Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Piro

|
Wysłany: Sob Sty 20, 2007 10:16 am Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy kiedyś widziałeś tą wyrzutnie ale ja ją rozbierałem bo chiałem sprawdzić co tam jest i f-f znalazłem i powiem tyle zrobiłem z tego starmina i wyszedł pięknie tyle powiem a efekt był mniej więcej taki jak w filmie tylko na początku poleciało w prosto a potem był identycznie. I popieram npiro bo tym twoim sposobem się nie uda  _________________ "Sztuczna inteligencja jest lepsza od naturalnej głupoty" - Murphi |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
MnichU

|
Wysłany: Sob Sty 20, 2007 10:23 am Temat postu: |
|
|
To mam prostsze rozwiązanie tej kłótni gdzie mogę kupić ten lont F-F ? tylko polskie strony nie zagraniczne kupie trochę i popróbuje  _________________
 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tomash dostęp próbny do MW

Dołączył: 27 Sty 2003 Posty: 382 Skąd: Z nieba do nieba, oby nie za szybko...
|
Wysłany: Sob Sty 20, 2007 12:16 pm Temat postu: |
|
|
Piro napisał: | I popieram npiro bo tym twoim sposobem się nie uda |
I tu się mylisz, potwierdzi to sam npiro. Jak na mój gust na filmie były komety z mieszanką typową dla go-getters. Więc się uda i będzie znacznie bardziej spektakurarne (większe, jaśniejsze, wyżej i widoczne na większą odległość) Ja rozprawiałem o dużych kalibrach (2" i więcej) a npiro o kalibrach do 1". Odpal sobie taki f-f i obejrzyj co będziesz widział ze 100m... praktycznie nic. A 3" szelki latają na 12-150m.
Pozdr. _________________ Już tylko teoretyzuję, potrzeba mi rączek by rodzinę utrzymać  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sylwek

|
Wysłany: Sob Lip 14, 2007 9:01 pm Temat postu: |
|
|
Uff Film bym sobie zobaczył ale nie uśmiecha mi się ściąganie z rapidshare przez następny miesiąc jak dobrze pójdzie niestety serwer który wybrałeś nie jest najprzyjaźniejszy ja pakuję tu bez ograniczeń w ściąganiu http://uploadhosted.filefront.com/
Gratuluję wytrwałości  _________________ Zapraszam Single po 30 http://singlepotrzydziestce.pl/ |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
..:::DAX:::..

|
Wysłany: Sro Lis 21, 2007 6:08 pm Temat postu: |
|
|
A mógłbyś wrzucić te filmy jeszcze raz tylko w jednym kawałku. Był bym bardzo wdzięczny |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
v0lt
|
Wysłany: Czw Lis 22, 2007 3:42 pm Temat postu: |
|
|
dax; rapid obsługuje max wielkosc pliku 100mb
max; poczytaj o p2m i jak bys mial troche czasu to wrzuc na kilka skrzynek lub jak mowil sylwek, na filefronta czy cos nielimitowanego |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
dubielak
|
|
Powrót do góry |
|
 |
MnichU

|
|
Powrót do góry |
|
 |
beaker

|
Wysłany: Pią Paź 17, 2008 1:50 pm Temat postu: |
|
|
Na Passfire, są tutoriale. Multibreak sie to zowie. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mateus
|
Wysłany: Nie Sty 15, 2017 5:58 pm Temat postu: |
|
|
A nie multibreak to połączenie kilku szelek które po kolei wybuchają tu jest zastosowana inna metoda. Mowa tu o pierwszej a ta reszta to multibreak |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|