Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
clash
Do³±czy³: 17 Kwi 2007 Posty: 20
|
Wys³any: Wto Lip 03, 2007 2:26 pm Temat postu: |
|
|
Po pierwsze to nie warto kupowaæ w tym sklepie, bo ten karabinek z pierwszego odno¶nika kosztuje 300-400 z³ w innych, po za tym jest taki sobie, zale¿y jaki Ci siê trafi egzemplarz, mo¿esz nim postrzelaæ miesi±c i siê co¶ zepsuje a mo¿esz i d³uzej bez awarii.
Co do karabinka z drugiego linka to straszny badziew jest i nie warto na niego wydawaæ kasy. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jakub
Do³±czy³: 02 Lip 2007 Posty: 33 Sk±d: zza monitora
|
Wys³any: Wto Lip 03, 2007 2:44 pm Temat postu: |
|
|
A polecasz jaki¶ karabin w granicach do 600 z³ elektryk, by mo¿na by³o siê d³ugo postrzelaæ
Najlepiej jakby to by³o co¶ US Army (m16 m4 itp.)
A czy ten siê nadaje?
http://www.military.pl/?prod=3&cat=27??
Mam narazie sprê¿ynê i zale¿y mi na kupnie AEG'a
Ps. Czy móg³by¶ podaæ odno¶nik do sklepu, w którym widzia³e¶ M4 za 300- 400 z³
Z góry dziêkujê, POZDRAWIAM |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
clash
|
Wys³any: Wto Lip 03, 2007 3:43 pm Temat postu: |
|
|
Jakub napisa³: | A polecasz jaki¶ karabin w granicach do 600 z³ elektryk, by mo¿na by³o siê d³ugo postrzelaæ
Najlepiej jakby to by³o co¶ US Army (m16 m4 itp.)
A czy ten siê nadaje?
http://www.military.pl/?prod=3&cat=27??
Mam narazie sprê¿ynê i zale¿y mi na kupnie AEG'a
Ps. Czy móg³by¶ podaæ odno¶nik do sklepu, w którym widzia³e¶ M4 za 300- 400 z³
Z góry dziêkujê, POZDRAWIAM |
300-400 z³ kosztowa³ kiedy¶ M4 Well'a teraz napewno ma M4 www.gunfire.pl
Co do AEG'ów w tym przedziale cenowym to polecam Ci przejrzenie oferty www.taiwangun.com jest sporo z rodziny M4 w rozs±dnych cenach.
Skoro chcesz elektryka to na Twoim miejscu poszuka³bym jakiej¶ u¿ywki z Classic Army, albo G&P, napewno d³u¿ej Ci podzia³a nie te karabiny które pokazujesz a tak¿e te które ja wskazuje. Polecam Ci poczytanie forum www.wmasg.pl wiekszosc modeli jest tam opisana, a takze uzytkownicy wymieniaja sie uwagami. Zanim ja kupilem swojego pierwszego AEG'a to spêdzi³em 3 miesi±ce zbieraj±c informacje i zastanawiaj±c siê którego wybraæ, nie ma siê co ¶pieszyæ
(a jakby¶ zmieni³ zdanie i chcia³ co¶ z rodziny AK to mam do sprzedania nowego AK47S Cymy z najnowszej serii )
Pzdr |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jakub
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jakub
|
Wys³any: Wto Lip 03, 2007 5:35 pm Temat postu: |
|
|
A co¶ z³ego s³ysza³e¶ ??  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
clash
|
Wys³any: Wto Lip 03, 2007 6:07 pm Temat postu: |
|
|
wystarczy Ci to ¿e powiem i¿ Cybergun nie jest wido±cym producentem ASG ?  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jakub
|
Wys³any: Wto Lip 03, 2007 7:24 pm Temat postu: |
|
|
Yyy... jakim ???
No to nie mogê siê zdecydowaæ. Ma kto¶ SPRAWDZONEGO aeg'a amerykañskiej armii (ew. mo¿e byæ MP5)
Chcia³bym by by³ jaki¶ odno¶nik i cena te¿ w miarê sensowna (do 600z³)
PZDR
Zdaje siê Clash, ¿e mówi³e¶ o jakim¶ AK-47 Móg³by¶ podaæ jakie¶ szczegó³y i fotki?? |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jacek R.

Do³±czy³: 03 Wrz 2004 Posty: 1223 Sk±d: Z ³±k Arkadii a tak serio Kraków
|
Wys³any: Wto Lip 03, 2007 7:30 pm Temat postu: |
|
|
polecam elektryki od P&J: tanie i dobre. _________________ Czasem okoliczno¶ci zmuszaj± cz³owieka do porzucenia swojej dawnej dzia³alno¶ci  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jakub
|
Wys³any: Wto Lip 03, 2007 7:34 pm Temat postu: |
|
|
A masz jaki¶ link do oficjalnej strony tego producenta??
By³bym wdziêczny  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
GUN_1917 Go¶æ
|
Wys³any: Wto Lip 03, 2007 7:38 pm Temat postu: |
|
|
robiac taki malutki OT - sadze ze amerykanska armia nie uzywa Aegow
- Kup Ak 47 Cymy bedziesz zadowolony. albo mp5 sd6 tego producenta . |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jakub
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jakub
|
Wys³any: Wto Lip 03, 2007 8:14 pm Temat postu: |
|
|
GUN_1917 napisa³: | robiac taki malutki OT - sadze ze amerykanska armia nie uzywa Aegow
- Kup Ak 47 Cymy bedziesz zadowolony. albo mp5 sd6 tego producenta . |
Dziêki, ale nie gustujê w broniach ruskich  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jacek R.

|
Wys³any: Wto Lip 03, 2007 11:00 pm Temat postu: |
|
|
Jakub: spokojnie z³apiesz emke. Najwy¿ej kupco¶ ze sk³adan± tzn teleskopow±. co do gnatów: tak,to te "Pejoty". Bardzo dobre jak na ta cenê. Moim zdaniem najlepszy stosunek cena/jako¶æ na rynku. Polecam s-system oraz m16a3 czy ile¶ tam (ta najd³u¿sza). _________________ Czasem okoliczno¶ci zmuszaj± cz³owieka do porzucenia swojej dawnej dzia³alno¶ci  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zbusiu SIANOPIS
Do³±czy³: 10 Cze 2007 Posty: 25
|
Wys³any: Sro Lip 04, 2007 2:12 am Temat postu: |
|
|
A ja polece karabinek Remington M700 KJW(oczywi¶cie elektryk), z lunet± i od ¶wiêta z celownikiem laserowym Broñ boska By³a to moja pierwsza broñ z ASG, a potem g³upi po 2 miesi±cach nieu¿ywania sprzeda³em bo wpad³em w sza³ paintball'owy i do dzi¶ ¿a³ujê
Bo jednak taki karabinek to nie to samo co marker Koniec tych opowie¶ci
A co do m4 i tych wszystkich amerykañskich swoj± drog± to fajne ale na tak± broñ nie ma co ¿a³owaæ
P.S
Do dzi¶ posiadam ak-47 na spê¿ynie i o dziwo dalej dzia³a  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jakub
|
Wys³any: Sro Lip 04, 2007 7:44 am Temat postu: |
|
|
Dziêki, Jacku naprawdê mi pomog³e¶. Teraz jeszcze uzbieraæ kasê (do miko³aja wystarczy, chyba ¿e starsi poprosz± mnie ¿ebym kupi³ aparat cyf. bo oni maj± budowê i niezbyt mog± kasy wydawaæ )
I ostatnie pytanie, czy sklep Krakmana w Krakowie jest jaki¶ , no ... Sensowny? (wyposa¿enie, czy sprzedawca mi³y )
Szczerze pozdrawiam. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
clash
|
Wys³any: Sro Lip 04, 2007 7:52 am Temat postu: |
|
|
Zbusiu napisa³: | A ja polece karabinek Remington M700 KJW(oczywi¶cie elektryk), z lunet± i od ¶wiêta z celownikiem laserowym Broñ boska |
To widzê ze masz zajebistê pojêcie o broni któr± posiada³e¶.....bo jaky¶ nie wiedzia³ to jest broñ snajperska i w dodatku na gaz a nie AEG ...
Jakub napisa³: | Dziêki, Jacku naprawdê mi pomog³e¶. Teraz jeszcze uzbieraæ kasê (do miko³aja wystarczy, chyba ¿e starsi poprosz± mnie ¿ebym kupi³ aparat cyf. bo oni maj± budowê i niezbyt mog± kasy wydawaæ )
I ostatnie pytanie, czy sklep Krakmana w Krakowie jest jaki¶ , no ... Sensowny? (wyposa¿enie, czy sprzedawca mi³y )
|
Tak, nawet bardzo.
Z tych PJ bym na Twoim miejscu bra³ to http://www.taiwangun.com/index.php?str=product&prId=770
lub
http://www.taiwangun.com/index.php?str=product&prId=769
w obydwu masz szyny RIS które u³atwiaj± montaz, latarek, laserów, r±czek i czego jeszcze dusza zapragnie |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jakub
|
Wys³any: Sro Lip 04, 2007 8:15 am Temat postu: |
|
|
clash napisa³: | w obydwu masz szyny RIS które u³atwiaj± montaz, latarek, laserów, r±czek i czego jeszcze dusza zapragnie |
O szynach wiem, bo nie siedzê w tym od 5 dni tylko od miesi±ca
Je¿eli kto¶ nie wydzia³ to polecam:
http://www.youtube.com/watch?v=_8hq6pXOmzg
Na pocz±tku jaka¶ paba pier****** o bzdurach, ale potem siê zaczyna
Pozdro |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jacek R.

|
Wys³any: Sro Lip 04, 2007 10:56 am Temat postu: |
|
|
Hahaha m700 to po pierwsze gaziak ( bolt action w dodatku) a po drugie gnat którego nikomu bym nie poleci³ Gazowe snajperki to pomy³ka. Ponadto KJW s³ynie z jako¶ci a w³a¶ciwie z jej niskiego poziomu Za takakasê polecam elektryki od pejota. Osobiscie polecam m16a3: d³uga lufa a i szyna jest na kolimator. Moim zdaniem JEDNA szyna wystarcza. Bo niby co zamontujesz na pozosta³ych? _________________ Czasem okoliczno¶ci zmuszaj± cz³owieka do porzucenia swojej dawnej dzia³alno¶ci  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
clash
|
Wys³any: Sro Lip 04, 2007 11:18 am Temat postu: |
|
|
Jacek R. napisa³: | Hahaha m700 to po pierwsze gaziak ( bolt action w dodatku) a po drugie gnat którego nikomu bym nie poleci³ Gazowe snajperki to pomy³ka. |
Zale¿y jakie, M700 AICS Tanaki jest dobra, to samo z M700 Police te¿ z Tanaki
Cytat: | Moim zdaniem JEDNA szyna wystarcza. Bo niby co zamontujesz na pozosta³ych? |
Jeszcze jakie¶ pytania ?
Ostatnio zmieniony przez clash dnia Sro Lip 04, 2007 1:15 pm, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jakub
|
Wys³any: Sro Lip 04, 2007 1:06 pm Temat postu: |
|
|
A o czym wy tak naprawdê gadacie??
Posiada kto¶ info jaka jest d³ugo¶æ kolby (osobno) i tego przedniego, no.. os³ony ch³odnicy czy jako¶ tam karabinku m16a3 J&P??
Pozdro  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|