Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Spanner

|
Wysłany: Nie Kwi 29, 2012 7:18 pm Temat postu: Przedszkole |
|
|
Czemu nie wyświetla się nazwa pirotechniczne przedszkole tylko samo pirotechniczne? Tak samo z rakietowym? Wiem ze to juz od dawna ale zaczyna mnie to drażnić że ktoś nie dba o wygląd (chyba ze to w jakimś celu zrobione) _________________ Niebo to płótno ja trzymam pędzel ale nie umiem malować wiec i tak gówno wyjdzie.. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Piroman2

|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2012 9:26 am Temat postu: |
|
|
Bo nie wiem jak, ale nie było tak w nazwie (zabrakło tego, stąd się nie wyświetlało).
Już poprawione
ps I rangi na forum znikły
pzdr.
P2 _________________ Szelka jest małym nasionkiem, z którego na niebie wyrasta piękny kwiat. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Hack

|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2012 9:32 am Temat postu: |
|
|
Podobnie"Wykopki" były uszkodzone, bez nazwy, już naprawione. _________________ tekst sluzy do celow edukacyjnych i nie ponosze odpowiedzialnosci za jego inne wykorzystanie |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Spanner

|
Wysłany: Wto Cze 05, 2012 2:58 pm Temat postu: |
|
|
A jeśli chodzi o rangi to może dobrze by było żeby zostało profi, i wprowadzić nowe, typu elektronik, modelarz rakiet itp? zamiast gwiazdek? o rangę można by sie upominać w jakimś stworzonym do tego celu temacie. oczywiście użytkownik musiał by coś sobą najpierw prezentować _________________ Niebo to płótno ja trzymam pędzel ale nie umiem malować wiec i tak gówno wyjdzie.. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|