| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast瘼ny temat |
| Autor |
Wiadomo嗆 |
Kacper

Do陰czy�: 17 Maj 2003 Posty: 180 Sk康: Krak闚
|
Wys豉ny: Nie Lis 20, 2011 8:13 pm Temat postu: |
|
|
Mnie ta nazwa te� bardzo odpowiada
Ju� wida�, 瞠 najlepszym miejscem na spotkanie b璠zie centrum Polski.
Zawsze musimy podkre郵a�, 瞠 najwa積iejsze jest bezpiecze雟two, 瞠 jako stowarzyszenie jednym z naszych g堯wnych cel闚 b璠zie propagowanie bezpiecznego obchodzenia si� z fajerwerkami itp. Takie dzia豉nie na pewno b璠zie mia這 poparcie og鏊nie poj皻ego spo貫cze雟twa.
Je郵i dobrze licz� jest ju� nas 7, jeszcze 8 os鏏 i trzeba zacz望 dyskusj� na statutem.
Chyba warto wydzieli� posty odno郾ie stowarzyszenia i za這篡� oddzielny temat. |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
GUN_1917 Go嗆
|
Wys豉ny: Nie Lis 20, 2011 8:54 pm Temat postu: |
|
|
Z ch璚i� podpisz� si� na list� Op豉ci� si� te� mog� , skromnie bo skromnie ale zawsze . Wojew鏚ztwo Dolno郵御ki , Jawka 50  |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
pan7.62

Do陰czy�: 23 Maj 2009 Posty: 30 Sk康: w-wa
|
Wys豉ny: Nie Lis 20, 2011 9:53 pm Temat postu: |
|
|
Za這篡貫m nowy temat o zrzeszeniu si� ,瞠by nie miesza�. Bardzo prosz� mod闚 o przerzucenie adekwatnych ostatnich 17 post闚 do tamtego tematu. Prosz� te� wszystkich zainteresowanych o wy逝szczanie wszelkich przemy郵e� ,pomys堯w czy w徠pliwo軼i w tamtym temacie. Ka盥a uwaga jest cenna.
Yetihehe doda� ankiet� wiec kto chce by� za這篡cielem a kto cz這nkiem niech odda sw鎩 g這sik
GUN_1917....Co� Ty.....Jawka 50..? ..Znaczy "Mustang"...? Z szarym bakiem czy z Z馧tym..? ... te� mia貫m ! |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
Spanner

Do陰czy�: 31 Mar 2010 Posty: 240
|
Wys豉ny: Pon Lis 21, 2011 4:48 pm Temat postu: |
|
|
| pan7.62 napisa�: | | Spanner napisa�: | O tego si� nie spodziewa貫m. C騜, 篡cz� szcz窷cia, jak sie uda to za dwa lata do陰czam  |
Noo taaa....fajnie przyj嗆 na gotowe.. B璠ziesz si� tyle zastanawia�...czy mo瞠 wtedy wyrok Ci sie ko鎍zy....?
Teraz potrzeba konkretnych ludzi a nie za dwa lata...  |
Tu niestety o wiek chodzi, jednak jak to stowarzyszenie powstanie to do陰cz�. Na razie nie mam mo磧iwo軼i bo wiek (16,5) nie pozwala.
Pozdro
s _________________ Niebo to p堯tno ja trzymam p璠zel ale nie umiem malowa� wiec i tak g闚no wyjdzie.. |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
pan7.62

|
Wys豉ny: Pon Lis 21, 2011 6:06 pm Temat postu: |
|
|
| Spanner napisa�: | | pan7.62 napisa�: | 1
Noo taaa....fajnie przyj嗆 na gotowe.. B璠ziesz si� tyle zastanawia�...czy mo瞠 wtedy wyrok Ci sie ko鎍zy....?
Teraz potrzeba konkretnych ludzi a nie za dwa lata...  |
Tu niestety o wiek chodzi, jednak jak to stowarzyszenie powstanie to do陰cz�. Na razie nie mam mo磧iwo軼i bo wiek (16,5) nie pozwala.
Pozdro
s |
OK. Dzi瘯i za poparcie ale chc� jasno i wyra積ie podkre郵i� 瞠 nikt nigdzie nie m闚i� 瞠 cz這nkowie koniecznie maj� byc pe軟oletni. Jak napiszemy w statucie tak b璠ziemy mieli.To za這篡ciele maj� by� pe軟oletni. A reszta jak chce to mo瞠....
Jak masz jakie� propozycje czy pomys造 odno郾ie dzia豉lno軼i czy statutu to zapraszam do nowego tematu. |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
Front

Do陰czy�: 18 Gru 2006 Posty: 189 Sk康: Wrocek
|
Wys豉ny: Pon Lis 21, 2011 11:43 pm Temat postu: |
|
|
Wroc豉w obecnie st鏚皻 PWr ki 鈔ednio mobilny(6z�/l 95tki) ale jaknajbardziej zainteresowany tematem  _________________
 |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
Triazine

Do陰czy�: 21 Lis 2007 Posty: 67 Sk康: z nadajnika
|
Wys豉ny: Wto Lis 22, 2011 12:30 am Temat postu: |
|
|
Hmm, skoro tak:
mog� si� do陰czy� - 22lata, nie karany, prawo jazdy kat. B obecnie Krak闚
My郵� 瞠 z t� sk豉dk� te� nie b璠zie problemu... |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
pan7.62

|
Wys豉ny: Wto Lis 22, 2011 1:28 am Temat postu: |
|
|
| Front napisa�: | Wroc豉w obecnie st鏚皻 PWr ki 鈔ednio mobilny(6z�/l 95tki) ale jaknajbardziej zainteresowany tematem  |
| Triazine napisa�: | Hmm, skoro tak:
mog� si� do陰czy� - 22lata, nie karany, prawo jazdy kat. B obecnie Krak闚
My郵� 瞠 z t� sk豉dk� te� nie b璠zie problemu... |
Witamy na pok豉dzie i serdeczne dzi瘯i za poparcie.
Panowie reflektuj� na tylko na cz這nk闚(...bez negatymnych skoja瞠� srosz�.... ) czy raczej na za這篡cieli ? Je郵i uwa瘸cie te deklaracje za powa積e to mi這 mi b璠zie jak klikniecie na ankietk� w nowym temacie abymie� rozeznanie ile os鏏 chce za這篡� a ile wst徙i�.
Ah...ju� oczami wyobra積i widz� te nasze delegatury terenowe.....Dolno郵御kie, Pomorze,安ientokrzyskie ,Wroc豉w,Krakow,Olsztyn.Warszawa oraz filie zagraniczne......oj b璠� sie z nami liczy� w rz康zie...
W kupie si豉 !....bo i saletra z kupy  |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
Front

Do陰czy�: 18 Gru 2006 Posty: 189 Sk康: Wrocek
|
Wys豉ny: Wto Lis 22, 2011 8:10 pm Temat postu: |
|
|
znaczy sie mi sie za 1,5 roku zawiasy koncza za piro takze ja raczej bardziej przygladajacy si� ni� co鄂olwiek robi帷y  _________________
 |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
Kwiecia

Do陰czy�: 10 Gru 2009 Posty: 72
|
Wys豉ny: Wto Lis 22, 2011 8:18 pm Temat postu: |
|
|
A czy maj帷 wyrok w zawieszeniu mo積a nale瞠� do stowarzyszenia? Mo瞠 kto� si� wypowie bo sprawy prawne to dla mnie czarna magia.
Z tego co czytam to chyba musi by� 15 za這篡cieli, tych kt鏎zy zjawi� si� na zje寮zie za這篡cielskim - i zdaje si� 瞠 nie wi捫� si� z tym 瘸dne dalsze obowi您ki, tak瞠 nie b鎩cie si� tej roli... bez tego nie da rady spe軟i� warunk闚. |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
yetihehe

Do陰czy�: 26 Pa� 2002 Posty: 459 Sk康: Znienacka
|
Wys豉ny: Sro Lis 23, 2011 7:09 am Temat postu: |
|
|
| Kwiecia napisa�: | | A czy maj帷 wyrok w zawieszeniu mo積a nale瞠� do stowarzyszenia? Mo瞠 kto� si� wypowie bo sprawy prawne to dla mnie czarna magia. | Podejrzewam, 瞠 nawet odsiaduj帷 wyrok mo積a by� cz這nkiem stowarzyszenia, to zale篡 ju� od samego stowarzyszenia. _________________ Motyle trotylem pachn� jak nigdy.
ogl康aj帷y, niepraktykuj帷y  |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
zbyhk

Do陰czy�: 05 Mar 2003 Posty: 339 Sk康: skontowni
|
Wys豉ny: Czw Lis 24, 2011 11:23 am Temat postu: |
|
|
o likurgu i ketenie http://sledztwo.tvn.pl/ (tam jeden baran m闚i ze kto hadluje kclo3 to... bo kclo3 to materia� wybuchowy)
i komenty:
... za sprzeda� lonta i Al oni sa dos這wni wsp馧winnymi jakby za cyngiel pociagali albo czerwony guzik naciskali
... nasze dzielne (nie dzielne? ) s逝瘺y sie zachowuj� jakby rzeczywi軼ie nasi chcieli dupsko norwegom teraz wyliza�
... po prostu s逝瘺y mamy do walki z dzieciakami nadaj帷e si� ...jak by by這 prawdziwe zagrozenie terrorystyczne to by pierwsi zesrali sie w gacie i spier...li sie po ziemiankach chowa�
... moim zdaniem to jest 篡wcem mydlenie oczu i wciskanie ciemnoty - wszyscy o wszystkim wiedzieli tylko nikt qrwa nic nie zrobi� - normalnie jak nasze s逝zby drogowe w sezonie zimowym - przygotowani, piasku i soli w op鏎 a jak spadnie pierwsze 5cm 郾iegu to zaskoczenie i paraliz kraju przez tydzien...
po fakcie to wszyscy madrzy, wszyscy wszystko wiedzieli jakby jasnowidzami byli - tylko zawczasu jakos nikt >ty貫k< nie ruszyl, a ponoc maja systemy sledzenia ruchu w necie, monitoringi, satelity i bozia wie co jeszcze, owszem - maj�, krzywe nogi jak sraj�
... polskie logistyczne zaplecze dla ekstremistow europejskich - zayebiste sa te stwierdzenia...
...jest tez taka mysl ze ten zamach mial sie odbyc - bo norwegia za bardzo fika UE i nie chce sie dostosowywac, ze to nie calkiem przypadek... poza tym brevikowi milosci za dziecka brakowalo; i zastanawiaja sie skad brevik mial kase |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
B&G

Do陰czy�: 12 Wrz 2003 Posty: 275 Sk康: U�
|
Wys豉ny: Czw Lis 24, 2011 2:13 pm Temat postu: |
|
|
No c騜. Rzetelno嗆 "dziennikarzy" jest powalaj帷a. Teraz nie robi si� reporta簑 po to, aby si� czego� dowiedzie� i przedstawi� to w spos鏏 obiektywny, tylko po to, 瞠by udowodni� z g鏎y przyj皻� tez�. A jak klient czego� nie powie, to si� wstawi odpowiedni komentarz.
Odbiorcy i tak wszystko bezkrytycznie 造kn�, bo maj� ju� dok豉dnie wyprane m霩gi.
Kiedy� bym powiedzia�, 瞠 to pogo� za sensacj�. Teraz coraz bardziej sk豉niam si� do pogl康u, 瞠 to dok豉dnie zaplanowane sterowanie ciemn� mas�.
Stalin i Hitler ju� dawno odkryli, 瞠 odpowiednia propaganda w mediach jest znacznie wi璚ej warta ni� si造 zbrojne.
Co do Czorta, to jak widz� jego oferty w sklepie i na Allegro maj� si� dobrze.
GM _________________ www.fabrykaognia.pl |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
GUN_1917 Go嗆
|
Wys豉ny: Czw Lis 24, 2011 6:19 pm Temat postu: |
|
|
Du穎 si� dowiedzieli鄉y o 篡ciorysie pana Ketena ... C騜 nie wiedzia貫m wcze郾iej o tym incydencie z bomb� ...
Przynajmniej id� dobrym tropem - Keten nauczy� Breivika robi� bomby ...Gdzie tam internet...
Ale tak na serio , skoro s逝瘺y nie s� w stanie tego kontrolowa� to na ch . te s逝瘺y... no przecie� w normalnym obrocie te� kupi si� te rzeczy .
Aha - Producenta tego busika te� powinni przepyta�- w ko鎍u producent te� si� przyczyni� sk康 od豉mki , - jest wsp馧odpowiedzialny... |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
rrzepkaa

Do陰czy�: 20 Lis 2011 Posty: 21 Sk康: Polska
|
Wys豉ny: Czw Lis 24, 2011 7:07 pm Temat postu: |
|
|
Nasza policja jest tak '' wyszkolona'', 瞠 stara sie zlikwidowa� problem w zarodku...
Kurcze nie rozumiem tego, co policji przeszkadza zwyk造 pirotechnik kt鏎y robi petardy b康� szelki itp (nie bomby- to ju� nie pirotechnik) i strzela nimi daleko w lesie b康� na rozleg貫j 陰ce ... Przecie nie robi nikomu krzywdy nie niszczy czyjego� mienia ... Smutno mi z tego powodu , kiedy� Polska by豉 rajem dla pirotechnik闚 ale teraz ta Unia eu ... Naprawde mi smutno ;( |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
guerreiro79
Do陰czy�: 03 Maj 2009 Posty: 60
|
Wys豉ny: Czw Lis 24, 2011 7:54 pm Temat postu: |
|
|
Zaskakujaca jest wypowiedz oficera ABW,ktory przyznaje,ze nie moga i......NIE CHCA.....kontrolowac wszystkich aspektow zycia spolecznego itd. No i tekst,ze "polskie podziemie piro "w jakims sensie pomoglo temu wariatowi,lol.Ehh-teraz wystarczy sobie wyobrazic ile klamstw i ubarwien slyszymy kazdego dnia z kazdym podobnym,niekoniecznie o piro reportazem:-)
Ps.Na tych polkach w ABW pewnie polowa dyskow HDD byla od klientow Cz. _________________ witam |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
dav
Do陰czy�: 03 Maj 2002 Posty: 118
|
Wys豉ny: Czw Lis 24, 2011 9:52 pm Temat postu: |
|
|
Filmik z tym panem alan'em watt'em mo瞠 i ciekawy, ale facet na swojej stronie przekonuje do spiskowej teorii zwanej "chemtrials" Fakt ten w moich oczach podwa瘸 jego zdolno軼i poznawcze, a jego pogl康y zakrawaj� na lekk� paranoj� ...
A i link do go軼ia strony(uwaga na upierdliw� muzyczk� w tle):
http://www.cuttingthroughthematrix.com/chemtrails.html |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
TomekBB & ( 1-wsze ostrze瞠nie )
Do陰czy�: 23 Gru 2009 Posty: 16
|
Wys豉ny: Czw Lis 24, 2011 10:24 pm Temat postu: |
|
|
| Cytat: | Witam,
Sklep jest ju� zamkni皻y.
Pozdrawiam,
Tomek |
Jeden sklep mniej.
Gdzie polecacie kupowa� w璕iel? |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
GUN_1917 Go嗆
|
Wys豉ny: Pi� Lis 25, 2011 11:16 am Temat postu: |
|
|
To 瞠 sklep zamkni皻y to kiepsko ,ale z drugiej strony ja bym nic w takim sklepie nie kupi� gdzie wiem 瞠 jest prowadzona pe軟a baza klient闚 , i potem b璠� mnie budzi� o 6 , gdy nie mam takiego zwyczaju ...
Trzeba si� zastanowi� , kt鏎e sklepy s� warte polecenia w temacie - podejrzewam 瞠 np strza造 by造 by dobre , tam kupuje tyle luda 瞠 jakby chcieli zrobi� kontrol to by si� skichali a nie zrobili ... ale mo瞠 s� jakie� sklepy kt鏎e w og鏊e nie maj� takich baz ? Wiecie o co chodzi ? bo ja bym chcia� co� kupi� , ale kurde teraz mam spink� 瞠 zaraz mnie odwiedz� ... |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
rrzepkaa

Do陰czy�: 20 Lis 2011 Posty: 21 Sk康: Polska
|
Wys豉ny: Pi� Lis 25, 2011 4:05 pm Temat postu: |
|
|