|
FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Forum Pirotechniczne
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast瘼ny temat |
| Autor |
Wiadomo嗆 |
kastor
Do陰czy�: 03 Sty 2008 Posty: 64 Sk康: Wroc豉w
|
Wys豉ny: Pi� Sty 11, 2008 7:31 pm Temat postu: |
|
|
Je郵i dosta豚ym zawiasy to rozumiem, 瞠 z za鈍iadczeniem o niekaralnosci mog� si� po瞠gna�?? Wie kto�??
A tak swoj� drog� wyobra幟y sobie, 瞠 pewien policjant wpad� na pomys� jak szybko awansowa�... Wpisuje w google 'forum pirotechnika' i wchodzi w pierwszy link, bez wi瘯szych problem闚 pozyskuje adresy IP wszystkich forumowicz闚 [nie pytajcie jak, ale pamietacie pewnie tego kolesia co napisa� w necie (dla 瘸rt闚), ze zabije prezydenta- on te� my郵a�, 瞠 jest anonimowy ], no a potem to ju� g鏎ki, po tygodniu do ka盥ego puka antyterrorka, a w telewizji m闚i� o rozbiciu najwi瘯szej w Polsce grupy mafijnej zajmuj帷ej si� terroryzmem. ㄠcznie zabezpieczono ponad kilkadziesi徠 kilogram闚 materia堯w wybuchowych (PCz) i kilkana軼ie tysi璚y 'kulek' zwi瘯szaj帷ych si喚 ra瞠nia konstruowanych przez nich 豉dunk闚 (tak, tak, m闚i� o gwiazdkach ). Dodali by co� o zatrzymaniu kilku boss闚, kt鏎zy przewodniczyli grupie (PROFI) i kilku mniejszych p這tkach (Moderatorzy). Jako 瞠 nie mam 瘸dnej gwiazdki to mo瞠 mnie z braku dowod闚 uniewinni�, ale nie ma si� co oszukiwa�... wi瘯szo嗆 posz豉by siedzie�.
No dobra mo瞠 troch� przesadzam, ale faktem jest, ze jakby komu� si� zachcia這 to bez wi瘯szych problem闚 by nas znale幢i (na szcz窷cie ja nie mam nic w domu... ani piwnicy ), skoro tego nie robi� to znaczy, 瞠 pewnie maj� lepsze rzeczy do roboty. Chyba traktuj� nas jak kierowc闚; niby mo積a je寮zi� po mie軼ie 50, a i tak wiekszo嗆 鄉iga ponad 60 i dop鏦i kto� nie zacznie si� znacz帷o wyr騜nia� to ma spok鎩. Mam przynajmniej taka nadziej�..., ale chyba rozpisa貫m si� troch� nie na temat  _________________ Pirotechnika to nie zbieranie znaczk闚... |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
MnichU

Do陰czy�: 18 Lis 2006 Posty: 83 Sk康: Z klasztoru
|
Wys豉ny: Pi� Sty 11, 2008 8:33 pm Temat postu: |
|
|
W du瞠j mierze zale篡 to te� od szcz窷cia podam przyk豉d z 篡cia.
Kiedy� poszed貫m na pole odpala� szelk� i policji nie zauwa篡貫m bo podjecha豉 z ty逝 no i do mnie co tam masz i ze mam sie nie rusza� no to ja stoj� ( Prawie si� zesra貫m ze strachu ) 2 policjant闚 podchodzi :
Policja: Co to?
Ja: Szelka
Policja: Troch� ja郾iej ?
Ja: No taka kula co na niebie wybucha
Policja: ---- to odpalaj
Ja:
Odpali貫m wszystko 郵icznie i na szcz窷cie dosta貫m tylko od nich upomnienie i kazanie 瞠 mam uwa瘸� z tym. Tak wiec du穎 zale篡 od szcz窷cia ja mia貫m olbrzymie bo to byli jacy� m這dzi policjanci i nic nie dosta貫m.
Gorzej by這 z odczynnikami ale to inna sytuacja... _________________
 |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
kastor
|
Wys豉ny: Pi� Sty 11, 2008 10:02 pm Temat postu: |
|
|
Hmmm... nie幢e, mam nadziej�, 瞠 im si� podoba這 . A tak powa積ie to farciarz z Ciebie . A o co chodzi這 z tymi odczynnikami?? Je郵i nie mo積a zalegalizowa� to przynajmnije warto wiedzie� na co uwa瘸�, wi璚 wal smia這  _________________ Pirotechnika to nie zbieranie znaczk闚... |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
Teo
Do陰czy�: 13 Lut 2006 Posty: 101 Sk康: 123456
|
Wys豉ny: Sob Sty 12, 2008 9:33 am Temat postu: |
|
|
W tym kraju starych bab nie masz zalegalizowanej prostytucji, mi瘯kich narkotyk闚 a pirotechnik� chcesz? Zapomnij, jasne, 瞠 nie mo積a...
Mnichu, oni wiedzieli, 瞠 to wyroby w豉sne? _________________ Koniec z piro.. |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
Front

Do陰czy�: 18 Gru 2006 Posty: 189 Sk康: Wrocek
|
Wys豉ny: Sob Sty 12, 2008 10:12 am Temat postu: |
|
|
przeca ju� jest prawie legalna handel p馧produktami kwitnie Jeszcze wam ma這  _________________
 |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
B&G

Do陰czy�: 12 Wrz 2003 Posty: 275 Sk康: U�
|
Wys豉ny: Sob Sty 12, 2008 10:46 am Temat postu: |
|
|
Panowie
Chyba wszyscy zdajemy sobie z tego spraw�, 瞠 to nie pirotechnika jest niebezpieczna, tylko GΣPOTA.
Poniewa� g逝poty nie da si� zakazac ustawowo , to ogranicza si� dost瘼 do pirotechniki.
I tyle
G.M. |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
kastor
|
Wys豉ny: Sob Sty 12, 2008 1:43 pm Temat postu: |
|
|
| Teo napisa�: | | W tym kraju starych bab nie masz zalegalizowanej prostytucji, mi瘯kich narkotyk闚 a pirotechnik� chcesz? |
R騜nica polega na tym, 瞠 w przeciwie雟twie do tego co wymieni貫� piro nie zawze musi szkodzi� .
Przypomina mi si� przyk豉d z tego sylwestra kiedy kumpel wali� szelki z mo寮zierza. Wsz璠zie by這 pe軟o ludu (osiedlowe boisko szkolne jakie� 100 x 200 metr闚; przestrze� z kilkoma lampami), odsunelismy si� troch� na bok i zacz掖 strzela�, posz這 kilka szelek, ale jedna jaki� taka jakby niewypa�. Czekamy juz 豉dn� chwil� i przechodzi obok nas kole� z deka podpity, zbli瘸 si� do mo寮zierza, m闚imy mu, 瞠by si� odsun掖, bo chyba niewypa�, a on na to, 瞠 sprawdzi i chce kopn望, stoi nad tym mo寮zierzem i lekko go przechyla nog� (oczywi軼ie nie musz� m闚i�, 瞠 w stron� ludzi!!), nie bardzo wiemy co robi�, wi璚 gramy na czas, go軼iu si� zniecierpliwi�, nie ma g逝pich podbiegamy do niego, a mo寮zierz 逝p!! Teraz wyobra� sobie, 瞠 posz這by to w ludzi, a brakowa這 dos這wnie 2 sekund... Cz這wiek troch� popije i wydaje mu si�, 瞠 jest batman forever, albo jaka� inna czarodziejka z ksi瞛yca, a tak naprawd� to zero pomy郵unku. Kumpel oczywiscie wkurzony, bo w ko鎍u to by� jego mo寮zierz, ale kto m鏬� by przypuszcza�, 瞠 znajdzie si� jaki� kozak, kt鏎y b璠zie chcia� go kopn望 w stron� ludzi?? Je郵i wi璚 taki kto� popije i tak szaleje to pewnie to prochach by這 by jeszcze 'lepiej'. Najlepsze, 瞠 gdyby komu� si� co� sta這 to pewnie by nas zawin瘭i na komisariat, a kiedy go軼iu by oprzytomia� to pewnie nawet nie wiedzia豚y za co. Po prostu wydaje mi si�, 瞠 skoro wi瘯szo嗆 ludzi nie potrafi pi� z rozwag� to co dopiero m闚i� o paleniu trawki, kt鏎a przecie� dzia豉 znacznie mocniej.
Z piro jest nieco inaczej, bo cho� i tutaj zda瘸j� sie wypadki (wi瘯szo嗆 z niedok豉dnego przemy郵enia; przynajmniej w moim przypadku, cho� w sumie nie mia貫m 瘸dnej powa積ej sytuacji), to na og馧 nara瘸my tylko samych siebie. Swoje szeleczki odpalam, kiedy jest naprawd� pusto, a je郵i jestem z kumplem, to nigdy mu nie daj� odpali� swoich wyrob闚 (no chyba, 瞠 z p馧metrowego lontu ). _________________ Pirotechnika to nie zbieranie znaczk闚... |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
|
|
Nie mo瞠sz pisa� nowych temat闚 Nie mo瞠sz odpowiada� w tematach Nie mo瞠sz zmienia� swoich post闚 Nie mo瞠sz usuwa� swoich post闚 Nie mo瞠sz g這sowa� w ankietach Nie mo瞠sz dodawa� za陰cznik闚 na tym forum Nie mo瞠sz pobiera� plik闚 z tego forum
|