| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast瘼ny temat |
| Autor |
Wiadomo嗆 |
mahalas
Do陰czy�: 04 Lis 2007 Posty: 417
|
Wys豉ny: Sob Maj 12, 2012 6:56 am Temat postu: K. S. dla Breivika |
|
|
Jest to ewidentny s..syn. Poszedl na calosc miedzy innymi dlatego , ze w Norwegii nie ma Kary Smierci ( K S )
Oczywiscie prawo jest prawem i wszyscy staramy sie je przestrzegac.
Ale nalezy sobie zdawac sprawe, ze prawo jest to zespol norm, ktore zostalo wymyslone przez spoleczenstwo, w interesie tego spoleczenstwa, zeby dzialalnosc tego spoleczenstwa usprawnic .
I dlatego w przypadku tak ewidentnego i drastycznrgo naduzycia norm wspolzycia spolecznego, powinno sie dac spoleczenstwu mozliwosc decydowania o wykluczeniu takiej jednostki ze spoleczenstwa.
Co tu duzo gadac. Mysle o oficjalnej jakiejs petycji , sugestii, zeby zrobili referendum. i jak uznaja s - syna winnym tgo go po prostu K S.
Mysle ze jak by poczekal na wykonanie wyroku pare miesiecy w celi smierci to by mu zmiekla rura .
Te strzelanie do dzieciakow jest odrazajace.
Pozdro mahalas |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
Spanner

Do陰czy�: 31 Mar 2010 Posty: 240
|
Wys豉ny: Sob Maj 12, 2012 7:27 am Temat postu: |
|
|
Ja tam za kar� 鄉ierci nigdy nie by貫m. Lepsze do篡wocie bez mo磧iwo軼i skr鏂enia. przecie� i tak umrze nie? A tak przynajmniej by si� pom璚zy� idiota. A po za tym te kary 鄉ierci... co zrobi� mu zastrzyk z trucizny koles za郾ie i nic nie poczuje. Co innego gdyby go mo積a na pal nabi� a taaak
To bym si� cieszy�  _________________ Niebo to p堯tno ja trzymam p璠zel ale nie umiem malowa� wiec i tak g闚no wyjdzie.. |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
B&G

Do陰czy�: 12 Wrz 2003 Posty: 275 Sk康: U�
|
Wys豉ny: Sob Maj 12, 2012 10:33 am Temat postu: |
|
|
| Spanner napisa�: | Co innego gdyby go mo積a na pal nabi� a taaak
�  |
I w豉郾ie dlatego, 瞠 nie mo積a, to takich czub闚 b璠zie coraz wi璚ej!
No faktycznie, w norweskim wi瞛ieniu b璠zie cierpia�. Pewnie w zaostrzonym rygorze saun� i jakuzi maj� tylko 3 razy w tygodniu. _________________ www.fabrykaognia.pl |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
zbyhk

Do陰czy�: 05 Mar 2003 Posty: 339 Sk康: skontowni
|
Wys豉ny: Sob Maj 12, 2012 12:18 pm Temat postu: |
|
|
da� go na wychowanie celebrystce matce Madzi to go upu軼i na progu ...
a propos ekonomi軼i twierdza, 瞠 w polsce coraz trudniej utrzymac dziecko
a 3manie takich gnid w d逝goletniem wi篥niu i to w takim luksusie idzie na koszt spo貫cze雟twa i totalnie rozmija si� z celem - zaraz pewnie znajdzie na郵adowc闚 kt鏎zy to zrobi� cho熲y dla s豉wy
pieprzenie 瞠 kara smierci nie wp造wa wychowawczo na zmniejszenie ilo軼i zbrodni jest jak wychwalanie pedalstwa - jak wyt逝maczy� rodzinom pomordowany 瞠 za t� zbrodnie b璠zie karnie pog豉skany po g堯wce i tylko pogrozi mu si� paluszkiem - uwaga my tego nie pochwalamy
Ostatnio zmieniony przez zbyhk dnia Nie Maj 13, 2012 11:33 am, w ca這軼i zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
Hack

Do陰czy�: 15 Cze 2006 Posty: 359
|
Wys豉ny: Sob Maj 12, 2012 1:44 pm Temat postu: |
|
|
| Cytat: | da� go na wychowanie celebrystce matce Madzi to go upu軼i na progu ...
[...] w polsce coraz trudniej utrzymac dziecko |
skoro trudno utrzyma� to go upu軼i豉... _________________ tekst sluzy do celow edukacyjnych i nie ponosze odpowiedzialnosci za jego inne wykorzystanie |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
Tchemik

Do陰czy�: 11 Sty 2004 Posty: 497 Sk康: Warszawa
|
Wys豉ny: Sob Maj 12, 2012 2:50 pm Temat postu: |
|
|
| Spanner napisa�: | Co innego gdyby go mo積a na pal nabi� a taaak
To bym si� cieszy�  |
Z drugiej strony nie id幟y ze skrajno軼i w skrajno嗆, bo na Bia這rusi za zamach bombowy w metrze w 2011 dw鏂h skazano na kar� 鄉ierci bez dostatecznych dowod闚 i to przez rozstrzelanie - kulka w ty� g這wy.
J. _________________ Tchemik.Pl |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
Ripper87

Do陰czy�: 05 Cze 2007 Posty: 205 Sk康: z czwartej g瘰to軼i
|
Wys豉ny: Sob Maj 12, 2012 3:57 pm Temat postu: |
|
|
| Walczy� o dobr� spraw� jednak w z造 spos鏏. |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
Spanner

Do陰czy�: 31 Mar 2010 Posty: 240
|
Wys豉ny: Sob Maj 12, 2012 4:12 pm Temat postu: |
|
|
Kurde, pisz帷 o zapomnia貫m zupe軟ie o standartach tamtejszych wi瞛ie�. To juz wole krzes這  _________________ Niebo to p堯tno ja trzymam p璠zel ale nie umiem malowa� wiec i tak g闚no wyjdzie.. |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
Front

Do陰czy�: 18 Gru 2006 Posty: 189 Sk康: Wrocek
|
Wys豉ny: Sob Maj 12, 2012 11:05 pm Temat postu: |
|
|
pogromca lewak闚 Bohater, nie zbrodniarz  _________________
 |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
mahalas
|
Wys豉ny: Nie Maj 13, 2012 10:46 am Temat postu: |
|
|
Naprawde tak myslisz Czy to tylko tak ,--- zeby byc na poprzek
A lewacy do dla niego byli chyba leworecy bo jak zeznal to po wyrazie twarzy rozpoznawal kto jest bardziej lewy.
Jak by rozwalil kogos z angoli (MI 5) ktorzy namierzyli jego zakupy w PL i nic nie zrobili zeby temu zapobiec, to moze jeszcze by mi sie to w pale miescilo
Ale ja w te komputerowe gierki nie grywam --- taki prymityw --- to moze dlatego
Pozdro mahalas |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
lahire22
Do陰czy�: 01 Lut 2010 Posty: 42
|
Wys豉ny: Nie Maj 13, 2012 3:10 pm Temat postu: |
|
|
| Na obozie partii pracy mo積e by� tylko lewak!(i to skrajny). |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
mahalas
|
Wys豉ny: Pon Maj 14, 2012 12:33 am Temat postu: |
|
|
A co te skrajne lewaki robia , ze az trzeba je zabijac
Strasznie skomplikowany ten swiat --- lewaki, prawaki , kibole tez sie napatocza i to z roznymi szalikami.
Za taki szalik tylko w innych kolorach to conajmniej trzeba dac w morde
A jak by tak dziatwe zaczac uczyc w szkolach, ze po prostu sa ludzie madrzy i sa glupi.
I ci madrzy ( IQ > 120) tak podzielili glupich, ze ci gotowi sie zabijac bo kolory na szaliku sie nie zgadzaja.
Dzieki temu ci madrzy moga rzadzic glupimi i jeszcze na tym kase robic.
W sytuacjach watpliwych w naszym kregu kulturowym mozna sie podeprzec dekalogiem .
Nie ma tam nic o lewakach, prawakach, czy kibolach --- to wszystko jest wtorne
Jest " nie zabijaj "
A zakazu piro nie ma ( znaczy zakazy sa wtornie wymyslone i tu pytanie przez kogo lewakow , prawakow , czy kiboli )
To tak do przemyslenia.
Pozdro mahalas |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
Front

|
Wys豉ny: Pon Maj 14, 2012 12:34 am Temat postu: |
|
|
ja zawsze jestem na poprzek
| Cytat: | | Na obozie partii pracy mo積e by� tylko lewak!(i to skrajny). |
dok豉dnie lewactwo i zieloni to wg mnie jedne z najwiekszych zagro瞠�, w sumie dla mnie samego bo: dzi瘯i pierwszym jako "wi瘯szo嗆" zostane zepchni皻y na margines na rzecz wszelkiej mniejszo軼i, a drudzy chc� wy逝dzi� ode mnie kas� na podstawie jaki� mit闚 o globalnym ocipieniu. Oczywi軼ie to do嗆 uproszone postrzeganie bo odmian "lewaka" jest co najmniej kilka ,ale wydaje si� by� s逝szne  _________________
 |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
lahire22
|
Wys豉ny: Pon Maj 14, 2012 6:16 am Temat postu: |
|
|
Lewak to taki paso篡t ,kt鏎y pod p豉szczykiem swej dobrotliwo軼i okrada ludzi ci篹ko pracuj帷ych.Promowanie tolerancji i tym podobnych nurt闚 te� zajmuj� si� lewaki ,ciekawe jak dokr璚� 鈔uby obywatelom jak to wszystko si� zagotuje A 瞠by by這 鄉iesznie niekt鏎e partie ,kt鏎e mienia si� prawicowymi tak naprawd� s� socjalistycznymi tylko ich wyborcy maja wyprane 豚y. Pami皻ajcie ze faszyzm nie mia� nic w wsp鏊nego z partiami PRAWICOWYMI TYLKO WSP茛CZESNE LEWACTWO DOPROWADZIΜ DO TEGO ZE FASZYZM KOJARZONY JEST Z RUCHAMI PRAWICOWYMI |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
simsigver Go嗆
|
Wys豉ny: Pon Maj 14, 2012 8:58 am Temat postu: |
|
|
Naprawd� ma這 wiem,
Ale my郵�, 瞠 ten brevik to napewno nie by� pasjonata fizyki czy chemii  |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
Ripper87

Do陰czy�: 05 Cze 2007 Posty: 205 Sk康: z czwartej g瘰to軼i
|
Wys豉ny: Pon Maj 14, 2012 1:56 pm Temat postu: |
|
|
Podobno studiowa� pirotechnik� na Hogwarcie  |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
mahalas
|
Wys豉ny: Pon Maj 14, 2012 3:50 pm Temat postu: |
|
|
| lahire22 napisa�: | A 瞠by by這 鄉iesznie niekt鏎e partie ,kt鏎e mienia si� prawicowymi tak naprawd� s� socjalistycznymi tylko ich wyborcy maja wyprane 豚y. |
A te prawdziwe partie prawicowe to co jakies Janosiki sa --- zabieraja bogatym i rozdaja biednym
A jak sie dorwa do rzadzenia i koryta to juz bedzie sprawiedliwie
A Lewak to takie haselko, co na kilometr smierdzi mi manipulacja. Mozna to przykleic kazdemu i jezdzic na tym jak na lysej kobyle.
Zupelnie jak z terroryzmem --- nie bylo, czary mary i jest.
Dla mnie lewe bagno jest takie samo ja prawe.
Bagno rzadzacych jest lepkie i przyciaga okreslony typ ludzi. Nie ma znaczenia czy z prawej czy z lewej. Wszyscy grabia do siebie , oszukuja, manipuluja informacja i chca bezkarnosci za decyzje polityczne.
Pozdro mahalas |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
Front

|
Wys豉ny: Pon Maj 14, 2012 4:16 pm Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | Dla mnie lewe bagno jest takie samo ja prawe. | dok豉dnie a prawda le篡 jak to czasem bywa po 鈔odku a mo瞠 w zdrowym rozs康ku  _________________
 |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
lahire22
|
Wys豉ny: Pon Maj 14, 2012 6:33 pm Temat postu: |
|
|
Ka盥y kto zabiera bogatemu celem dania biednemu jest w豉郾ie lewakiem z krwi i ko軼i!Powiedz mi dlaczego bogaty ma dawa� biednemu je瞠li nie ma takiej ochoty?Oczywi軼ie mowa tu o ludziach pracowitych ,kt鏎zy maj徠ku doszli UCZCIWA PRAC�. Nie agituje tu za 瘸dn� parti� (obrzydzenie prawie do wszystkich ).Dlaczego cz這wiek pracowity,kt鏎y nie ma fundacji musi p豉ci� 40% podatku a pijak ,p皻ak i do tego nieudacznik leniwy p豉ci 19%albo i mniej ?Europa chyli si� ku upadkowi z powodu swego socjalizmu i nied逝go zabraknie kaski na zasi貫czki , zapom騜ki i wtedy rozs康ek we幟ie g鏎� (nie mog� si� tego doczeka�!)  |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
ARKO
Do陰czy�: 17 Mar 2012 Posty: 288 Sk康: Radom
|
Wys豉ny: Pon Maj 14, 2012 8:19 pm Temat postu: |
|
|
Przypomn� panienk�, 瞠 篡cie jest walk�. A jak kto ma deprech� to niech pomy郵i, 瞠 ca造 wap� w naszych ko軼iach czy 瞠lazo w hemoglobinie zosta造 kiedy� wyrzucone w przestrze� podczas wybuchu supernowej, miliardy lat temu. Czyli wszystko to ch....j wzgl璠em pr璠ko軼i 鈍iat豉 :].
Rano wstajecie i walczycie - o wszystko. Bo takie jest qrwa 篡cie. A jak panienki nie chc� walczy� to proponuj� wyj嗆 za m捫 co by 豉twiej mo積a by這 zwi您a� koniec z ko鎍em :]. Dzi� to trendy.
Ch...j mnie strzela jak widz� 5 post闚 i wszystkie towarzyskie. Ja proponuj� blokady tej komnaty na jaki� czas.
A. |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
|