Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tyczka

|
Wysłany: Czw Gru 21, 2006 1:56 pm Temat postu: |
|
|
o zgrozo jak ja nie nawidzę tej bezmyślności... już w innym temacie o tym pisałem: co wam odbiło z tymi pieprzonymi rapidami i innymi gównami. czemu nie założycie w pożądnego darmowego serwera ftp chociaż by na www.ovh.pl
nie mogłem się powtrzymać bo szlag mnie już trafia z rapidem. zresztą tu już zeszliśmy z tematu więc mój i post wyżej do kasacji.
a tak wogóle to też życzę wesołych świąt |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
R4PT0R
|
Wysłany: Czw Gru 21, 2006 2:05 pm Temat postu: |
|
|
ok dziex mam nastanie tylko starmina takiego kijowego troche ale go wrzuce zeby nie bylo ze nic nie robie:P
http://rapidshare.com/files/8391720/HPIM1142.MPG powinno byc git nie wim czy dziala jak co to powiedzcie czy dziala ...a i to byla tylko proba lifta a skala to po lewej stronie jest slup telefoniczny... tylko mi nie bluzgac ze kijowy tak jak mowie proba lifta pozdrawiam _________________ tak wlasnie, jestes kolejnym idiota ktory czyta ten opis.... :p |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kemal && ( 2-gie ostrzeżenie )

|
Wysłany: Czw Gru 21, 2006 4:01 pm Temat postu: |
|
|
A ja mam 10 szelek 2 cale i nie musze kupować jakiś tam słabych... czekam jeszcze na reszte odczynników bo musze zrobić jakieś 4-5 wulkanów i troche głośniejszych petard bo MW nie będe robił bo za mocne w mieście  _________________ tak naprawde mi się to śni, w domu nie pozwalają mi nieczego dotknąć ostatnio rozwaliłem prostownik! |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Nostra

|
Wysłany: Czw Gru 21, 2006 4:49 pm Temat postu: |
|
|
a ja mam 100 szelek 5"... może ktoś rzuci fotką bo sorry ale nie wierzę... ja dostalem właśnie nowego cyfraka z ekstra filmami, więc zarzucę zdjęcia niedługo...
do autora wyżej, myślisz ze Twoje szelki lepsze od komercyjnych?  _________________
 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
R4PT0R
|
Wysłany: Czw Gru 21, 2006 5:09 pm Temat postu: |
|
|
nostra zazuce ci za jakies 3 dni bo stary wtedy przyjezdza...a nie mam czym zrobic zdjec.... _________________ tak wlasnie, jestes kolejnym idiota ktory czyta ten opis.... :p |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tyczka

|
Wysłany: Czw Gru 21, 2006 5:51 pm Temat postu: |
|
|
to ja może zarzucę zdjęciem . Może i nie jest tego za dużo ale postarałem się o najróżniejsze efekty w hurtowni jeszcze nie byłem ale mam zamiar się wybrać w najbliższym czasie. |
|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią Gru 22, 2006 10:49 am Temat postu: |
|
|
Zgjęcie wrzuce coś przed sylwesetem bo brat ma aparat a filmik po sylwku _________________ tak naprawde mi się to śni, w domu nie pozwalają mi nieczego dotknąć ostatnio rozwaliłem prostownik! |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Nostra

|
Wysłany: Sob Gru 23, 2006 10:01 pm Temat postu: |
|
|
jeśli ktoś miał to jaki jest efekt wyrzutki Monstrum i Night Invader z Lidla?  _________________
 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Gru 24, 2006 10:11 am Temat postu: |
|
|
Miałem tą Monstrum i efekt taki sobie raczej na sylwestra się nie nadaje bo troche za słabe nie radze kupować a tej drugiej nie widzałem. _________________ tak naprawde mi się to śni, w domu nie pozwalają mi nieczego dotknąć ostatnio rozwaliłem prostownik! |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kilo

|
Wysłany: Nie Gru 24, 2006 10:13 am Temat postu: |
|
|
Kemal napisał: | Miałem tą Monstrum i efekt taki sobie | Fachowe podejście do sprawy, nie ma co :/ Już wszyscy wiedzą jaki jest tego efekt wizualny.
Ps. Ktoś wie co się dzieje z VMC ??? Czy to tylko mnie siadło ??? _________________ 'Life is what happens when we plan to do other things' - John Lennon |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
R4PT0R
|
Wysłany: Nie Gru 24, 2006 4:05 pm Temat postu: |
|
|
no juz nam poszlo 20 szelek 1,5" bo kurcze nie moglismy lifta ustawic dobrze i kumpel zle je robil w srodku ale juz wszystko jest spoko niedlugo dam fotki...kurcze chcemy zrobic szelki 4" do rury setki (100mm) nie wiem jakiej grubosci dac scianki pomozcie tak zeby byl dobry rozrzut i nie wiem tez jaka fi szelki dac...nigdy sie z szelkami tak duzymi nie bawilem...jako burst bedzie pcz albo h3 nie wiem jeszcze....
pozdrawiam i zycze smacznej choinki _________________ tak wlasnie, jestes kolejnym idiota ktory czyta ten opis.... :p |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Achtung

|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 2:56 pm Temat postu: |
|
|
to i ja pokaże co znalazłem w necie aczkolwiek człowiek który to robił stwierdził że miał by dużo więcej piro gdyby był odrobinę bardziej cierpliwy. no ale w koncu jest jeszcze kilka dni. pare fotek i parę filmów z testami gwiazdek itd. szkoda że wczorajszych nie sfilmował www.members.lycos.co.uk/frextre/piro/sylwek/ _________________ wierzący nie praktykujący  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Albsup
|
Wysłany: Czw Gru 28, 2006 10:21 am Temat postu: |
|
|
Co robiłem w Święta:
Odpaliłem 3 wulkany FONT Super Power'a
Ładny efekt, choć krótki
Oraz 2 wyrzutnie Hestii HE0142
Efekt: Fontanna, kometki kolorowe przechodzące w mały rozprysk kulek ze snopem iskier
Dzisiaj dokupiłem stuffu:
 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
krissmann
|
Wysłany: Czw Gru 28, 2006 12:01 pm Temat postu: |
|
|
A odpalał ktoś już moździeż hestii?? dziś kupiłem sobie takowy i jestem ciekaw efektu. W zestawie: moździeż i 12 szelek kulistych  _________________
Piszę poprawnie po polsku |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
szpaner

|
Wysłany: Czw Gru 28, 2006 7:01 pm Temat postu: |
|
|
ja w tym roku chyba nic nie kupię. Teraz jestem w domu, mam pod ręką swój niesamowicie prymitywny, ale jednak warsztat, kilka pomysłów...
W budowie mam kilka wulkanów, flar, świecę dymną i coś co mam nadzieję że poleci... mimo, że moje dotychczasowe doświadczenia z SR nie były zbyt widowiskowe. _________________
 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kapucino

|
Wysłany: Czw Gru 28, 2006 8:01 pm Temat postu: |
|
|
ja ze swoich wyrobów to mam wulkanik 15 cm wysokość 7.5 u podstawy. skład to saletre i cukier jako napęd. do tego trochę pyłu fe. z 2 łyzeczki proszku Fe, węgiel pył i węgiel drobne kawałki. wulkan ciężki jak cholera tylko nie wiem czy dysza wytrzyma to wszystko w planach mam też B&T (modyfikowana lekko) 200g. i jeszcze zrobie ok 5-7 bączków z kapselków i połączę lądzikiem by jeden po drugim startowały jeszcze jak coś ciekawego wpadnie do głowy to też zrobię.
z kupnych mało mam bo tylko 35 zł dostałem ale może coś jeszcze dokupię _________________ GG: 3575667
 |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Czw Gru 28, 2006 9:17 pm Temat postu: |
|
|
Mam pytanie jaka petarda jednostrzałowa jest najlepsza chodzi mi o te co są wielkosci k0201 jakiej firmy żeby siarka o potarciu o draske sie nie kruszyłą
Ostatnio zmieniony przez Gość dnia Pią Gru 29, 2006 12:20 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
krissmann
|
Wysłany: Czw Gru 28, 2006 10:18 pm Temat postu: |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
maxlam Gość
|
|
Powrót do góry |
|
 |
krissmann
|
Wysłany: Pią Gru 29, 2006 3:35 pm Temat postu: |
|
|
heh nie chciałbym trzymać takiej w ręku jak wybucha A dziś na rynku widziałem petardy wielkości 3 achtungów, sprzedawane przez jakąś rosjanke  _________________
Piszę poprawnie po polsku |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|