe szanse że nie stracicie kończyn. Przy okazji Życzę Wszystkiego Dobrego w 2018 roku Pozdrawiam _________________
 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|