Forum FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Strona Główna FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL
Forum Pirotechniczne

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

K. S. dla Breivika
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Strona Główna -> TOWARZYSKIE
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mahalas

PostWysłany: Sob Maj 12, 2012 6:56 am    Temat postu: K. S. dla Breivika Odpowiedz z cytatem

Jest to ewidentny s..syn. Poszedl na calosc miedzy innymi dlatego , ze w Norwegii nie ma Kary Smierci ( K S )
Oczywiscie prawo jest prawem i wszyscy staramy sie je przestrzegac.
Ale nalezy sobie zdawac sprawe, ze prawo jest to zespol norm, ktore zostalo wymyslone przez spoleczenstwo, w interesie tego spoleczenstwa, zeby dzialalnosc tego spoleczenstwa usprawnic .
I dlatego w przypadku tak ewidentnego i drastycznrgo naduzycia norm wspolzycia spolecznego, powinno sie dac spoleczenstwu mozliwosc decydowania o wykluczeniu takiej jednostki ze spoleczenstwa.

Co tu duzo gadac. Mysle o oficjalnej jakiejs petycji , sugestii, zeby zrobili referendum. i jak uznaja s - syna winnym tgo go po prostu K S.
Mysle ze jak by poczekal na wykonanie wyroku pare miesiecy w celi smierci to by mu zmiekla rura .
Te strzelanie do dzieciakow jest odrazajace.

Pozdro mahalas
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email  
Spanner

PostWysłany: Sob Maj 12, 2012 7:27 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja tam za karą śmierci nigdy nie byłem. Lepsze dożywocie bez możliwości skrócenia. przecież i tak umrze nie? A tak przynajmniej by się pomęczył idiota. A po za tym te kary śmierci... co zrobię mu zastrzyk z trucizny koles zaśnie i nic nie poczuje. Co innego gdyby go można na pal nabić a taaak Very Happy
To bym się cieszył Laughing

B&G

PostWysłany: Sob Maj 12, 2012 10:33 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Spanner napisał:
Co innego gdyby go można na pal nabić a taaak Very Happy
ł Laughing

I właśnie dlatego, że nie można, to takich czubów będzie coraz więcej!

No faktycznie, w norweskim więzieniu będzie cierpiał. Pewnie w zaostrzonym rygorze saunę i jakuzi mają tylko 3 razy w tygodniu.

zbyhk

PostWysłany: Sob Maj 12, 2012 12:18 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dać go na wychowanie celebrystce matce Madzi to go upuści na progu ...
a propos ekonomiści twierdza, że w polsce coraz trudniej utrzymac dziecko
a 3manie takich gnid w długoletniem więźniu i to w takim luksusie idzie na koszt społeczeństwa i totalnie rozmija się z celem - zaraz pewnie znajdzie naśladowców którzy to zrobią choćby dla sławy Twisted Evil
pieprzenie że kara smierci nie wpływa wychowawczo na zmniejszenie ilości zbrodni jest jak wychwalanie pedalstwa - jak wytłumaczyć rodzinom pomordowany że za tę zbrodnie będzie karnie pogłaskany po główce i tylko pogrozi mu się paluszkiem - uwaga my tego nie pochwalamy

Ostatnio zmieniony przez zbyhk dnia Nie Maj 13, 2012 11:33 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość  
Hack

PostWysłany: Sob Maj 12, 2012 1:44 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
dać go na wychowanie celebrystce matce Madzi to go upuści na progu ...
[...] w polsce coraz trudniej utrzymac dziecko

skoro trudno utrzymać to go upuściła...

Tchemik

PostWysłany: Sob Maj 12, 2012 2:50 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Spanner napisał:
Co innego gdyby go można na pal nabić a taaak Very Happy
To bym się cieszył Laughing

Z drugiej strony nie idźmy ze skrajności w skrajność, bo na Białorusi za zamach bombowy w metrze w 2011 dwóch skazano na karę śmierci bez dostatecznych dowodów i to przez rozstrzelanie - kulka w tył głowy.

J.

Ripper87

PostWysłany: Sob Maj 12, 2012 3:57 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Walczył o dobrą sprawę jednak w zły sposób.
Powrót do góry
Spanner

PostWysłany: Sob Maj 12, 2012 4:12 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kurde, pisząc o zapomniałem zupełnie o standartach tamtejszych więzień. To juz wole krzesło Smile
Front

PostWysłany: Sob Maj 12, 2012 11:05 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pogromca lewaków Exclamation Bohater, nie zbrodniarz Exclamation

PostWysłany: Nie Maj 13, 2012 10:46 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Naprawde tak myslisz Rolling Eyes Czy to tylko tak ,--- zeby byc na poprzek Question
A lewacy do dla niego byli chyba leworecy bo jak zeznal to po wyrazie twarzy rozpoznawal kto jest bardziej lewy.
Jak by rozwalil kogos z angoli (MI 5) ktorzy namierzyli jego zakupy w PL i nic nie zrobili zeby temu zapobiec, to moze jeszcze by mi sie to w pale miescilo Exclamation
Ale ja w te komputerowe gierki nie grywam --- taki prymityw --- to moze dlatego Idea

Pozdro mahalas
Powrót do góry
lahire22

PostWysłany: Nie Maj 13, 2012 3:10 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na obozie partii pracy możne być tylko lewak!(i to skrajny).
Powrót do góry
mahalas

PostWysłany: Pon Maj 14, 2012 12:33 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A co te skrajne lewaki robia , ze az trzeba je zabijac Question

Strasznie skomplikowany ten swiat --- lewaki, prawaki , kibole tez sie napatocza i to z roznymi szalikami.
Za taki szalik tylko w innych kolorach to conajmniej trzeba dac w morde Exclamation

A jak by tak dziatwe zaczac uczyc w szkolach, ze po prostu sa ludzie madrzy i sa glupi.
I ci madrzy ( IQ > 120) tak podzielili glupich, ze ci gotowi sie zabijac bo kolory na szaliku sie nie zgadzaja.
Dzieki temu ci madrzy moga rzadzic glupimi i jeszcze na tym kase robic.
W sytuacjach watpliwych w naszym kregu kulturowym mozna sie podeprzec dekalogiem .
Nie ma tam nic o lewakach, prawakach, czy kibolach --- to wszystko jest wtorne
Jest " nie zabijaj " Exclamation
A zakazu piro nie ma Very Happy ( znaczy zakazy sa wtornie wymyslone i tu pytanie przez kogo Question lewakow , prawakow , czy kiboli Question )

To tak do przemyslenia.

Pozdro mahalas
Powrót do góry
Front

PostWysłany: Pon Maj 14, 2012 12:34 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja zawsze jestem na poprzek Wink
Cytat:
Na obozie partii pracy możne być tylko lewak!(i to skrajny).

dokładnie Smile lewactwo i zieloni to wg mnie jedne z najwiekszych zagrożeń, w sumie dla mnie samego bo: dzięki pierwszym jako "większość" zostane zepchnięty na margines na rzecz wszelkiej mniejszości, a drudzy chcą wyłudzić ode mnie kasę na podstawie jakiś mitów o globalnym ocipieniu. Oczywiście to dość uproszone postrzeganie bo odmian "lewaka" jest co najmniej kilka Wink ,ale wydaje się być słuszne Wink

PostWysłany: Pon Maj 14, 2012 6:16 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lewak to taki pasożyt ,który pod płaszczykiem swej dobrotliwości okrada ludzi ciężko pracujących.Promowanie tolerancji i tym podobnych nurtów też zajmują się lewaki ,ciekawe jak dokręcą śruby obywatelom jak to wszystko się zagotuje Laughing A żeby było śmiesznie niektóre partie ,które mienia się prawicowymi tak naprawdę są socjalistycznymi tylko ich wyborcy maja wyprane łby. Laughing Pamiętajcie ze faszyzm nie miał nic w wspólnego z partiami PRAWICOWYMI TYLKO WSPÓŁCZESNE LEWACTWO DOPROWADZIŁO DO TEGO ZE FASZYZM KOJARZONY JEST Z RUCHAMI PRAWICOWYMI
Powrót do góry
simsigver
Gość

PostWysłany: Pon Maj 14, 2012 8:58 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Naprawdę mało wiem,
Ale myślę, że ten brevik to napewno nie był pasjonata fizyki czy chemii Exclamation
Powrót do góry

Ripper87

PostWysłany: Pon Maj 14, 2012 1:56 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Podobno studiował pirotechnikę na Hogwarcie Wink
Powrót do góry
mahalas

PostWysłany: Pon Maj 14, 2012 3:50 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lahire22 napisał:
A żeby było śmiesznie niektóre partie ,które mienia się prawicowymi tak naprawdę są socjalistycznymi tylko ich wyborcy maja wyprane łby. Laughing

A te prawdziwe partie prawicowe to co jakies Janosiki sa --- zabieraja bogatym i rozdaja biednym Question
A jak sie dorwa do rzadzenia i koryta to juz bedzie sprawiedliwie Question

A Lewak to takie haselko, co na kilometr smierdzi mi manipulacja. Mozna to przykleic kazdemu i jezdzic na tym jak na lysej kobyle.
Zupelnie jak z terroryzmem --- nie bylo, czary mary i jest.

Dla mnie lewe bagno jest takie samo ja prawe.
Bagno rzadzacych jest lepkie i przyciaga okreslony typ ludzi. Nie ma znaczenia czy z prawej czy z lewej. Wszyscy grabia do siebie , oszukuja, manipuluja informacja i chca bezkarnosci za decyzje polityczne.

Pozdro mahalas
Powrót do góry
Front

PostWysłany: Pon Maj 14, 2012 4:16 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Dla mnie lewe bagno jest takie samo ja prawe.
dokładnie Wink a prawda leży jak to czasem bywa po środku a może w zdrowym rozsądku Question

PostWysłany: Pon Maj 14, 2012 6:33 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Każdy kto zabiera bogatemu celem dania biednemu jest właśnie lewakiem z krwi i kości!Powiedz mi dlaczego bogaty ma dawać biednemu jeżeli nie ma takiej ochoty?Oczywiście mowa tu o ludziach pracowitych ,którzy majątku doszli UCZCIWA PRACĄ. Nie agituje tu za żadną partią (obrzydzenie prawie do wszystkich ).Dlaczego człowiek pracowity,który nie ma fundacji musi płacić 40% podatku a pijak ,pętak i do tego nieudacznik leniwy płaci 19%albo i mniej ?Europa chyli się ku upadkowi z powodu swego socjalizmu i niedługo zabraknie kaski na zasiłeczki , zapomóżki i wtedy rozsądek weźmie górę (nie mogę się tego doczekać!) Razz
Powrót do góry
ARKO

PostWysłany: Pon Maj 14, 2012 8:19 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przypomnę panienką, że życie jest walką. A jak kto ma deprechę to niech pomyśli, że cały wapń w naszych kościach czy żelazo w hemoglobinie zostały kiedyś wyrzucone w przestrzeń podczas wybuchu supernowej, miliardy lat temu. Czyli wszystko to ch....j względem prędkości światła :].

Rano wstajecie i walczycie - o wszystko. Bo takie jest qrwa życie. A jak panienki nie chcą walczyć to proponuję wyjść za mąż co by łatwiej można było związać koniec z końcem :]. Dziś to trendy.

Ch...j mnie strzela jak widzę 5 postów i wszystkie towarzyskie. Ja proponuję blokady tej komnaty na jakiś czas.

A.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Strona Główna -> TOWARZYSKIE Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: