Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Spanner
|
Wysłany: Sro Cze 06, 2012 7:33 pm Temat postu: |
|
|
Co myślicie o mieleniu niewielkich zaprasek prochowych (20x20mm) w maszynce do mielenia mięsa? Próbował ktoś? _________________ Niebo to płótno ja trzymam pędzel ale nie umiem malować wiec i tak gówno wyjdzie.. |
|
|
Powrót do góry |
|
|
zbyhk
|
Wysłany: Sro Cze 06, 2012 9:33 pm Temat postu: |
|
|
na pewno nie w elektrycznej - próba mielenia lodu spowodowała zniszczenie jakiegoś kółka zębatego plastikowego które pewnie słuzy jako zabezpiecznie (oczywiście do odkupienia) |
|
|
Powrót do góry |
|
|
Spanner
|
Wysłany: Czw Cze 07, 2012 9:45 am Temat postu: |
|
|
Chodzi mi o zwykłą. Jakie wychodzą ziarenka i czy duzo jest odpadu (pon. 0.5mm). _________________ Niebo to płótno ja trzymam pędzel ale nie umiem malować wiec i tak gówno wyjdzie.. |
|
|
Powrót do góry |
|
|
yetihehe
|
Wysłany: Czw Cze 07, 2012 10:23 am Temat postu: |
|
|
Mieliłem węgiel drzewny w takiej ręcznej, mogę cię zapewnić, że dostaniesz max kilkanaście procent ziarenek, reszta zmieli się na proszek. _________________ Motyle trotylem pachną jak nigdy.
oglądający, niepraktykujący |
|
|
Powrót do góry |
|
|
Spanner
|
Wysłany: Czw Cze 07, 2012 12:06 pm Temat postu: |
|
|
Czyli przynajmniej do węgla sie nadaje, tutaj jest ciekawa aparaturka http://www.youtube.com/watch?v=6q14T1IP7So&feature=channel&list=UL
W takim razie czym rozwalać takie zapraski? Może maszynka z największymi oczkami albo bez nożyka? _________________ Niebo to płótno ja trzymam pędzel ale nie umiem malować wiec i tak gówno wyjdzie.. |
|
|
Powrót do góry |
|
|
yetihehe
|
|
Powrót do góry |
|
|
Spanner
|
Wysłany: Czw Cze 07, 2012 12:54 pm Temat postu: |
|
|
nie wiem czy taki plastik to wytrzyma. _________________ Niebo to płótno ja trzymam pędzel ale nie umiem malować wiec i tak gówno wyjdzie.. |
|
|
Powrót do góry |
|
|
|