Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Achtung

|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 5:06 pm Temat postu: |
|
|
taaaa co Ty powiesz? jeśli to była by prawda cuda by istniały:p sąsiad po głupim skaleczeniu opuszka nie ma czucia. _________________ wierzący nie praktykujący 
Ostatnio zmieniony przez Achtung dnia Nie Maj 20, 2007 7:41 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Jacek R.

Dołączył: 03 Wrz 2004 Posty: 1223 Skąd: Z łąk Arkadii a tak serio Kraków
|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 4:56 am Temat postu: |
|
|
Przypomniało mi się jak kiedys odpalalem fabryczna gwiazdkę w szczypcach labratoryjnych dł około 50cm. Ta wzięła i wyskoczyła i spadła mi na rękę :/ niemiłe i boli ale zyję. _________________ Czasem okoliczności zmuszają człowieka do porzucenia swojej dawnej działalności  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Chrobry
|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 9:04 am Temat postu: |
|
|
Opuszki sie regeneruja niestety znam to z autopsji .Co komu pisane to bedzie znam ludzi ktorzy wychodzili calo z niesamowicie pogientych samochodow i bylem na pogrzebie kolegi ktory sie przewrocil . Moge dodac tylko ze w zaden sposob nie zachecam do brawury ale czesto strach moze nam stwozyc zagrozenie. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
k00ler

|
Wysłany: Sro Kwi 25, 2007 7:25 pm Temat postu: |
|
|
Najlepiej wszystie piro-eksperymenty robić na świeżym powietrzu. To najbezpieczniejsze,  _________________ Pozdrawiam, k00ler |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Achtung

|
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 4:59 pm Temat postu: |
|
|
no nie, takiego kretyna to nie widziałem w życiu:
http://www.youtube.com/watch?v=qXqUIHdxNgk
żeby nie było, to mnie nie śmieszy. ciekawe czy ten łeb słyszał kiedyś o bhp? _________________ wierzący nie praktykujący  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
IrkaceK

|
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 5:11 pm Temat postu: |
|
|
Przykre, ale prawdziwe... Moim zdaniem powinni na serwisach typu youtube wprowadzic zakaz zamieszczanie pirotechniki. I tak wiekszosc osob (u nas jak i u ussmanow) wrzuca swoje filmy na prywatne serwery, a taka dostepnosc i popularnosc amatorskich piro filmow o tak zatrwazajaco niskim poziome bhp tylko wplywa ujemni na stosunek wladz i innych obywateli do tego hobby. W sumie amerykance maja juz efekty takiego gowniarstwa. Z tego co sie doczytalem to wprowadzono u nich ograniczenia na ilosc lontu na rok jaka moze kupic osoba prywatna. Podobnie ze wszystkimi odczynnikami itp.
Pozdrawiam _________________ Koniec z praktyka amatorska
www.PyroGarage.pl - Akcesoria pirotechniczne, odczynniki oraz lonty! |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|