|
FORUM.PIROTECHNIKA.ONE.PL Forum Pirotechniczne
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast瘼ny temat |
| Autor |
Wiadomo嗆 |
Nostra

Do陰czy�: 10 Cze 2006 Posty: 200
|
Wys豉ny: Pon Gru 11, 2006 5:10 pm Temat postu: |
|
|
tak... w moim przypadku by這 tak samo... wydaje si� 瞠 b璠zie kruche no ale po zaschni璚iu tych x warstw korpus pokrywa taka "pierzynka" (nie mialem inaczej jak nazwac ) kt鏎a jest mi瘯ka, a skoro okrywa ca造 korpus ci瞛ko jest mu si� rozpa嗆 z dobr� fragmentacj�... _________________
 |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
macabra
Do陰czy�: 16 Sty 2005 Posty: 31 Sk康: Pu速usk
|
Wys豉ny: Pi� Gru 22, 2006 2:35 pm Temat postu: |
|
|
Nareszcie uda這 mi si� zgra� materia� wakacyjny na komputer, no i my郵�, 瞠 mam si� czym pochwali�. Co prawda sfilmowane jest to marnie ale po obr鏏ce co� tam wida�. Moje wakacyjne testy mia造 na celu osi庵ni璚ie kulistego rozrzutu w szelkach kulistych 3 calowych, dodatkowo opanowa貫m sztuk� robienia szelek cylindrycznych 2 calowych. Na gwiazdkach si� nie skupia貫m –efekty dopracuj� kiedy indziej…Korpusy do szelek robi貫m wed逝g tego co pisa� Artpi w temacie: „szelka kulista –projekt obudowy” tektur� klei貫m „rakolem d25” poleconym przez Wiktorsa i ca這嗆 prasowa貫m w prymitywnym urz康zeniu kt鏎e wida� na fotce :
a oto gotowe korpusy
op騧niacz to VISCO zabezpieczony sznurkiem dodatkowo obwini皻y stopin� prochow� wyci庵ni皻� z komercyjnego Quick Fuse’a (tego akurat nie wida� na poni窺zych fotkach):
Materia� rozrywaj帷y to H3 posypany fotob造skiem:
A tu jeszcze foty gwiazdek i korpusu do szelki 2’’ cylindrycznej:
No i najwa積iejsze czyli film :
http://download.yousendit.com/78F237CD609A6A61
http://rapidshare.com/files/8512684/szelki_by_macabra.avi.html
http://video.google.pl/videoplay?docid=-8735383463666231993&hl=pl
Wnioski:
1. najwa積iejsze do osi庵ni璚ia dobrego rozrzutu jest opr鏂z dobrego korpusu i bursta-> obklejenie – nie b璠� si� jednak rozpisywa� na ten temat bo ka盥y powinien do tego doj嗆 sam metod� pr鏏 i b喚d闚
2. efekt „TT" 幢e wygl康a w po陰czeniu z innymi gwiazdkami” (kometk� kt鏎� wida� w pierwszej szelce „tt” na moim filmie da貫m do tej szelki przypadkiem – mia豉 by� w efekcie „silver wave” ale po prostu po sklejeniu p馧kul zapomnia貫m co jest w 鈔odku
i kolejny film : http://video.google.pl/videoplay?docid=5850667969246829642&hl=pl
Ostatnio zmieniony przez macabra dnia Pi� Gru 29, 2006 9:12 pm, w ca這軼i zmieniany 3 razy |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
koman

Do陰czy�: 09 Kwi 2006 Posty: 58
|
Wys豉ny: Nie Gru 24, 2006 10:45 pm Temat postu: |
|
|
witam.
dzisiaj polecia豉 nast瘼na szelka .
kulista 2".
gwiazdy: silver wave
waga: 38g
brust: H3
lift: 13g granulatu p.cz.
tak wygl康a豉:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/3dd6db9ca2419b07.html
wnioski:
zesz貫m do 13g granulatu p.cz ( jest robiony bez kulowca). 2 opu幡iacze s� przydatne, bo s康z帷 po ilo軼i iskier z opu幡iacza to odpali� tylko 1.
i najwa積iejsze. zerowa zapalno嗆 . silver wave na NClaku poprostu sie nie zapali造.
wysoko嗆 dobra.
edit:
Macabra, chyba chodzi Ci o pirmer?
edit2:
Nostra, teraz ju� wiem. ale mysla貫m 瞠 gwiazdy na chloranie b璠� 豉twiej zapalne...
nie pisze nowych post闚 a edytuje bo to nie temat o gwiazdach.. _________________ obecnie koniec z piro
Ostatnio zmieniony przez koman dnia Sro Gru 27, 2006 6:55 pm, w ca這軼i zmieniany 2 razy |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
macabra
|
Wys豉ny: Pon Gru 25, 2006 12:10 am Temat postu: |
|
|
znam ten problem, ale opanowa貫m sztuk� dobrego primerowania gwiazdek na NClaku, oczywi軼ie chodzi mi o efekt "silver wave", o ile pami皻am uzywa貫m p.cz z dodatkiem PAMu i dextryny Jak znajde dok豉dne proporcje tego primera to rzuce na forum 
Ostatnio zmieniony przez macabra dnia Czw Gru 28, 2006 2:11 am, w ca這軼i zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
Nostra

|
Wys豉ny: Sro Gru 27, 2006 5:38 pm Temat postu: |
|
|
Koman... wszystko ok ale chcesz powiedzie� 瞠 nie da貫� primera do silver闚? i jeszcze si� dziwisz do prawie ka盥ego rodzaju potrzebny albo przydatny jest primer. _________________
 |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
bono13

Do陰czy�: 13 Lis 2004 Posty: 50
|
Wys豉ny: Sro Gru 27, 2006 7:26 pm Temat postu: |
|
|
moje spostrze瞠nie to to , 瞠 nawet je郵i gwiazdy maj� du穎 utleniacza i s� 豉two zapalne to w szelkach bez primera si� nie obejdzie, czym szybszy burst i lepsza fragmentacja korpusu tym gorzej z zapalno軼i� gwiazdek. dobry primer to podstawa.
Pozdro  |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
Nostra

|
Wys豉ny: Sro Gru 27, 2006 8:18 pm Temat postu: |
|
|
no tak, jak kto� bardzo dok豉dny to i do np. chryzantem czy TT daje primer... moim zdaniem tego typu gwiazdy, np w璕lowe czy z chloranem(mieszanki zawieraj帷e kclo3/c itp) nie wymagaj� primera... a zapalno嗆 i tak powinna by� ponad 3/4 dla pcz czy h3... fb pomijam bo po這wa to si� rozbije a druga nie zapali  _________________
 |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
bono13

|
Wys豉ny: Sro Gru 27, 2006 8:44 pm Temat postu: |
|
|
i tu sie nie zgodze w pelni
uwa瘸sz ze gwiazdy na kclo3 nie wymagaja primera, ostatnio w szelce 3" mialem 2rodzaje gwiazd : TT i niebieskie od irkacka (zawieraja 60% kclo3 i sa bardzo latwo zapalne) oba rodzaje bez primera , efekt byl taki ze odpalily tylko TT ani jednej niebieskiej gwiazdy nie bylo sladu (mozliwe ze je rozkruszylo) burstem byla herbatka z Pcz z malutka torebka FB (ok 0,5g)
druga pr鏏a : mialem 2 wyrzutnie gwiazdek : jedna z primerowanymi gwaizdami czerwonymi , druga wlasnie z owymi niebieskimi . Efekt : w pierwszej piekne czerwone niebo, druga : tylko jedna gwiazka (a mo瞠 raca ) niebieska
dlatego ja obstawiam przy swoim , aby wiekszo嗆 wiazd primerowac. nie jest tro wcale m璚z帷e je郵i np gwiazdy toczymy , wtedy , kiedy juz mamy gwiazdy odpowiedniej wielkosci to wrzucamy je do miski , spryskujemy woda , posypujemy primerem (w moim wypadku Pcz z Mg) i wszystko
Pozdro |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
Nostra

|
Wys豉ny: Sro Gru 27, 2006 9:05 pm Temat postu: |
|
|
w豉郾ie ten nawias w moim po軼ie... mieszanki zawieraj帷e np. kclo3/c... spotka貫m si� teraz z mieszank� zielon�, kclo3/ba(no3)2/c lub jeszcze mg dochodzi i kno3... one s� same w sobie primerem mo瞠 幢e si� wyrazi貫m, bo przecie� i wspomniane silver wave s� z kclo3... ale ju� powinno by� jasne
osobi軼ie nigdy do TT, chryzantem, zielonych, nie stosowa貫m primera... do reszty stosuj�... a co do primerowania... toczone 豉two si� primeruje, ale w pumped ze strzykawki to mnie nieraz szlak trafia... ci瞛ko mi zachowa� oryginaly kszta速 walca...
hmm to raczej temat o szelkach bardzo ciekawa rozmowa ale mo瞠 by j� powolo konczy�  _________________
 |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
Piroman2

Do陰czy�: 12 Maj 2002 Posty: 834 Sk康: z mo寮zierza ;)
|
Wys豉ny: Sro Gru 27, 2006 11:34 pm Temat postu: |
|
|
Bono13, masz * wi璚ej, dobry wniosek z tym瞠 czym mocniejsza fragmentacja i 豉d. rozrywaj帷y, tym gorzej z zapalno軼i�.
I dobrze m闚isz co do gwiazd z chloranem i primerem..
Czerwona Lancastera, jak i Z馧ta nie dawa造 mi w 2" wi瘯szej zapalno軼i ni� 5 czy 6.. dlatego musze primerowa�.
Wszystko zale篡 od reszty, a komercja prawie wsz璠zie daje primer.
Cho� TTetki, Gwiazdy oparte na Pcz, mo積a sobie jednak naprawd� podarowa�..
troszk� nale篡 wyczy軼i� i poskraca� nasze posty.. ten m鎩 mo積a wyrzuci�.
pzdr.
P2 _________________ Szelka jest ma造m nasionkiem, z kt鏎ego na niebie wyrasta pi瘯ny kwiat. |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
macabra
|
Wys豉ny: Czw Gru 28, 2006 1:59 am Temat postu: |
|
|
Trochu mnie to drazni 瞠 za powt鏎zenie oczywistych wniosk闚 - czesto wa趾owanych na forum co do primerowania i co do tego ze szybszy i mocniejszy burst = mniejsza zapalno嗆 mozna tak 豉two dosta� gwiazdk� Prawda jest taka ze kto dzia豉 a nie tylko przekomarza si� ten dobrze wie kiedy stosowac primer a kiedy mo積a to ola�. Ostatnio na forum ma這 film闚 z udanymi szelkami, przybywa za to teoretyk闚... chociaz z drugiej strony da si� zauwa篡� ze kolega bono 13 co� tam praktycznie testuje,wi璚 mam nadziej� 瞠 pochwali si� czym� w najblizszej przysz這軼i...
P.S. Piromanie2 jak znajdziesz chwil� to prosi豚ym Ci� o skomentowanie moich szelek z poprzedniej strony, bo jako ze si� bardzo dobrze znasz to Twoja krytyka b璠zie mi pomocna.
Pozdrawiam i przepraszam ze marudze ale troch� pijany jestem...
post do kasacji! |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
koman

Do陰czy�: 09 Kwi 2006 Posty: 58
|
Wys豉ny: Czw Gru 28, 2006 1:52 pm Temat postu: |
|
|
i tak do czyszczenia i tak...
Nostra.
ja pumped primeruje odrazu po odci璚iu. poprostu wrzucam gwiazdki do p.cz lub H3. _________________ obecnie koniec z piro |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
bono13

|
Wys豉ny: Czw Gru 28, 2006 3:19 pm Temat postu: |
|
|
Witam!
tutaj jest filmik z tej szelki o ktorej pisalem. mia豉 gwiazdy TT i niebieskie (豉twozapalne , z du瘸 ilo軼i� utleniacza) . Konstrukcja szelki by豉 taka , 瞠 g鏎na po這wa mia豉 gwiazdy niebieskie a dolna TT.burst to Pcz z torebk� FB (0,5 g) niestety ale dalem zbyt ma這 lifta .
http://bono13.ovh.org/22.XII.06%20Szelka%20TT%20&%20BlueX.MOV
przy tej szelce osi庵n掖em zadowalaj帷� fragmentacje, mog� puzniej wrzuci� zdj璚ie pozosta這軼i po korpusie.
Pozdro  |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
Piroman2

|
Wys豉ny: Czw Gru 28, 2006 10:49 pm Temat postu: |
|
|
Dzi瘯uej za zaufanie co do mojej wiedzy Macabra.
Jeszcze raz obejrza貫m Tw鎩 i teraz pauzuj帷 jade z opini�..
Szkoda jak sam wiesz, 瞠 film nie jest lepszej jako軼i, ma造 ekranik, szelki czasami zajmuj� ca造 ekran, a to te� sprawia 瞠 nie ma wielkiego por闚nania (r騜ne zbli瞠nia) .. w og鏊e co tutaj b璠e gada� - z szelkami to jest cholernie cie磬o na filmach. Nawet na moich dobrej jako軼i, widzie� to na 篡wo to co innego, wtedy si� naprawd� czuje wielko嗆.
3" kula, TT ok.
inne kule kt鏎e dalej lec� te� dobre.. WIDA� 瞠 kuleczki s� ju� prawie Twoje, cho� jest jeszcze charakterystyczny efekt tzw. parasolki (sam to tak nazwa貫m) - gwiazdki szybko lec� po 逝ku. Poprawi� moc, mo瞠 troszk� fb do 鈔odka lub poprawienie korpusu, czy okleiny - mo積a poprawi� to na wiele sposob闚.
Chyba 瞠 takie Ci pasuj�..
Z mixem gwiazd ju� gorsza sprawa.. ale wiem, 瞠 z kolorowymi jest trudniej:) Trzeba si� bawi� z primerem.. czasami gwiazdki z pozoru 豉two zapalne nie id� w szelce - o czym ju� by豉 mowa wy瞠j.
Wsz璠zie, gdzie gwiazdy typu >streamer< to wychodzi 豉dny efekt, rozprysk (ewentualnie usuni璚ie efektu parasolki) i zapalno嗆 ok.
ζdnie wychodz� Ci Silver Wavy:)
W testach nieudanych wyra幡ie wida� otwarcia zatyczek, czy p馧kul czy te� inaczej - jednostronne rozerwanie, jakie� s豉be elementy pu軼i造. Czasem z貫 naci璚ie przy zamykaniu cylindra i wszystko mo瞠 si� zepsu�.
Za bardzo wi璚ej powiedzie� nie mog�, sam film to nie wszystko. Prawda taka, 瞠 i tak jeste� ju� do嗆 blisko i my郵�, 瞠 sam o tym dobrze wiesz. Kule to nie taka trudna sprawa jak si� ma dobry sprz皻 i poczyta si� najpierw troszk� na forum co i jak:) popyta fachowca - Artpiego i pokombinuje troszk�.
Og鏊em szelki 豉dne:)
----------------------------------
Bono13 szelka TT tam posz豉 zatyczka/ otwarcie p馧kuli (nie moge znale潭 info jaka to szelka, can czy sph.) i tak jak pisa貫�,
My郵� 瞠 b璠zie kombinowa� z sensem i ta gwiazdka jest ju� troch� na przysz這嗆
pzdr.
P2 _________________ Szelka jest ma造m nasionkiem, z kt鏎ego na niebie wyrasta pi瘯ny kwiat. |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
bono13

|
Wys豉ny: Czw Gru 28, 2006 11:29 pm Temat postu: |
|
|
W tej szelce nie by這 otwarcia p馧kul .
dla jasno軼i dodam 瞠 by豉 to szelka kulista.
To s� pozosta這軼i , dow鏚 na to , 瞠 fragmentacja by豉 dobra tylko zapalno嗆 gwiazd niebieskich fatalna.
hehehe smiesznie to wygl康a這 jak po ciemku zapieprzalem po polu z ma陰 diodow� lampka, taka w zapaliczce i szuka貫m pozosta這軼i ma dodatek dioda 鈍ieci豉 na niebiesko wiec wiele nie widzialem
Pozdro  |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
macabra
|
Wys豉ny: Pi� Gru 29, 2006 9:10 pm Temat postu: |
|
|
Dzi瘯uj� Piromanie2 za komentarz. Masz racj� - jeszcze do ko鎍a nie wyeliminowa貫m efektu parasolki ale uwierz mi - idealne szelki z perfekcyjnym kulistym rozrzutem ju� mi wychodz� – po prostu to kwestia obklejenia bo inne czynniki o kt鏎ych pisa貫� czyli moc bursta itp. s� wed逝g mnie prawid這we. Wniosek jaki mog� wyci庵n望 to to 瞠 forma na korpusy kuliste 3 calowe jak� stosowa貫m by豉 zbyt du瘸 dlatego te� musia貫m czasem oszcz璠za� z obklejeniem coby si� szelka do mo寮zierza zmie軼i豉, wi璚 rozrzut by� jaki by� ale i tak 50% to ju� idealne kule na niebie. Ciesz� si� ,瞠 podoba造 Ci si� moje Silver wave’y , kt鏎ych okie透nanie przysporzy這 mi troch� k這potu - musia貫m si� trochu nakombinowa� z primerem (p.cz + PAM okaza� si� skuteczny), a co do szelek w kt鏎ych by� tzw. „mix” to testowa貫m w nich w豉郾ie(co uda這 Ci si� zauwa篡� ) zapalno嗆 ro積ych gwiazdek kolorowych niestety z mizernym efektem. W planach mam kupienie porz康nej formy do korpus闚 szelek 3 calowych (o odpowiednich wymiarach) 瞠by zako鎍zy� w ko鎍u ten temat i osi庵n望 pe軟� powtarzalno嗆 – ale to dopiero za jaki� czas.. Wczoraj pu軼i貫m 2 szelki kt鏎e zrobi貫m w wolnej chwili aby pozby� si� reszty gwiazdek z wakacji. Pierwsza z efektem red to blue ( zapalno嗆 marna i to co odpali這 te� ma這 imponuj帷e) ale dzi瘯i tej szelce przypomnia貫m sobie pewn� zalet� mieszaniny „blue” autorstwa Irkacek’a – ot騜 po spaleniu takiej gwiazdki zostaje bardzo mocna skorupa kt鏎a mo瞠 tworzy� swoisty korpus dla gwiazdki kt鏎a sama ,,fruwa” Dajmy na to 瞠 jak捷 gwiazdk� (dobrze zapaln� bo „efekt blue” jest ma這 energetyczny i w niskiej temperaturze si� spala) obtaczamy w豉郾ie w mieszance blue i z kt鏎ej� strony wiercimy otw鏎(dysz�) do rdzenia i uzyskujemy „gwiazdk� z nap璠em” (mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi) Testowa貫m to w wakacje ale jeszcze test闚 nie sko鎍zy貫m bo jako rdze� dawa貫m „Silver wave” a one s� cholernie trudno zapalne i tylko w jednej gwiazdce na 10 osi庵n掖em zamierzony efekt ,,fruwania”. Na filmie jest jeszcze szelka „white strobe” – rozrzut dobry – troch� zaburzony przez mocny wiatr – tyle ze jak zwykle 幢e sfilmowa貫m – ustawi貫m ostro嗆 manualnie(幢e ) i nie trafi貫m w kadr - bo szelka wystrzeli豉 bardzo wysoko. Piromanie2 – czym Ty to robisz i jak??, 瞠 Twoje filmy s� tak dobrej jako軼i i zawsze dobrze sfilmowane….
Oto film:
http://video.google.pl/videoplay?docid=5850667969246829642&hl=pl
p.s post do kasacji bo film da貫m te� do mojego g堯wnego posta w tym temacie |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
Piroman2

|
Wys豉ny: Sob Gru 30, 2006 12:32 pm Temat postu: Szelki Macabry:) |
|
|
Sam tutaj posprz徠am dzisiaj.. nie usuwajcie wy瞠j psota Macabry..
Lubie czyta� takie posty, lecz s� one niestety rzadko軼i�..
A co do filmowania , znajomy kt鏎y ju� troszk� latek ma:) w por闚naniu do mnie, pasjonuje si� filmowaniem, dodatkow� jego prac� jest kr璚enie wesel i tego typu rzeczy:)
Po znajomo軼i CZASAMI jad� do niego i mam kr璚one przez fachowca a co bardzo wa積e na zajebistej kamerze na kt鏎� chyba nikt znas nie mo瞠 sobie pozwoli�, mo瞠 inaczej - napewno by鄉y sobie nie pozwolili wyda� ok 12tys na sam� kamerk� do kr璚enia fajer闚..
WIELKA SZKODA, bo moich oczywi軼ie komercyjnych szelek nie b璠e m鏬� nakr璚i�, a troszk� tego kupi貫m na sylwestra.
pzdr.
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
Nostra

|
Wys豉ny: Sob Gru 30, 2006 6:54 pm Temat postu: |
|
|
No to tak.... najpierw:
1. szeleczki 1" kuliste
- burst: Kclo4/Al/Mg
- gwiazdki: crackling komercyjny
- lift: pcz graulat 5g
- masa oko這 15g
- odpalane quickmatchem
Wiem, 瞠 zadu穎 lifta, no ale... mocny burst.... b璠zie ekstra rozrzut, mo瞠 byc wysoko :}
2. szelki 1,2" cylindryczne
- burst: h3 granulat
- gwiazdki: jak na zdj璚iu wida�, GT to Green TT, Ch to chryzantema, SW - Silver wave
- lift: 5g pcz granulat
- masa: oko這 30g
- odpalane visco z boku, poniewa� s� idealnie dopasowane do mo寮zierza...
Pude貫czka po kliszy , wiem 瞠 pewnie zatyczk� wywali no ale c騜...
3. Szelki 2" cylindryczne
- burst: h3
- gwiazdki: jak na zdj璚iu... te same co wy瞠j, 3 rodzaje
- lift: 10g pcz
- masa: 130-150g
- odpalanie quick
Wi璚 tak... za ma這 lifta da貫m, ale za p騧no si� obejrza貫m... 10g 鈔edniego pcz na 150g to stanowczo za ma這.. na tyle to sobie Profi moge pozwala� pewnie... najwy瞠j b璠zie nisko albo na ziemi :/
Jak komentarze czy pytania to piszcie, piszcie
P.S. foty oczywi軼ia namalowane w Paincie  _________________
 |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
DNF
Do陰czy�: 15 Kwi 2005 Posty: 141 Sk康: Bydgoszcz
|
Wys豉ny: Nie Gru 31, 2006 10:55 am Temat postu: |
|
|
Wiec ja tez pokaze swoj arsenal sylwestrowy. Miala byc tajemnica zeby sie wladzom nie narazac ale co tam.
Widok na 25 szelek 1" hukowo-iskrowych.
Wsad:
Na sciance szelki 5 warstw foli Al nie klejona tylko wsadzona a burst to Fb na KClO3 i Al 7:3.
[url]
http://img141.imageshack.us/my.php?image=pict1793om3.jpg[/url]
Widok na oprimerowany opozniacz ktorym jest Visco 2mm. Primer to p.cz.
Pozdrawiam
DNF
PS Dzis moze nagram filmik z odpalenia takiej szeleczki. _________________ "Kochajcie wr鏏elka, dziewcz皻a,
kochajcie, do jasnej cholery."
K. I. Ga販zy雟ki |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
CmOs

Do陰czy�: 29 Gru 2004 Posty: 61 Sk康: okolice Europy a konkretnie z Polski
|
Wys豉ny: Nie Gru 31, 2006 11:42 am Temat postu: |
|
|
Witam.
W tym roku przygotowa貫m baterie szelek podobnych do tych DNF'a.
Jako lift p.cz (p豉ska 造瞠czka)
Jako burst da貫m w wi瘯szo軼i H3.
Kolorki gwiazdek jakie wykorzysta貫m w szelkach:
- Silver Wave
- 草速e
- Zielone
- Czerwone
- Mieszanki w/w kolor闚
- W璕lowe (TT, chryzantemy 6)
- Huk (FB + Fe) 'tu jest fbek
Sama szelka wygl康a tak:
A oto gotowe wyrzutnie:
 _________________ Tylko ja i moja ............... PIROTECHNIKA!
www.repliki-broni.com |
|
|
|
| Powr鏒 do g鏎y |
|
 |
|
|
Nie mo瞠sz pisa� nowych temat闚 Nie mo瞠sz odpowiada� w tematach Nie mo瞠sz zmienia� swoich post闚 Nie mo瞠sz usuwa� swoich post闚 Nie mo瞠sz g這sowa� w ankietach Nie mo瞠sz dodawa� za陰cznik闚 na tym forum Nie mo瞠sz pobiera� plik闚 z tego forum
|