Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Piro

Do³±czy³: 24 Gru 2006 Posty: 83 Sk±d: test
|
Wys³any: Nie Maj 27, 2007 4:00 pm Temat postu: |
|
|
necro napisa³: | Niestety nie ma drogiej snajperki. Te wszystkie super snajpy za 300z³ maj± zasiêg jak AEGi. |
Przepraszam ale s± snajperki AEG a co do ceny to jest 1 snajperka co kosztuje ok 6500z³ mo¿na sobie sprawdziæ na asgshop.pl M82A1 oczywi¶cie to jest cena z ca³ym gearboxem który bêdzie mia³ z 550fps. Polecam strzeaæ tylko na semi bo szkoda zêbatek. Jest to druga najdro¿sza broñ jak± widzia³em pierwsza jest do minigun od Stara za 16000z³ (ma 6 obrotowych luf)
P.S ja mam MP5A5 oczywi¶cie metal Gearbox _________________ "Sztuczna inteligencja jest lepsza od naturalnej g³upoty" - Murphi |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
necro
Do³±czy³: 01 Maj 2006 Posty: 67
|
Wys³any: Nie Maj 27, 2007 4:08 pm Temat postu: |
|
|
Napisa³em ZASIÊG jak AEG... Przeczytaj |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
krzysiekfb

Do³±czy³: 10 Gru 2006 Posty: 1 Sk±d: ten huk
|
Wys³any: Nie Maj 27, 2007 5:00 pm Temat postu: |
|
|
Jacek R. napisa³: | Ruger to cha³a i dla tego zrazi³es sie do gaziaków. |
nie powiedzia³ bym tak. mam rugera i strzelam siê nim ju¿ od ok 8 miechów i stwierdzam ¿e to b. dobra broñ zw³aszcza na taktykê zielon± któr± preferujê, jedynie do cqb troche za mocna. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
GUN_1917 Go¶æ
|
Wys³any: Nie Maj 27, 2007 5:12 pm Temat postu: |
|
|
chlopie mialem rugera - zjebal mi sie magazynek - kupiel drugi - tez sie zjebal - gaziaki sa do kitu |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
clash
Do³±czy³: 17 Kwi 2007 Posty: 20
|
Wys³any: Pon Maj 28, 2007 2:58 pm Temat postu: |
|
|
Piro napisa³: | necro napisa³: | Niestety nie ma drogiej snajperki. Te wszystkie super snajpy za 300z³ maj± zasiêg jak AEGi. |
Przepraszam ale s± snajperki AEG a co do ceny to jest 1 snajperka co kosztuje ok 6500z³ mo¿na sobie sprawdziæ na asgshop.pl M82A1 oczywi¶cie to jest cena z ca³ym gearboxem który bêdzie mia³ z 550fps. Polecam strzeaæ tylko na semi bo szkoda zêbatek. Jest to druga najdro¿sza broñ jak± widzia³em pierwsza jest do minigun od Stara za 16000z³ (ma 6 obrotowych luf)
P.S ja mam MP5A5 oczywi¶cie metal Gearbox |
Barret na asgshopie to nic innego jak konwersja, jak to kupisz to nie postrzelasz, bo brakuje cze¶ci takich jak wlasnie gearbox, przeczytaj uwaznie opis przedmiotu... |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jacek R.

Do³±czy³: 03 Wrz 2004 Posty: 1223 Sk±d: Z ³±k Arkadii a tak serio Kraków
|
Wys³any: Pon Maj 28, 2007 5:00 pm Temat postu: |
|
|
Dok³adnie. Heheh sk±d ja to znam: tania snajperka. To sie nazywa oksymoron: miêkki kamieñ, jasny mrok, m³oda staruszka... Albo tania albo snajperka. Nie ma tanich snajperek. Jesli chodzi o bolt action to raczej maruzen, L96 czy jako¶ tak. Do tego tunning.
Sauer jednak jest replika z niskiej pó³ki. Tzn powiem tak: kto¶ kto strzela sie z kolegami z replikami tej samej klasy tego nie widzi. Ale ja osobiscie jesli mia³ bym za tak± kasê co¶ kupic kupi³ bym uzywan± VSR (co swoj± drog± uczyni³em ). Jako¶æ wykonania, trwa³o¶æ elementów, celno¶æ i zasiêg to jest to co jest najwazniejsze w replice.
Pozdrawiam Jacek R. _________________ Czasem okoliczno¶ci zmuszaj± cz³owieka do porzucenia swojej dawnej dzia³alno¶ci  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
p8p8

Do³±czy³: 16 Pa¼ 2005 Posty: 180 Sk±d: granica UE.. taki kraj Polska mo¿e kto s³ysza³ :D
|
Wys³any: Pi± Cze 22, 2007 4:12 pm Temat postu: |
|
|
mam zamiar nabyæ ow± broñ asg http://www.allegro.pl/item205568418_gwintowany_elektryk_kalasznikow_ak47_paintball.html
i mam mianowicie do ludzi znaj±cych siê na tych sprawach nastêpuj±ce pytania
-czy ta broñ jest warta swojej ceny
-jaka jest jej ¿ywotno¶æ
-mo¿e kto¶ w³asnorêcznie strzela³ z tego modelu co s±dzi o nim
za wszystkie odp. z góry dziêki i pozdro
p8p8 _________________ ju¿ siê w to nie bawie, jedynie doradziæ co¶ moge.... |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
GUN_1917 Go¶æ
|
Wys³any: Pi± Cze 22, 2007 6:09 pm Temat postu: |
|
|
powiem tak na nic sensownego to nie wyglada..
po tej cenie to mozna co najwyzej cos co strzela na 20 m kupic i z plastikowym GB swojej ceny to nie warte. .. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
necro
Do³±czy³: 01 Maj 2006 Posty: 67
|
Wys³any: Pi± Cze 22, 2007 9:59 pm Temat postu: |
|
|
Nie jest warta ni centa.
¯ywotno¶æ 2 tyg.
Do tego sklep do bani.
Nie ma elektryków poni¿ej 400 (w porywach do 350) |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
GUN_1917 Go¶æ
|
Wys³any: Pi± Cze 22, 2007 10:05 pm Temat postu: |
|
|
Jest Glock 18 Cymy bardzo przyzwoita rzecz 200 i masz elektryka - gorzej z jego energia ale na te 20 -25 wysmienity |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
p8p8

Do³±czy³: 16 Pa¼ 2005 Posty: 180 Sk±d: granica UE.. taki kraj Polska mo¿e kto s³ysza³ :D
|
Wys³any: Sob Cze 23, 2007 4:01 pm Temat postu: |
|
|
tak siê sk³ada ¿e naszym poligonem jest stary ogromny kompleks fabryczny wiêc broñ o bardzo du¿ym zasiêgu jest zbêdna
mo¿e macie jeszcze jakie¶ podobne propozycje
zastanawia³em siê te¿ nad jakim¶ shotgunem macie mo¿e jakie¶ sprawdzone propozycje _________________ ju¿ siê w to nie bawie, jedynie doradziæ co¶ moge.... |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
GUN_1917 Go¶æ
|
Wys³any: Sob Cze 23, 2007 5:15 pm Temat postu: |
|
|
z tanich dobrym shotgunem jest silvershotgun wyglada jak zabawka ale po malym tuningu wizualnym i dostawieniu castolufki wymiata -za cene w sumie 30zl ... mozesz tez sprobowac z M47 firmy duble eagle .. sa niezle - ps P8 gdzie jest ten kompleks jesli mozna spytac ?? masz jakies fotki  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
DJ MHz

Do³±czy³: 06 Sie 2004 Posty: 380 Sk±d: z domu do lasu z Minelabem Sovereign GT i fiskarsem :)
|
Wys³any: Sob Cze 23, 2007 7:50 pm Temat postu: |
|
|
Mo¿na te¿ przerobiæ tani mp-40 za 15 z³ w sklepach :] , doci±¿yæ o³owiem, za³ataæ zbêdne dziury, pomalowaæ i ju¿ gites jak z wojny :] _________________ www.polkowice.xbr.pl |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Piro

|
Wys³any: Sro Cze 27, 2007 1:29 pm Temat postu: |
|
|
Ludzie nie kupujcie tych shotgunów z allegro. To s± takie zabawki dla dzieci. Jak nie macie w co "zainwestowaæ" kasy to sobie odczynniki kupcie. A co do broni bo kupcie sobie pistolety gazowe. Za 120z³ ju¿ mo¿na kupiæ na Tu
Ja sam ma MP5A5 i jestem zadowolony. _________________ "Sztuczna inteligencja jest lepsza od naturalnej g³upoty" - Murphi |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
p8p8

|
Wys³any: Czw Cze 28, 2007 7:19 am Temat postu: |
|
|
hodzi mi o co¶ z czego mo¿naby fajnie i d³ugo postrzelac nie inwestuj±c przy tym zbyt wiele kasy (na odczynniki pini±dze zawsze sie znajd± bo poprostu nie ma innej opcji ) _________________ ju¿ siê w to nie bawie, jedynie doradziæ co¶ moge.... |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
GUN_1917 Go¶æ
|
Wys³any: Czw Cze 28, 2007 10:34 am Temat postu: |
|
|
no to glock 18c Cymy strzela w dobrze - jest w miare tani - ok 190 zl to nie duzo za elektryka - nie marunuje tyle kul co normlany AEG -mozliwosc siania seria czego chciec wiecej .. jedyna wada to mala moc no ale cos za cos ... |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Piro

|
Wys³any: Czw Cze 28, 2007 10:10 pm Temat postu: |
|
|
p8p8 napisa³: | hodzi mi o co¶ z czego mo¿naby fajnie i d³ugo postrzelac nie inwestuj±c przy tym zbyt wiele kasy |
Fajnie to mo¿e i tak ale d³ugo nie bo to co¶ siê zazwyczaj rozwala po nieca³ym mie¶±cu (wiem bo u mnie jedna osoba ma ju¿ 4 z kolei) Glock cymy mo¿e ostatecznie byæ. _________________ "Sztuczna inteligencja jest lepsza od naturalnej g³upoty" - Murphi |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
GUN_1917 Go¶æ
|
Wys³any: Czw Cze 28, 2007 10:20 pm Temat postu: |
|
|
no nie jest to tytan mocy ale jak sie chce miec cos co posluzy te 2 lata co najmniej to tylko glock pozostaje .. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jacek R.

Do³±czy³: 03 Wrz 2004 Posty: 1223 Sk±d: Z ³±k Arkadii a tak serio Kraków
|
Wys³any: Pi± Cze 29, 2007 4:37 am Temat postu: |
|
|
Sprê¿yny od TM. Nie do zdarcia Uzywan± mp5A3 zdaje sie mozna dorwaæ za 150z³ i ¶migaæ nia kilka lat. _________________ Czasem okoliczno¶ci zmuszaj± cz³owieka do porzucenia swojej dawnej dzia³alno¶ci  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jakub
Do³±czy³: 02 Lip 2007 Posty: 33 Sk±d: zza monitora
|
|
Powrót do góry |
|
 |